AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Tesettür'lüsün. Ve öpüşüyorsun dudaktan dudağa. Daha evlenmedin, o senin helalin değil? İslam'ı ne kadar yaşıyorsun acaba? İnsanlar ondan bakmıştır.
herkes kendinden sorumlu boş ver tesettürlü olman bir şey değiştirmez yine de ulu orta yapmamaya çalış herkesin sevgilisi yok insanlar yalnızlığını anımsayıp üzülmesin
Açık içinde ayıp kapalı biri içinde ayıp. Milletin içinde niye yapıyosunuz
İkinci sınıf insan muamelesi gormeniz çok yanlış bence insan muamelesi görmeniz bıle fazla
İşte boş kafalılar sürüsü. Gerçekten bende anlayamıyorum böyle insanları
Yinemi magdur edebiyat
Her bku yer dinci sonra magdurumda mayduyummm
Malmisin magdurmu
Etrafta çok görüyorum küçücük çocukların kafasına örtüyü geçiriyorlar. tesettürün anlamını öğretmeden direk uygulamaya geçince sonuç bu oluyor demekki
bir söz vardı bir bayanı sokak ortasında dövebilirsiniz kimse birşey demez ama öpemezsiniz namuzsuz derler bunun tesetturle falan alakası yok
sizin ne oldupğunuz belli değil kardeş 3310 takılmış hafıza kartı gibisiniz , birr boka yaramazsuınnz.
Sorma arkadas tesetturlu olsan bir dert olmasan bir dert olmus ulkede iki arada bir derede insanlar sanane tesetturunden opusmesinden insanin
Tesettürlü bayanlar açık kızlardan daha fena her haltı yedi 5 kişiyi tanıdım her haltı yedi benle niye takıyorlar tesettürü
öpüş öpüş boşver milleti nasıl istiyorsan öyle davran
Birşeyi yapıyorsanız tam yapın insanı iyice dinden soğutmayın
Ben dişarda yek yemiyorum milletin gozu kalmasin diye siz dişarda si...
hazır başlamışken bir sakso yapaydın, nasıl olsa günahı sana... seni tesettür değil mumyalasalar ne fayda mk?
Heye valla kendileri yapinca bisey olmuyor kapali yapinca en buyuk suc sanki
canım otobüste yapmanız sartmiydi milletin gözüne sokar gibi
Ya basortunu cikar istersen toplu seks yap.
Basortunun Hakkini ver. Ayip ayip
Sen dininin her hakkını veriyor musun? günahsız mısın?
Basortu takip ulu orta opusmek hayat kadinligindan daha assalikcadir. En azindan bukalemunluk yapmiyorum.
Ne alaka? Basim ortulu degil, o zaman ahlaksizlik mi yapayim? Yanlis dusunuyorsunuz kardesim.
sadece siz değil, herkesin toplu taşıtlarda öpüşmesi doğru karşılanmıyor. ben sevgilimle metroda french kiss yapmıştım, herkes dövücek gibi bakıyordu
Ben öyle bakmam direkt erkeğe para uzatırım...:) Salya transferini görmek istemem öğğğ...
Ne alaka? @uyuyançirkin
kolay gelsin de şekerim öyle toplu taşıma araçlarında bilirsin ters tepebiliyor
helal olsun l*n sana sevişin * ele inat sevişin kime ne kim kaşır taktir ettim seni böyle devam
Asil tesetturluler daha ii bu sexs konusunda sen boşver milleti zewkini yasa
kendi kendnize yapıyosunuz bu durumu yoksa anormal bişi yok.
Allah ıslah etsin kardeşim..
sen uyma onlara bacım bcahil yobaz insanlar işte hepsinin de kafasında türban vardı demi :DD
l*n dalga geçiyorum mallar eksilemiş :DD
Sen tesettürlü değilsin. Uydurma bir soru bu.
aynen o.. ospuluğun türbanla alakası yok
Sktir pç kurusu
katılıyorum sana o* orospudur :)
seni allah bildiği gibi yapsın kınamak ıstemıyorum
Tesetturun hakkını ver yazık.
Tessettür takıyorsan onun hakkını vereceksin.
OMG normal mi yaptığın?
İmam nikahı yoksa, bildiğin zina bu
Yaptığın ayıp değilse git babanın yanında da opuş
O başındakini kirletiyosun
tesettürü çıkarsaydın saygın olsun biraz
kafandaki sana senden önce imaj çiziyor
Sizden bu tür seyleri beklemiyorlardır
Millet ne der diye yaşamayın
Tecavüz dinde günah, toplumda yasak... Ama ne gerek var ki? Bir erkek kıza bunu yaparsa kime ne değil mi? Mantık biraz ve haysiyet..
Afedersinde ben git onunla birlikte yat demedim. Bu günahsa açık kıza da günah kapalı kızada, kız kapalı olduğu için daha çok günah diye bişey yok. 2 kelimeyi abartıp büyütmeyin. Dini meseleleri sizden daha iyi biliyorum merak etmeyin yanlış fetva vercek değilim 3 tane diplomam var bu konular hakkında senelerimi verdim. @uyuyançirkin
Ve toplumumuz da hep millet ne der korkusu var. Ama hiç düşünen yok Allah ne der diye...
Benim yorumumda açık yaparsa günah olmaz mı diyor? Açık da kapalı da yapmamalı.. Allah ne der denmeli millet değil, ancak kapanmanın amacını bilmek lazım.19 yaşında 3 diploma? :D Maşaallah...
Bende aynısını dedim zaten tekrar etmişsin diplomama gelince takıldığın yer buysa Okul okumadım 13 yaşında başladım ayrıca hafızım 5 sene yatılı kursta kaldım bilmem anlatabildim mi? Diplomam lisans diploması diyanetten resmi diploma...
@uyuyançirkin
O diploma değil, sertifika :) Millet ne der bakma deyince herkes eksikemiş demek ki onlar da böyle anlamışlar... Allah'tan korksa kuldan utansa keşke ama azınlık kalan düzgün kapanan çok az kız kaldı ne yazık ki...
Gene fevri davranıyorsun eksileyen ilk yorumda eksiledi senin gibi yanlış anladı. Ha diploma ha sertifika bütün cami kurs okulda geçiyor sonuçta ama ben bu seçimi para için yapmadım çalışmıyorum okumaya devam. Ve günümüzde bilinçsiz kapanan çok insan bununda anne ve baba üzerinde etkisi çok. Bilinçsiz ebeveyn bilinçsiz yarınlar oluyor ne yazıkki.
@uyuyançirkin günümüzdekiler daha çok o ne der bu ne der diye haraket ediyor
Fevri halim bu değil...:) Ailenin de etkisi çok elbet, kişilik de öyle...
Evet ben mesela ailem zoruyla okudum onlar beni kursa vermeselerdi kapanmazdım belki de. Ya da annem açık olsaydı banane derdim siz önce kendinize bakın vs vs. Ama insan ne oldum dememeli ne Olacağım demeli ne kadar dindar yaşasan da tek bir Günahınla bütün çıtalar yıkılabiliyor yani çok Günahkâr olabiliyorsun. Ee ne de olsa imtihan dünyası @uyuyançirkin
Kapalılığı sadece başını örtmek olarak algılayanlar nedeniyle bu hale geldik. Çok özür dileyerek söylüyorum, sıkı olan kafa örtüsü değil, don lastiği olmalı :)
Kesinlikle doğru 👍🏻 @uyuyançirkin
Tesettürün ne anlamı kaldı o zaman
Sen dinin her gereğini yerine getiriyor musun?
Sen kimsin? Benle ne alakasi var getirip getirmemde seni ilgi etmiyor
başını kapaman saçma. olay bu.
Bunun kapalılıkla alakası yok bence.
bakmamıştır kimse tribe girme
sen millete bakma keyfine bak.
Edep ya hu
cinsel ilişkiye bile girebilirsin onlara ne?
yazık?
kernel32. dll hatası
Rahatsuz edici.
beyin bedava
Salak
bence olmamalı
Normal bisey
öpüşürler