Her şeyin bir tadı ve ayrı bir de tuzu vardır. Arada ki yaş farkı hiç de küçümsenecek kadar az değil ve her ne koşulda olursa olsun şu anda evli bir adamla berabersin. O adam yuvasını dağıtabilir, senin yüzünden olmaya bilir ama yuvası olan biri ile bir beraberlik yürütmek hiç doğru bir şey değil. Ailene konuyu istediğin zaman aç, sadece olumlu karşılamayacaklar bundan emin olabilirsin. Evet aileni tanımıyorum ama olumlu karşılayacak bir aile de tanımıyorum. Her şey yaşına göre yaşanmalıdır. Ayrıca çok güzel örnekler veriyorsun, david beckham 39 yaşında diyorsun ama unutma o dünya yıldızı ve cebinde parası dışarıda şöhreti var, ailenin karşısına onu getirsen kimse yadırgamaz. Görüntü her şey değildir ve yaşı da senin yaşında kızı olabilecek kadar yüksek. Bence kendine dikkat etmelisin, şimdi belki evet her şey güzel olabilir ama yarın ailene açtıktan sonra bu kadar masum kalacağını düşünmüyorum aranızda olan ilişkinin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam seni kandiriyo sen gelecegini bile bile karartiyosun 10 sene sonra o adam cokcek sen 28 yasinda yerinde duramicaksin ailen seni reddeder yuva yikiyosun seninde uzun surmez
87 Yorumla- +1 yıl
Bravo👍🏻
- +1 yıl
@Güzelliğin saolasin 18 yasinda bulmus kandircak kizi
Soran+1 yılYuva yiktigim yok karisi zatwn şirlet şahit oldum adami biktirmis ki cinsel birseyler yasamadik yasitlarimdan cok olgun davraniyor ve genc gosteriyor. Siz cirkin biri zannediyorsunuz sanirim.50 yasinda olup saglikli ve genc birsuru erkek var. Yeter ki fikir uyumlulugu olsun.
- +1 yıl
Soran on sene sonra gorcem seni sana simdi oyle geliyo adam buldu 18lik kizi isine gelir cunku 18 likleri kandirmak kolay ne olursa olsun evli biriyle cikman karaktersizlik karisi ne olursa olsun baban yasinda nerdeyse ailen hayatta vermicek
- +1 yıl
50 yasinda herkes ayni diye bisey yok cinsellikten dusecek ama senin en istekli oldugun anlar olcak oram buram agriyo dicek gorunus olarak genc olsada
Soran+1 yılBal yediririz 😃😃😃
- +1 yıl
Hicbisey kurtaramaz pisman olcaksin david bevkamda dunyanin parasi var kiyaslaman sacma 70 degil ama 10 sene sonra 50 yasonda ise yaramicak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım korusun yaa yorum yapmak istemiyorum. ilerde pişman olursun bunu diyeyim şunu da ekleyeyim yuva bozanın yuvası olmaz :( :( kendini o kadının yerine koy... Allah korusun yaa Allah hayırlı evlatlar nasip etsin annene babana da çok yazık... senin kısmetin bir yerde seni bekliyor ve sen böyle şeylerle uğraşıyorsun bak yaşın çok küçük aklın karışık bence kendini yakma bundan en fazla 10 yıl sonra pişman olursun... diyeceklerim bu kadar...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. he hep boşanıyorlar zaten. ayrıca biraz adam olsa kızı yaşındakinin peşinde dolanmazdı.
hem karsı varken sana bakan birine nasıl güvenirsin ya. akıl dağıtılırken siz resmi tatilde miydiniz?155 Yorumla
Soran+1 yılKarisi yapmadigini birakmamis ki ben sahidim surekli telefonda kavga ediyorlar.
Soran+1 yılBilmeden cok onyargili davraniyorsun ama yrica sevgilim genc gosteriyor cirkin falan zannediyorsunuz galiba? Karisinin benden haberi bile yok kari/koca hayatinda degiller artik. Ve cinsellik yasamadik hani kullaniyor seni diyecekseniz.
- +1 yıl
bir tanıdığım biri var o da sevigilisine aynı yalanları uyduruyor yok karımla kavgalıyım yok ayrı yatıyoruz cart curt ama evde karısıyla yatıyro . sende kullanılıyorsun istemeyen bir dk durmazdı o kadının yanında keyfi yerinde evde kadın yemek yapsın temizlik yapsın gece yatağında yatsın gündüzde seninle fingirdesin oh mis.. her şeyi geç yuva yıkıyorsun. utanmadan masummuş gibi anlatıyorsun. acı üstüne yuva olmaz. o herifte istediğini alınca çekip gidecek ailesine dönecek sen gene ağlayacaksın. daha aynı senaryoyu kaç kere duymanız gerekiyor yaşamadan kabullenmeyecek misiniz gerçekleri.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖn yargılı yaklaşmıycam anlattıklarına cevaben.
2-3 seneye yay yuva kurma adına iletiş sürecinizi..! cinsellik evlenmek nasip olursa söz konusu olsun.
Bu arada sana olan saygı ve sevgisini test etmiş olur vede daha olgunca düşünmeyede başlar sonrasında kararını verirsin.
Bir psikoloğada danışman gerekli..! 7-10 yıl sonrasının psikolojik açıdan 2'nizi hangi moda sokup ne gibi sorunlar çıkma ihtimali ve atlatma yol ve oranlarını öğrenir ve ona göre düşünürsün...
10 sene sonra, olgunluk ve cinsel açıdan hat safada yansımaların olucak..! karşındaki sevgilinin sima ve cilden vede cinsel açıdan, vücut kuvveti vb. yönlerden ciddi oranda değişecek...
Hakkında hayırlısı olsun.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen hasta mısın yavrum? 39 yasında EVLİ bir SÜBYANCI ile berabersin ve evlilikten bahsediyorsun? sen şu an ÇOCUK yaşında metressin resmen farkında mısın? YUVA YIKIYORSUN !!! evli adam seninle karısını aldatıyor yarın obur gun senide aldatır senden gençler için. bak büyük harfle yazdıklarımı tekrar tekrar oku.. küfretmemeye çalışıyorum ama çok zor olacak gibi. Allah senin gibi evlat vermesin.
30 Yorumla
+1 yılheralde bu adam senin ilk sevgilin gibi birşey hem yaşın hem ilk olduğu için hislerini çok yoğun yaşıyor olabilirsin ailende yaptığını mantıksız olarak görecek sende düşün mantıklı olanı olmayanından ayır mantıklı hisler ile hayatına yön vermelisin ayrıca o adamın yaptığı da çok ayıp
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir ilk degil aksine simdiye kadar olan sevgililerimden en mantiklisi bu diyebilirim bana her konuda sahip cikti ve destekledi.
- +1 yıl
Yaşı çok nasıl olduda bu kadar yaş farkı olduğu halde sana yanaşabildi O sana göre olgun hareketleri konuşma tarzı yaşlı kalacak bir süre sonra bu durum seni rahatsız eder hiç birşeyin garantisi yok ama mantıken onun önünde sağlıklı geçirebileceği en fazla 20 yıl var senin daha fazla zaman çabuk geçiyor hiç anlamadan gençliğini kaçırırsın
Soran+1 yılGenc gosteriyor zaten , ama olgun dusunuyor cocuksu hareketleri yok. Beni sıkmıyor. Bende ergen gibi degilim zaten. Cokecegini sanmiyorum duzenli spor yapiyor.
- +1 yıl
Biraz daha düşün inan olumsuz bakanlar o kadar da haksız değildir
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Adamın Söylediklerine Kanarak Yaşıtınla yaşlanman gerekirken Onun Genç kız tutkusuna Yem oluğ gidiyorsun şu anda... Yuva yıkmak Çok büyük sgünah ve insanlık ayıbıdır.! Ailen'e gelkince Onumu Seçiyorsun Babanı mı? Baban seni Reddedecektür çünki..
Just.10 YorumlaTamam sevgilinin olgunu iyidir, güzeldir de sen resmen vurmak yerine öldürmüşsün. Hayır onu da geçtim, kusura bakmayın ama evli olan bir erkek ile sevgili olabilmek karaktersizliktir. Ayrıca nasıl güvenebiliyorsun o adama? Evliyken eşini genç tenlerle aldatan biri, yarın seni de elbet aldatacaktır. Bence kendini kandırma da bırak adamı, kurtar karakterini...
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki 39 cok da yasli degil david beckham da 39 ama tas gibi onun gibi spor yapiyor tipi de iyi ben de ergen degilim yasimdan buyuk giyiniyorum fikir olarak da oyleyim. Ayrica dedigim gibi karisindan bosanicak beni kullanma niyeti olsa suana kadar yapardi
- +1 yıl
Yaş farkı beni pek alakadar etmiyor açıkcası. Rosie huntington ve Jason Statham'da uzun süredir beraberler ve aralarında 20 yaştan fazla fark var fakat demek istediğim şu: tamam iyi, güzel, sevebilirsin ama yapılan şey etik değil. Ne olursa olsun adam evli bir beyefendi ve senin bunu yapıyor olman yakışık almaz. Şahsen aileninde başlarda pek toleranslı davranacağını zannetmiyorum, eğer ilişkinizi detayları ile anlatırsan. Tabi bekara karı boşamak kolay. Hani bırak derim demesine de aynı durumda olan bir insan değilim ama eğer senin yerinde olsaydım benim içimde her zaman bir şüphe olurdu. Ayrıca adamın evli olduğu bayanı da bilmiyorum fakat dediğim gibi, öyle ya da böyle kesinlikle etik olan bir şey değil. Fazlasıyla ters...
+1 yılbir yuva yıkıp üstüne yuva kurmak? Hadi onuda geçtim adam seni kullanıp atacak yani ne sanıyorsunki ciddi oldugunu falan mı? Aradaki yas farkına bakar mısın baban yasında... bence ailene soylersen baban kalp krizi gecirir. Otur bir daha dusun. İlerde pisman olacagın seyleri yapma.
10 YorumlaYa peki yalan ise? Ya peki seni kandırıyor ise,4 ay sonra ya boşanmazsa.
Adam 40 yaşında nerdeyse ve 2 katı yaş var aranızda.
Bu adamlar bence kolay kolay eşini bırakıp, bu yaştaki bir kızla evlenmezler.
Anca aklıma gelen tek şey 'cinsellik' onun ihtiyacı karşılıyorsundur.
O da gençlerden hoşlanıyordur..12 Yorumla
Soran+1 yılHicbiri degil , fikir olarak olgun ve gayet iyi anlasiyoruz. beni her konuda destekliyor ve sahip cikiyor.
yuh... manyak mısınız, gün geçtikçe kızlar akıllanacak diye beklerken yaptığınız işlere bakın. hadi şimdi iyi, bakımlı falan diyorsun. o 55 olduğunda sen 34... sen hala genç olacaksın, o ise bir ayağı çukurda... yol yakınken vazgeç. Adam için sıkıntı yok 18 lik çıtır alacak, ama sen... neyse ne halin varsa gör
02 Yorumla
Soran+1 yılYaslandiginda daha iyi olucak cunku yasli insanlar arasinda goruntu farkliligi olmuyor mesela 50 yasindaki biriyle 70 yasindaki biri ayni goruntuye sahip olabiliyor ama bir yeni dogmus bebekle 20 yasindaki biri ayni degil
+1 yılKarısından ayrılmayacak ve ailen asla izin vermeyecek
62 Yorumla- +1 yıl
Noktayı koymuş
Yuva yıkanın yuvası olmaz demişler , ilerde senin için bu ilişki çıkmazlara girer. Eşinin bedduasını alırsan görürsün nişanı düğünü. Yol yakınken vazgeç.
04 Yorumla
Soran+1 yılEsi zaten kotu birisi onun bedduasi tutmaz ki.
Soran+1 yılGenc gosteriyor ama ne vad bunda islah edicek seni islah etsin kotu kalpli dusuncelerin icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum sana tek derdi seninle yatmak. Günler geçtikçe ona olan ilgin azalıyo. İlk başlarda seviyosun güzel anılarını geçiriyosun onunla ama sonraları öyle olmuyo ailenin tepkisi söyledikleri şeyler çok üzüyo insanı. Benimkininde karısı vardı boşandı şimdi tekrar barıştılar ve benimle eskisi kadar ilgilenmiyo o yüzden bende siklemiyorum artık. Hayatını yaşa boşver yaşıtını bulucaksın mutlaka :**
04 Yorumla
Soran+1 yılE yatmakti madem niye 4 aydir birsey demiyor hemde karisiyla birlikte olmuyor ayri hasiyorlar cunku. Ailem tepki vericek biraz eminim cevrem de vericek ama sevdimmi tam severim ben vazgecmem kolay kolay yasitlarimdan zevk almiorum
Cevap sahibi+1 yılbende 9 aydır birlikteydim bana da pek bişey demedi karısı salondayken o başka odaya geçip yazardı onla beni hayal ederdi onlayken öyle derdi yani. Ama belki senin ki farklıdır bilemem ama insanın elinde olan bişey değil nalet olası duygular
Soran+1 yılYok canım hic cinsellik konusmadim ondan seviyorum onu ve yasitlarim gibi yilisik degil ondan ve herkes tepki verdi bana cunku yasli gosteriyor saniyorlar halbuki spor da yapiyor gayet genc gosteriyor. sen naptin ayrildinmi
Cevap sahibi+1 yılyok ayrılmadım hala beraberiz ama bu aralar görüşemiyoruz 1 1 buçuk aydır benimkide genç gösteriyo
Evli olduğunu bildiğin bir erkekler nasıl devam ettiriyosun ilişkini? kendine bunu yakuştırıyo musun daha çok gençsin cahildin yazık ediyosun kendine
30 Yorumlabunun tamamen göstermeyle ilgisi var kimlik yasından ziyade.. sen büyük, o küçük gösteriosa olabilir... bende 32 yasındayım, 20 gösteriorum, yasıtlarımın yanında cocukları gibi duruorum mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten genc gosteriyor herkes dede sandi sanirim 😊
Soran+1 yılGayet guzel gorunuyor , spor yapiyor. Zaten moruk biriyle birlikte olmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım benim sevgilimde yeni boşanmış bir çocuk babası ama yaşlar o 31 ben 27. boşanmış bir erkekle beraber olmak zor aile bu tür şeyi kabul etmiyorsa ayrıca sizin yaş farkı çok fazla onaylamamaları çok doğal olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki evliyken mi birlikteydiniz yoksa bosandiktan sonra mi
bende 60 yaşına gelince kendime liseli bir çıtır bulmayı düşünüyorum umarım senin gibi biri denk gelir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi hatirladim seni sen geçenlerde de ayni soruyu sordun biraz detayları degistirmissin 39 yasında olduğunu söylememiştin kız ben sana yorum yaptım link attım sen onlara bir bak hala ayni kafadaysan birşey demem Allah ıslah etsin seni.
02 Yorumla
Soran+1 yılSalak misin? 1 saat once sordum
Cevap sahibi+1 yılSalak olan sensin ben karıştırmış olabilirim ama bu senin yaptığını da hakli çıkarmaz simdi kaybol
+1 yılAnlayısla karsılacagını pek sanmıyorum 4 aykık bir ilişki için evlenme kararı almak ne bileyim daha cok erken
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir anlayiş gösterirlerki size öyle bir düğun yaparlarki aklın şaşar beynin uçar.
40 Yorumla Yuva yıkıyosun. Hemde baban yaşında biriyle Allah ıslah etsin
20 Yorumla
+1 yılevli bide :D orayı okumadan önce bile çüş dedim bide evli kısmını okuyunca ne düşündüm sen tahmin et. uzaklaş kullandırma kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki genc yasitlarim kullanmiyor beni hepsi aninda yatmak istiyor sevgilim 1 kere bile konusunu acmadi ilk defa bu kadar mutlu ve rahatim
- +1 yıl
tamam sen bilirsin. biz senin iyiliğini istiyoruz gençsin ben de gencim ama çevremde senin gibi kendini kullandıran kız arkadaşlarım oldu onlar da sözümü dinlemedi sonunda üzüldüler. herkesin kendi tercihi tabi bir de bir musibet bin nasihatten iyidir derler
bende 19 yasındayım sevgilim 38 yasında ve evli. bana mesaj at dertleşelim.. ama şunu unutma o karısından asla bosanmayacak
00 Yorumla
+1 yılBence anlayisli karsilamazlar. Bence Nisan icin daha kucuk degilmisin? Bosanma nedeni ne ki?
05 Yorumla
Soran+1 yılSiddetli gecimsizlik karisi cok kotuymus yapmadigini birakmamis zor katlaniyor halen daha ben sahidim
- +1 yıl
Senden olgun olmasi iyi, sana her konuda yol gosterir. Ama derdin ne be kizim nerdeyse ayni yasdayiz. Bekle 1/2 sene. Olgunlas ve hala ciddiyseniz Nisan mi yapacan dugun mu yapacan, naparsan yap. Ama zamani simdi degil...
Soran+1 yılBiliyorum zaten oyle bekliyorum okulumun bitmesini
- +1 yıl
Tamam, sana bol sans. Ve iyi geceler.
Soran+1 yılIyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yıl5 sene sonra sevgilim olacak sonunda, biraz daha sabırlı olmam lazım. Muhtemelen şu an o 13 yaşında falan.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Matrixi bırak. sana birlikte olmayı teklif ettiği gün ayrıl ondan. inşallah olmamışsındır
10 Yorumlaişler mi sapıttı ben mi yanlış okuyorum anlamadım :D 39 yaşında püh anasını avradını sayın seyirciler :D
00 Yorumla- 00 Yorumla
Vay be bende benim sevgilim nerede diyordum
Meğersem daha doğmamış52 Yorumla- +1 yıl
Espri zekana hayran kaldım kadeşim bu zeka göstergesi iyi espri yapabilmek
+1 yılYuva yikanin yuvasi olmaz, olamaz be kardesim. yasinda cok kucuk zaten yapma bohle seyler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaş farkı olsun da 21 yaş nedir?
Ali ağaoğlu ile sevgilisi gibi olmuşsunuz be mübarek.00 Yorumla
+1 yılÇok safsın. Böyle kurt olmuş erkekler senin gibi süt kuzularını yiyor işte. Ne iğrenç hayatlarınız var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin icin karisini bosayan baskasi icin sana neler yapar dusun. d kendini kandiriyorsun. d yuva yiktiginda mutlu olcaginimi dusunuyorsun az vicdanin veya aklin varsa o adamdan uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. benim babamla o kadar yaş farkı var iyi misin sen? Hic sanmiyorum anlayisla karsilayacaklarini ama yinede sen aileni bizden daha iyi taniyosun dusun bakalım ne düşünürler ne derler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgen genc yakinda yolun gece kulupleri ve o koldan o kucaga gecerken goruceksin kendini.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayal kurmaya devm et. iki üç ay daha.. sonra bırakır seni.
30 YorumlaBen senin annenle sevgili olsam sen nasıl karşılardın? bir de böyle düşün.
10 Yorumlaeşini burakan senide bir mendil gibi atar akıllı ol derim sadece
20 Yorumlasenin bu iliskinin yuruyubilecegine dair bir fikrin var mi Cidden:)?
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet fikir olarak gayet iyi anlasiyoruz.
Soran+1 yılEvet neden olmasin , ayrica genc gosteriyor.
Soran+1 yılBen kazik yedim ondan aklim basima geldi.
Soran+1 yılNiye oyle diyorsunuz ki dis gorunusu gayet fit ve yakisikli david beckham da 39 yasinda ne var yani?
Soran+1 yılAnlamadim? Ciddi soyledim. Yanitlamak zorunda degilsin , ne bekliyordun sisman biri mi? Ondan mi tepki verdiniz.
Cddn aklın yok senin kafana beyin koymayı unutmuslar. Çocuk. .!
20 Yorumla
+1 yılbu aynı kız biraz önce de 20 yaşındaydı 43 yaşında sevgilisi vardı ne amacınız ya
03 Yorumla
Soran+1 yılO soruyu okudum keske icerigini de okusaydiniz. o boyle iliskiler normal mi diye sormustu.
- +1 yıl
ya sence normal mi ya. Allah aşkına , Adam evli oldugu halde boşanırmı birde 40 yaşında ya nerdeyse baban yaşında adamın amacı niyeti farklı kusura bakma kendini kullandırtma lütfen daha küçüksn sen ya akıllı ol bak pişman olursun :(
Birşey merak ettim birlikte oldunuz mu ciddi soruyom
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Soran+1 yılNeden ki illa kac olmasi lazim
- +1 yıl
38 yaşın bir kadın varsa cewrende sor. O yas kadınların en verimli en istekli en ateşli ve doyumsuz okdukları yaşlar. Bedenlerini tanıdıkları yaş sen böyle olcan yatakda sen 2 gunde 2 -3isterken biri yapıp döncek uyuyacak bilmem artık hayat sana kalmış bir yaşam tercihinle sen yaşıtaccaksın yıkılmış bir yuvanın üstüne mi mutlu okcan
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir erkek bir kadın için karısından bosanmaz toplum baskısı gören biriyseniz cinsel birşeyler yaşama bari bir an önce ayrıl.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yuh ki ne yuh. Ulan çocuğunuz olsa evlenecek yaşa geldiğinde babası 70 olur
10 Yorumla
+1 yılbu ne cüreettt tanrııı aşkınaaa elizabet... gel canım gidiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılSenin Allah belanı verecek kızım. Yuva yıkanın hiç bir zaman yuvası olmaz. Beter ol :)
10 Yorumlainanma canım ben bugün yedim bir darbe inanma başında çek kendini
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldüğünde sana altın bilezik yerine damada mutluluk çubuğu takarlar artık.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. adam seni yemiş ailene durumu zaten anlatamazsın boşuna mutsuz olacaksın sevgilim deme bari tahminen babandan bir kaç yaş küçüktür
00 YorumlaSeni yataga atcak eglencek uni yasamin boyunca sonra baska bir 19luk bulcak
malum evlendikten sonra bosanmasi zor en iyisi Nisan yapip bozmak04 Yorumla
Soran+1 yılOyle seyleri yasitlarim yapiyor 39 yasindaki adam doymus teklifini dahi etmedi.
Soran+1 yılKarisiyla birlikte olmuyorlar ki ayri yasiyor bilemedin hahaha :D oyle karaktersiz biriyle isim olmaz zaten
- +1 yıl
Karakterli dedigin adam daha bosanmamisken baskasiyla sevgili olmus biri farkindasin dimi :D
Su an kendini kandirio olman kotu bisi ama biz ne desek sen onu ve iliskinizi savuncaksin hemde psikolojik olarak buna inandigin icin icten bir sekilde diceksin
Ama naparsin iste bazilari yasayarak ogrenirmis
+1 yıll*n iyi ki david beckham var yoksa dayanacagi bir sey olmazdi tovbe:/
00 YorumlaBence ailen hic hos karsilmaz adam seni kullanip atacak senin kararina saygi duyruz tabi
00 Yorumla
+1 yılguzelim kar! s! n! aldatan senide aldat! r sen bu sevdadan vazgech
00 YorumlaKesin anlayisli karsilarlar... Oldururler seni adam kesin zengindir
00 Yorumlaevlenmemen icin sana yalvarabilirim o derece yani kendine bunu yapma lutfen
00 YorumlaAşk peşinde diye bir film var yoksa sen o filmden mi etkilendin 😂
00 YorumlaYaza dogru karisindan bosancak hahahah hic degismemis bu klasik numara yaa 😂😂
00 Yorumla
+1 yılOlabilir gönuller bir olsun yeter aılende sonunda ıkna olur elbette :)
00 YorumlaSevgilin sübyancı, seni kandırıyor. Sen de bir yuvayı yıkıyorsun. Ancak bu kadar objektif olurum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim gibi gençler varken neden 39 yasında bir ihtiyarı tercih ediyorsun sen önce bunu acıkla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılFikirlerimiz uyusmuyor sacma sapan fikirleriniz var ayrica 39 deyip gecme david beckham da 39 yasinda -.-
Cevap sahibi+1 yılHıamına :D kaldırmak saatlerini alır sonra iyi düşün :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yıl u l*n hadi fiziksel olarak bir ortaklık oldu piskolojik boyutu da var çok fazla 21 yaş çook
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki fark çok fazla ne zaman anlatırsan anlat, anlayışla karşılama ihtimalleri az...
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat