Kafam karmakarışık ne yapmalıyım?

Ben 8 yıl biriyle beraberdim. çok hayallerimiz vardı.. ciddiydik ama En son beni bırakıp çok hızlı bir şekilde evlendi herşeyi içimde bitirdim. Bana ağır geldi önüme baktım bir gün ayrılsa bile asla affetmicektim çünkü artık bizden olmazdı. bu hızlı evliliği beni aldattigini da düşündürdü. Neyse ben hep kırgın kızgındim hakkımı bile helal etmiyodum öfkeliydim. Kendimi kendim toparladım. Neyse bu süreç içinde asla birbirimizle iletişimimiz olmadı zaten olamazdı da evliydi. 7 yıl sonra beni üst üste aradı engelledim başka yerden yazdı ısrar edince artık ne var noldu bu kadar ısrarla yaziyosun diyerek cevap vermek zorunda kaldim. Neyse bosanmis mutsuz bir evlilik geçirmiş aklında hep ben varmişim o kadına da lanet ediyor ama o kadına haksızlık ettiği için üzüldüm aklında biri varken neden başkasıyla yıllarca devam edersin ki çocuğu olmuş bir tane oğlu var e ben de bu durumda ayrı olsa bile olamayacagimi ne olursa olsun onların hep hayatlarında olacakları için kabul edemem kaldiramam biz o imzayı attığında bittik dedim çok dil döktü ama tek üzüldügm şey içimde bitirmişken karşıma tekrar çıkması beni başa döndürmesi oldu. 8 yıl beraberdik diye eskileri açıyor soyleydik böyleydik diye ama asla karşılık vermedim sonuçta bir hata yaptı ölümlü dünya herkes boşanıp ayrılıyor diyor durumu normalleştirmrye çalışması iyice sinirimi bozdu bir yandan özlediğimi de farkettim elim mesaj atmaya gidiyor ama bizden olamaz biliyorum çünkü kabul edemem napicam bilmiyorum

Kafam karmakarışık ne yapmalıyım?