Minik sevgilim bana çok pis saldırdı?

kendisi o kadar minik ki koltuğa oturmak yerine kucağıma oturuyor hep. bir de kedim var benim ismi rocco. hep rocco'yu kıskanıyor. neden onu okşuyorsun da beni okşamıyorsun diyor. e diyorum o gelip sürtünüyor? demez olaydım. o günden beri ben mutfakta cızbız köfte yaparken bile sırtıyla popoma sürtünüyor. bir de rocco'dan öğrenmiş sürtünürken mırrr mırrr yapıyor. bunlara da tamam bir nebze tamam katlanabiliyorum fakat bu sabah uyanınca başımın hemen yanında bir çorabımı buldum. onu iç içe geçirdim ve yattığım yerden tavana fırlatıp tutmaya başladım. minik sevgilim de banyodan yeni çıkmış. kapıyı açar açmaz ben de çorabı havaya fırlatmıştım. kapı açılınca rocco ile sevgilim aynı anda gördüler çorabı. ve aynı anda saldırdılar. ikisi de havada çoraba zıplarken ancak görebildim onları. havadaydılar. havadayken rocco sevgilimin bacağına bir tırmık attı. sevgilim de rocco'ya okkalı bir yumruk savurdu ve zavallı rocco suratıma düşmekte olan çorabın yanından sıyırdı geçti. hala çoraba uzanmaya çalışıyordu ama nafile. sevgilim havada bana doğru gelirken mutluluktan sırıtıyordu. gözleri kocaman olmuştu. ben tam eyvah kelimesinin e harfini ağzımdan çıkarmıştım ki, sevgilim sağ eliyle çorabı yakaladı. ama sol eli tam çeneme denk geldi. sol eliyke kendisini bir ittirdi, çenemden burnuma, ordan da alnıma kadar 3 tırnak izi çıkarttı. diğer iki parmağı burun deliklerime takılmıştı allahtan da bişi olmadı. işe geldim, patron hemen odasına çağırdı. bu ne olm dedi adidas sponsoru gibi geziyorsun git pansuman yaptır düzelt şunları dedi. neden dedim ya? geçer zamanla dedim. adidastan aldığım ayakkabıyı iade ettim ama kabul etmediler gıcığım onlara dedi. şimdi sağlık ocağına gidiyorum patron hadi neyse de bu sevgilimi ben napıcam ya? dün akşam da rocco'nun mama tabağından yemek yiyordu. offf derdim büyük a dostlar :/
Minik sevgilim bana çok pis saldırdı?