Kafam karmakarışık ne yapmalıyım..

sevgilimle yaklaşık 3 ay önce ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ben hiç istemiyodum çünki hala çok seviyodum. belki de hala seviyorumdur bilmiyorum. ama o beni artık sevmediğini soğuduğunu söyleyerek ayrıldı. kavgalardan bunalmış. 1-2 ay hiç pes etmeden onu bekledim hep bi umut vardı içimde yine barışırız dedim. ama öyle olmadı ne zaman barışmak istesem geri tepti bizden artık hiç bişey olmaz dedi. elimden gelen herşeyi yaptım ama istemedi ben de pes ettim 'bizden'. aradan 1 ay geçti bana mesaj attı ve ertesi sabah da sarhoş olduğu için attığını söyledi hala barışmak gibi bi durum yoktu yani. sonra faceden beni silmişti , o sabah ekledi konuştuk biraz. sırf onsuz mutlu olduğumu görsün diye ona dair sözler yazıp paylaşıyorum facede. dün şu sözü paylaştım o da beğenmiş, 'kimin gerçeği olursan ol artık hayalim bile değilsin'. sonra da bana mesaj attı. bizim bi ortak hesabımız vardı facede. onu dondurmamı istedi. cevap atmadım. ne zaman mesaj atsa eski günlerimizi hatırlayıp tuhaf oluyorum. barışmak istemiyorum ama ne biliyim.. kafam çok karışık ne o dönüyo zaten ne de ben istiyorum.. kendimi kandırmaktan korkuyorum.. sizce ne yapmalıyım?
Kafam karmakarışık ne yapmalıyım..