Nisanlimla otobusteydik ve dudagima opucuk kondurdu bende onu geri optum o an herkes bize bakti sanki yaptigimiz ayip birseymis gibi hem gunahi bize , kinamak size mi dustu? Nefret ediyorum bu tarz insanlardan. Tesetturluyuz diye 2. sinif insan muamelesi gormek zorunda degiliz. insanlar neden boyle? Sonucta biz de uzaydan gelmedik duygularimiz var?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜmmetimin tamamı affedilmiştir, günahlarını ilan edenler müstesna s. a. v.
Günahını ilan etmeyi bırak birebir insanlar içinde uygulamalı işliyorsun..!
Baş örtülü insan Allah emrini uygulayan ve manevi hassasiyeti olan ve örnek teşkil edendir..!
İnsanlar içinde bu vb. hataları nefsine uyarak birde Allaha rağmen rahatça uyguluyorsan bilinçli ve günahı bilerek işlediğin için vebale giriyor ve kötü örnek olup diğer kapalılarada laf edilip potansiyel suçlu görülmesine vesile oluyorsun ve kurunun yanında yaşta yanar gibi başkalarını yakmış oluyorsun yazık..!52 Yorumla- +1 yıl
Esas doğrularla bağdaşan yapıcı tepkin varsa söyle içinde tutma.
Bu bayanında iyiliğini isteriz..! sonuçta din kardeşiyiz.
En İyi Cevaplar
+1 yılKusura bakma sizi öyle gören insan'a laf atamazsın , attırmam'da. Sen tesettüre giriyorsan bazı hareketler'den sakınacaksın. Geri düşünce değil bu. Allah böyle emrediyor. Adam gibi tesettüre gir edebinle giyin ve ona yakışır şekilde hareket et. Eğer yok bana göre değil diyorsan çıkar tesettürü
97 Yorumla
Soran+1 yılTamam da iste gunahi bana herkes kendi istedigi gibi kapanir sanane bundan?
- +1 yıl
Adam gibi kapanacaksın sanane'si yok. O tesettürün hakkını vereceksin. İstediğin gibi hareket edemezsin. Sen o tesettür altında öyle hareket yaparsan her insan sana o tür tepkiyi haklı olarak verir.
Soran+1 yılBende onlara hakaret etme hakkini kendimde bulurum , ne bakiyorsun gibi ki oyle yaptim da denilebilir.
- +1 yıl
Sen dilediğini yap koçum. Bu cevap'a bir daha cevap verme sakın uyarmam yoksa bidaha.
Soran+1 yılSen kimsin ki beni uyariyorsun , git sorumdan
- +1 yıl
- +1 yıl
kimsin lan sen, burası iran değil kendine gel. Dinini de imanınıda başlatma şimdi. kendi iğrenç hayatını yaşa ot gibi Çok yaşa git, milletin sinirini bozma
Bak benim kafam açık. Müslümanım, hiçbir zaman namazımın vaktini geçirmemeye çalıştım şu ana kadar, Kur'an okudum, orucumu tuttum. Buna rağmen kafamın açik olmasinin dinimizce yanlis oldugunu biliyorum. Ama ben hiç bir zaman değil öpüşmek, bir erkeğin elini tutmadım.. Çünküü; benim ailem var önce onların, sonra kendi basimi yere eğdirmem. Değilki biz kızız, ağır olmamız gerekiyor. Dikkat çekmememiz gerekiyor. Değerli kardeşim, ben senin iyiligini istiyorum ve helalinde olsa toplum icinde bu tür hareketler yapilmamali..
00 Yorumla
+1 yılO tesettürlü olduğundan değil, y. llu olduğundan... Aynısını açık saçlı bir kız da yapsa ona da y. llu derim. Ayrıca sen nikahlı olmadığın bir erkeği öpmekte bir yeis görmüyorken saçını görmelerinden mi çekiniyorsun? Başı kapalı y. llu der geçer millet ama kapalılığı resmi o. luk gibi lanse eden senin gibiler yüzünden nice hakkıyla kapanan kızlarımız farklı görülüyor. Git özelini otelde evde yaşa kedi köpekten farkınız ne? İyi ki sadece bakmışlar, ben olsam para uzatırdım. Nişanmış... O it seni sevseydi ateşe atmazdı...
62 Yorumla- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi hem tesettürlüsün hem herkesin içinde öpüşüyorsun birde insanlar bakınca neden baktı oluyor.. Karadeniz fıkrası gibi sorun oku ve gül ancak.. Belli bir inanca sahip olan insanlar günah olduklarını düşündükleri için tesettür takarlar herkesin kendi inancıdır eyvallah sözümüz yok ama herkesin içinde ÖPÜŞEMEZSİN tesettürlüysen çünkü imam nikahın yok helalin değil.. Düşünceler bu yönde tesettürlü gezen insanların.. Orda ikinci sınıf muamelesi yok tamamen hem tesettürlü hem ne yapıyo ayıp muamelesi var
30 Yorumla
+1 yılAllah rızası için kapanıp, Allah'ın rızası olmayan bir şeyi yapmak adilik bence.
Ya hiç kapanmayacaksın, ya da kapandıysan o örtünün hakkını vererek kapanacaksın. Ayrıca milletin gözüne sokmanın anlamı yok. Açık olduğum halde sevgilimin elini bile tutmaktan çekiniyorum sokakta. Bari yaşlılara saygınız olsun. Gidin, evinizde öpüşün...80 YorumlaTesettürlüsün diye ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyorlar sana. Başındakinin ağırlığını bildikleri için yadırgıyorlar ki haklılar da. Eğer kapanıyorsan Allah'ın emir ve yasaklarına uyacaksın. Sen de uymadığın için böyle bir durum yaşanmış. Keşke biri o başındakini çekip alsaydı. Senin gibiler İslam'a zarar veriyorsunuz. İnsanların tesettürlülere kötü gözle bakmalarına neden oluyorsunuz.
54 Yorumla
Soran+1 yılOpusmek mi kotu? Arap ulkelerinin bircogu bizim yaptigimizdan daha kotu seyler yapiyor ki benim ozelim beni ilgilendirir tesetturlu olup olmamam da beni ilgilendirir dogal olarak
- +1 yıl
"Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) korusunlar; namus ve iffetlerini esirgesinler. Görünen kısımları müstesna olmak üzere, zinetlerini teşhir etmesinler. Baş örtülerini, yakalarının üzerine (kadar) örtsünler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları (mümin kadınlar), ellerinin altında bulunan (köleleri), erkeklerden, kadına ihtiyacı kalmamış (cinsî güçten düşmüş) hizmetçiler, yahut henüz kadınların gizli kadınlık hususiyetlerinin farkında olmayan çocuklardan başkasına zinetlerini göstermesinler. Gizlemekte oldukları zinetleri anlaşılsın diye, ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hep birden Allah'a tövbe ediniz ki, kurtuluşa eresiniz." (Nur, 24/31) Bu ayet sana yeter de artar bile. İslam tüm insanlığa gelen bir dindir ve araplar yapıyor diye herkes yapabilir diye bir kaide yok. Sen o başındakiyle bir nevi İslam'ı temsil ediyorsun.
- +1 yıl
İslam'ı temsil eden bir kadının elin erkeğiyle (ki nikahlı kocan bile değil) bu şekilde yakınlaşması HARAMDIR, ZİNADIR. Ya başındakini çıkar, ya da İslam'a göre hareket et. Yok devam mı ediyorsun? O zaman Allah'ın laneti İslam'ı bilerek ya da bilmeyerek kötüleyenlerin üzerine olsun.
Tesettüre sen niçin giriyorsun arkadaşım?
Tesettürün amacı nedir bunu bildiğine emin misin?
Allahın rızasını kazanmak için tesettüre giriyorsun, bu tür günahlara girmek için değil.
Nişanlısın evliliğe sakla gizli hazine yap kendini..
2. Sınıf muamelesi değil onlar biliyor ki bir tesettürlü bayan bu işlerde işi olmaz.
Ya girin şu tesettüre adam gibi, ya da çıkın çünkü adını kirletiyorsunuz..66 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylemişsiniz beyefendi. Malesef örtünün adını kirletiyolar
Soran+1 yılTamam iste gunahi bana diyorum siz mi belirliyorsunuz kurallari? Opusmekle mi kirletiyorum? Git bakalim iran'a sen orda ev partilerinden tut her halti yiyenler var.
- +1 yıl
- +1 yıl
Varya bildirim gelince ne sevindim meğer senmişsin herkese bir cevap verdi bir bana vermedi bir verse kaç saattir bekliyorum bakalım yine ne diyecekte savunacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten toplum icinde öpüşmek cok ayip... bide sen bunu basortunle yapmissin.. basortu herhangi bir bez parcasi degildir ayetir temsil ettigi bir din vardir sen kalkmisin burada benimde duygularim falan var yaziyorsun.. herkesin var istersen acikken opus yine degisik bakarlar ama o basina ortugun esarp bu kiz islam dinini kabul etmis ve islamin kuralarina uyuyor demek halkin gozunde olay bu ayrica nisanlinda az serrefsiz degil onun yuzunden sende dusuk gorunmusun ordaki insanlarin icinde.. eger nisanlinda bilseydi ortunmenin manasini seni opmezdi sende bilseydin oyle birseye izin verip oyle bir insanla gelecegini planlamazdin.
Sizin gibiler yuzunden birsuru onyargi olusuyor sayenizde cogu basortulu namuslu kiz o* damgasi yiyor millet basi ortulu ama ne haltlar yiyordur kim bilir dusuncelerinde oluyor. Bu dine küfür getirmekdir. Sizin gibiler insaALLAH azalirda cogalmaz.10 YorumlaBen kardesm yan odadayken kocami opmuyorun gelir gorurse diye. Sen daha nikahina girmedigin adami otobuste opuyosun. Sonra da niye baktilar diye soruyosun. Sasirtici gercekten. Azicik edep rica ediyoruz. Orda burada surtusen insanlar gormek istemiyoruz takdir edersin ki. Kapali kapilar ardinda ne b*k yersen ye.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyıp tabi. Edebe aykırı. Niçin tesettürlüsün. İslam'ın emri olduğundan mı? Öyleyse İslam dininde nikah kıyılmadan el ele tutuşmak dahi günah. Kaldı ki sen öpüşüyorsun. Bir de milletin içinde. Ne yapıyorsan yap ama gizliden yap. Millete kötü örnek oluyorsun. Tesettürlülerin de adını kirletiyorsun.
67 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana kalırsa ya ahmaksın ya da tesettürlülerin adını lekeleyen bir sahtekarsın. Bu sorun da muhtemelen trol.
Soran+1 yılTamam ben adini kirletiyorum peki bundan sanane?
Cevap sahibi+1 yılMüslümanlar kardeştir. Tek bir vücut gibidir.
Tesettürlü müslüman bir hanımefendinin hakkını korumak da biz müslümanlara düşer. Senin gibler yüzünden tesettürlü hanımlar iffetsizlikle itham ediliyor.
Soran+1 yılHangi cagdan kaldiniz siz? 1600 ? opusmek ve iffetsizlik?
Cevap sahibi+1 yıl1600 değil. Müslümanlık dini geleli 1400 sene oldu. 1400 sene önceki iffet ölçüleri neyse bugün de odur. Çünkü İslam dininin hükmü kıyamete kadar geçerlidir.
- +1 yıl
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇıkar başındakini ne halt edersen et, it den köpek den laf getirme. . het gün nette sizin gibileri savunuyoruz ama sizde biraz dikkat edin. .. ne öyle daracık pantolon, kafada tesettür, neyin kafasını yaşıyor Bu toplum? Tesettürlüyum diye halka açık yerde sevisemiyorum diye üzülüyor, bu nasıl bir kafa, gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. .
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTesettürlü olan da insan tabiki ama dini öyle emrettiği için kapanıyor ise o zaman dinin diğer emirlerini de yerine getirmesi gerekir diye düşünüyorum. Bu durumda evlenmeden biriyle beraber olmamalı, dar şeyler giymemeli ve bir ton makyaj yapmamalı. Senin için söylemiyorum ama bir sürü tesettürlü kız görüyorum saçları görünmüyor ama altlarında dar kot var. Yüzlerinde bol bol abartı makyajlar. Ben buna anlam veremiyorum. Abartılmadığı sürede küçük bir öpücükten insanların kimseyi yargılamaması gerek ama aynısını kapalı / açık herkese yapıyorlar. Hemen cık cıklamalar başlar.
00 Yorumla
+1 yılHe ablam ya hiç bir şey yok bunda, Allah rızası icin saçım görünmesin erkek etkilenir diye kapanan bayanın sevgilisinin dudağını öpmesi cok doğal, hiç etkileyici değil zaten. İkinci sınıflıkla alakası yok, madem o kadar dindarsın hakkını ver, haramı öpmek yakışır mı?
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltroll soru mu yoksa gerçek mi bilmiyorum ama neden yaptığını burada anlatmak zorunluluğu hissettin ki? her türden insan var "aaa evet çok güzel yaptın bir daha öp" diyecek halleri yok...
ayrıca kapalı ol veya olma helalin olmadığı sürece öpmek haram bunu sen de biliyorsun ve sana tepki göstermeleri de gayet normal ama senin bunu sorman hiçte normal değil !20 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlış buluyorum otobüste insanların birbirine bu şekilde yaklaşmasını. Açık örtülü hiç farketmez.. Kardeşim çoluğu çocuğu biniyor o otobüse yazıktır ya. Biz böyle şeyleri görmek zorunda mıyız? Ancak yalnızken ne yaptığınız başkalarını hiç ilgilendirmez..
20 Yorumla
+1 yılBende tesettürlüyüm. 2 yillik bir iliskim var ama otobuste orda burada sevgilimle opusmuyorum m sen bir kapalisin zina olayini bilmen gerekir ona gire davranman gerekir acik olan birininde bilmesi gerekiyor ama sen bir kapaliysan bu olaylari biliyosundur. bir aciktan daha cok senin edepli olman gerekiyor. Ask sevgi milletin hozune sokularak ulu orta opmekle olmaz.. Cocuklasmayin kapalisin birde..
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes gunah isliyo bir kere o konuya gelelim. kimse tesetturu tasiyamiyor bu knuda birsey demiyorum. ama en azindan milletin gozune sokma utanma duygusu olsun icinde.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. sınıf insan muamelesiyle alakası yok bunun. Ama tesettürlü bir insan saçının gözükmesinin haram olduğunu anlayabilmiş ancak sevgilisiyle öpüşmesinin özellikle toplum içinde birde bunun yanlış olduğunu anlayamamış mı? Sizin gibiler yüzünden insanların tesettürlülere bakış açısı değişiyor. Sen umrumda değilsin, ancak türbana laf getiriyorsun. Vebali ağırdır bunun.
50 Yorumlateseddürlü diye sizi namus abidesi yapmışlar bizde saçımız açık diye o* oluyoruz, l*n otobüste öpüşmek nedir bide utanmadan yazmışsın rezil başına örttüğün türbana saygı duy be
70 Yorumla
+1 yıltesettürlü olmak kendini gizlemektir, gözler sende olduktan sonra yemisim tesettürünü. ben bile açik halimle onu yapmiyorum, vay haline.. zorla takiyorsun belli
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen şimdi kendine şu soruları sorman lazım
Allahu Tealâ neden kadınlara kapanmayı emretmiştir?
Kapanmanın amacı nedir ne için kapandım?
Bu soruların cevabını ve kendine ver. Sonra niçin herkesin içinde öpüştüm dediğinin yanlışını anla. Sevgili olmak, bir kadınla bir erkeğin tenha bir yerde tek başlarına kalmaları bile haramken (3. leri şeytandır) Sorduğu sorudaki tezetlığa bak sinirim bozuldu bide kaçıncı yüzyıldayız demiyolarmı ayar oluyorm40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanlız başınayken yapki dini savunanlara laf getirme bunuda anlatma sırrın bu senin teseddürlüşer şöyle tesettürlüler böyle diye bu yüzden söyleniyo işte
64 Yorumla- +1 yıl
İyi de, yalnızken nesi? Allah yok mu? Ana baba yoksa Allah var ve görüyor...
Duygun tabi ki var ama bunun tesetturle alakası yok ben normal biride ppse öyle karşılardı sonuçta bu senin ozelin ve bunu halka açık bir yerde yapman çok saçma git ne rde yapiyosan yap zaten ben anlamıyorum bu milletin önünde opusenleri edep meselesi herkes sahip olamıyor maalesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Başını aç, ondan sonra otobüste istersen direk ile flört et. Bizim de kapalı bacılarımız kardeşlerimiz var. Ondan sonra millet kapalılar daha beter diyip duruyor.
72 Yorumla
Soran+1 yılBen insanlarin dediklerine gore hareket etmiyorum , etmeyecegim. Herkes kendinden sorumludur. Senin bacilarin herneyse kapali diye ben kendimi kisitlayamam. Benim inancim beni ilgilendirir herkes kapali diye ayni tarz giyinme zorunlulugunda da degildir.
- +1 yıl
Bak idrak edemediğin bir konu var. Kapanmak sadece baş kapatmak değildir. Ben sana insanların dediklerine göre hareket et de demiyorum. Sen insanlara göre kapatmadın başını, bağlı olduğun dine olan inancın doğrultusunda. Ama bu inanç bir bütündür.
Tabikide herkes kendinden sorumlu senin orada ne yaptığın beni ilgilendirmez. İstersen diğer yolcuları da tavla hepberaber yapın. Ama gelipte ben tesettürlüyüm, ben kapalıyım deme. Değilsin.
Nişanlın nasıl biri afedersin ama insan yanndaki kiza bde ciddi dusunuyosa laf getrtmez olabildgnce korur ama herkes kim bilir sana ne gozle bakti nasl bir mgde var nisanlnda allah islak etsin. Dunyann sonu geldi
42 Yorumla- +1 yıl
Bence de.. Bir erkek kadınını sergilemez...
yaptığın ayıp bişey olsa iyi haram bişey hem günahı sna değil işte yapıyorsan git kimsenin görmyeceği yerde yap herkesin içinde pisliğini yapma. tesettürlü olduğun için 2. sınıf muamelesi görmüyorsun tamtersi tesettürlüsün örnek olman gerekir edebinle davranışlarınla. senin başını kapaman kendi sevabın günhın ama yaptığın zina öyle değil anladın mı eyy echelü men fil arz?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne bokuma o zaman turbani takiyonki madem ulu orta yerde öpüsüpte sürteceksen? nerde kaldi senin allahina saygin dinine saygin ve kuralara uyman.. senin gibi tesetür takipta parklarda g ö t domaltan sürtükler cok iste istersen ulu ortada g ö t ü nü s i k t i r bizene malllllllllllll
30 Yorumlainsansın ama tesettürlü olmanın anlamı edep ve hayaya dikkat etmen gerek demek bence sen açılmalısın sen tesettürün anlamını anlammışsın
130 YorumlaSen zaten onu yapabiliyorsan kendini tesettürlüden sayma aç istersen herkese ver. Benim kardeslerime laf getirme kasarligin yüzünden
80 Yorumla
+1 yıl1- Kimse size uzayli muhammelesi yapmiyor.
2-Sen Allah' in emrini tasiyorsun ve bu tip davranislar takdir edersin ki normal degil.
Bir hadis:
Utanmadiktan sonra diledigini yap.70 Yorumla
+1 yılAllah için kapanıyosun o zaman onun için uygun olmayan davranışları yapmıcaksın. Ya hiç kapanmayacaksın ya da o başındakinin hakkını vereceksin. Sonra kapalı insanların adı çıkıyo sizin gibiler yüzünden. Illa yapcam diyosan milletin önünde yapmada diğer kapalıların adı çıkmasın
10 YorumlaSevgili olmak bile günahken öpüşmek kim bilir nedir artık. Ayrım yapmayalım herkes günah işliyor ama farkında değil
222 Yorumla- +1 yıl
Adamsın kanka yaptın yine yapacağını 👍
Tesettüre değil tepki. Edepsizliğe. Otobüste çoluk çocuk var. Karı koca bile yapmamalı bu yaptığınızı
70 YorumlaBence tesettur giymissen hal ve haraketlwrine daha ozen gostermelisin cunku kapalilar dinine duskun kisiler gibi gozukuyor milletin gozunde daha abesk duruyor tesettur sadece bas ortmek degil iffetli olmayida gerektirir ki aciklar bile yapmazken yani daha nefsine yenik kisiler yapmazken nefsine hakim olabilmis kapali yapmamalidir o zaman acil daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSen kapalisin diye degil herkesin önunde otobuste öpüstün diye insanlar elbette tepki gösterir Allah sonumuzu hayir etsin ülkemiz bu aralar iyice batilililasiyor ok karnavallar sokak ortasinda öpüşmeler bu ne ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. geldin burada tesettürlüleri kötü durumda göstermek için kolpalamaya başladın ha diyelim ki kolpa değil ulan ben seni görseydim o şekilde o insanların yaptığı gibi sadece bakmakla kalmaz kafandan çıkarırdım o örtüyü.
10 Yorumla
+1 yılO senin eşin değil bacım helalin değil o senin zina ya götüren şeylerden sakın. Hadi eşin olsun diyelim herkesin olduğu bir ortamda uygun düşmez ztn. ztn. yaptığın doğru değil
40 YorumlaArkadaşım, keyif senin keyfin. İstediğini yaparsın. İnsanların sana garip bakması, inancın için kapanmışsan inancın gereği de evli olmadığın biriyle (olsan bile) milletin ortasında öpüşemezsin. İnaçlarının gereğini yap lütfen.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlüsün çünkü insanların saçını görünce günah, haram olduğunu düşünüyorsun..
Ama insanların içinde zikişince serbest öylemi.. hııaamınaa !80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygularnla ne alakası var başını ortmussun ki inanıyorum diyosun ki inanıyosan sevgilinin olması bile bir acayip. Onu da gecsem bir kere dokunmak haram senin neyine boyle seyler. Konutya geri donmem gerekirse o başını orttuysen hakkını vericeksin. Boyleleri yuzunden kapalılara laf geliyo. Hayır anlamıyorum gercekten anlamıyorum biraz mantık calıssa anliycam
10 Yorumla
+1 yılBasini kapat otobüste herkesin içinde bunu yap bine tezat? Derler.. Ve de bal gibi bakarlar adama..
Sacinin telini sakin gösterme ama toplum içinde seviş:))40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenın ruhun o* kafan kapalı olsa ne işe yarar ki?
128 Yorumla
Soran+1 yılAnnenin izindeyim cunku , sorumdan gidermisin seviyesizlige luzum yok , opusmeyi kotu birsey gibi yansitan zihniyete laf anlatmayacagim
Cevap sahibi+1 yılsen kafanı neden kapatıyorsun? gotune baksınlar diyemi?
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılya bırakın bu gerizekalı küfür etse ne olur allah aşkına :D
uyuzkızın da dedigi gibi kafasını kapatırken beynini dışarda unutmuş :D- +1 yıl
Ben tesettürlüyüm ve bunun gibi şer yüzüne biz kötü duruma düşüyoruz. örtünün adını lekeliyo ya layığı gibi yapsın ya da çıkarsın. O örtü sadece biz bez parçasının değil.
Cevap sahibi+1 yılyok bu gerizekalının kapalı olduğunuda düşünmüyorum zaten amaç BAŞÖRTÜSÜ konusunu basite indirmek şerefsiz bunlar
- +1 yıl
Allah ıslah etsin.
ama henüz evlenmediniz demi? evlenmeden öpüşmek günahtır, bide tesettürlüyüm diyosun yaptığınız ayıp, toplum içinde evli bile olsanız öpüşmeniz ayıptır.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanların o bakışları kafanda ne icin taktigini bilmedigin şey için değil yaptığın davranışlar dinine gore sevgili olmak bile gunahken nasıl toplumun gözü önünde opusebilirsin benim kararlarım de peki o basortuyu niye takiyorsun güzel gorunuyor diye mi? o basortuyu takmadan önce beynini düşüncelerini düzelt
10 YorumlaBende sizi 2. sınıf insan olarak görüyorum hatta nefret ediyorum desem yeridir
40 YorumlaEsasen ben kimseyi yargılamam banane ki her koyun kendi bacağından lakin şu enteresan gelir insana insanın mahremi özeldir insan içinde olmamalı ve bunun uzaydan gelmeyle hiçç ilgisi yok ;)
00 YorumlaBu üşümemek için camı kapatırken kapıyı açmak gibi bişey. O zaman ne anlamı kaldı o örtünün?
30 Yorumla
+1 yıltesettürlü de olsan açıkta olsan otobüste öpüşenlere herkes kınayan bakışlar atar bende atarım toplumun içinde yapmaya ne gerek var
40 YorumlaKomiksin sadece şunu diyorum o baş örtüsünü haketmiyosun çıkar. Başkada yorum yok.
20 Yorumla
+1 yılKimse öpüşmene laf edemez ama bunu başbaşa yapman daha iyi senin için.
46 Yorumla
Soran+1 yılO an oyle denk geldi
- +1 yıl
Otobüstekilere de öyle denk gelmiştir
Soran+1 yılBende ne bakiyorsun bakisi attim zaten ki bu konuda hassasim kim olsa lafimi esirgemem bu benim derdim onlarin degil
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimseye laf etmek düşmez ama toplum içinde öpüşmen, insanlarda kapalı kişiler hakkında farklı algılara yol açmaya başlayacaktır. Bu nedenden dolayı toplum içinde bu hareketleri sergilememen daha iyi olacaktır.
- +1 yıl
Ümmetimin tamamı affedilmiştir, günahlarını ilan edenler müstesna s. a. v.
Günahını ilan etmeyi bırak birebir insanlar içinde uygulamalı işliyorsun..!
Baş örtülü insan Allah emrini uygulayan ve manevi hassasiyeti olan ve örnek teşkil edendir..!
İnsanlar içinde bu vb. hataları nefsine uyarak birde Allaha rağmen rahatça uyguluyorsan bilinçli ve günahı bilerek işlediğin için vebale giriyor ve kötü örnek olup diğer kapalılarada laf edilip potansiyel suçlu görülmesine vesile oluyorsun ve kurunun yanında yaşta yanar gibi başkalarını yakmış oluyorsun yazık..!
+1 yılbu yaptığın edebe aykırı...
taharetlendiğin elinle yemek yemek gibi... yapmaman gerekn bişeyi yapıyosun...
2. sınıf muamelesi diil Allah'tan korkmaz kuldan utanmazlar die bakıyolar sana...20 YorumlaAcik kizlara kotu gozle bakilip kapaliya musluman gozuyle bakildigi icin hor goruyolar opusmelerini evli de olsa oyle bizim ulke kadar zihniyeti bozuk bir ulke baska yok..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. bizim toplum böyle şeylere hazır değil yapmayın. hem buradakiler seni rahatlatıcak ama dışarıda tekrar başlıyacak. hem otobüste de öpüşmeyin bare. 3+1 daireler boşunamı yapılıyor?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. sana sonuna kadar katılıyorum kapalıyken yapanlara hemen birde kapalı olacak diye eleştirmeye başlıyorlar ama toplumumuz böyle maalesef
00 YorumlaTesettürün amacını sebebını nıyetını bılmeden Tesetturluyum demenızde bı acayip yaw.. Sen tesetturlu falan deılsın haberın olsun.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılToplumun algısı ve değişmesi bir aşırı alabilir. Siz yaşantınıza bakın. Başkaları ne der diye yaşamayın. Mutluluğunuz için yaşayın.
00 Yorumla Olay tesettürde değil , Türkiye'de normal bir çiftte bunu yapsa insanlar bakar ama sizde bu kadar yokluk çeken bir ülkede böyle şeyler yapmayın :))
00 YorumlaEvet toplum arasında ayıplanan bir şey nedense. Bence çok abartmadıkça bir sorun yok. Boşver o yüzden böyle şeylere aldırma
00 Yorumla
+1 yılkeşke biraz daha sakin düşünsen, kapalı bir insan olarak senin halk arasında nişanlını geç kocanda olsa öpmenin nahoş bir durum olduğunu hata adına günah denen birşey olduğunu bilmen gerek.
10 Yorumla
+1 yılHaklisin her halti yerler ondan sonrada burada millete ahkam keserler,
10 Yorumlatesettürle ilgili değil herkese günah bu ve toplumun içinde yapmanız ayrı bir yanlış tabi..
40 Yorumla
+1 yılsevgili olmak bile günahken öpüşmek? sen tesettürlü Müslüman değilsin başı kapalı süslümansın
10 YorumlaBurası türkiye bu ayrımcılığı yapan siyasetçilerimiz utansın. ha otobüs içinde öpüşülmez o ayrı mesela ahlak kuralları var diyen olur kimse sana karışamaz , ama şunu unutma sana karışacakları tek durum toplum kuralları
00 Yorumlavardır elbet duyguların ama günahı bize diye her günahı herkesin içinde yapalım mı..
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem