Ozellikle acik ve dekolteli giyiniyorum ki caddede yururken herkes bana baksin , laf atsinlar. Bundan asiri derecede zevk aliyorum , kendimi kim kardashian gibi unlu zannediyorum. ozellikle 4-5 erkegin toplu halde oturdugu yerden kivirta kivirta geçmesi de zevkli oluyor , sizce bu durum normal mi?
Cevabın nedir?
+1 yılSigmund Freud'un Cinsellik Üzerine isimli makale derlemeleri kitabına bakarsan, anlarsın durumun ne olduğunu. Senin türüne "teşhirci" diyorlar. az teşhirci olmak bir yere kadar durumun normal olduğunu gösterir kadınlık onuru açısından. ancak sende bu tür bir kaygı olmasa gerek. psikolojik olarak, sadece çevrenden şehvetli bir ilgi duymak istiyorsun. Bu ne yazık ki kardeşim, ruhsal sapma olarak değerlendiriliyor psikiyatrlarca. ama bundan nasıl kurtulacağını zaten biliyorsun.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeşhir isteği bende de var onu anlıyorum. Bazen evde giyinirken perdeyi açık bırakıyorum yakın komşulardan gözü ilişenler oluyor, veya dışarıda ereksiyon olursam bakan kızlar vs. Ama laf atmaları seni hafif gösterebilir toplum yanlış tanır bence ona dikkat et.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende teshirt etmeyi cok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılInsan beğenilmekten hoşlanıyor işte ne yapalım. Biraz da o kişinin aklında yer etme isteği galiba. Yani otobüste bana yanaşarak oturan sonra nefes alışverişleri hızlanan kız o gece beni düşünerek uyuyor olabilir. Bu his mutlu ediyor
Cevap sahibi+1 yılSen ne düşünüyorsun? O insanlarda bir iz bırakmak haz veriyor bence
Hiçbir baltaya sap olamamış, abazalıktan psikolojisi bozulmuş mahalle serserileri sana laf atsa ne atmasa ne? Eğer övülmek istiyorsan buna göre davranabilirsin ama, birinci gruptaki insanlar tiksinti uyandırabilir ama güzel insanlar tarafından övülmek hepimizin hoşuna gider
21 Yorumla
Soran+1 yılCaddede geziyorum ben , mahalle serserisi mi bilemem normal is guc sahibi insanlar da var zaten o dedigin kisilerin bakmasi hosuma gitmiyor
normal değil ama bunu anlaman için tecrübe edinmen gerekecek sanırım
bende erkeklerin bakışlarını üzerimde toplayabiliyorum ama dekolteyle ya da kıvırtmayla değil
kendimden emin duruşum ve ulaşılmaz olduğumu düşündürten enerjimle00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
70Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞeytan diyorki; Kadınların okumuşuda cahilide birdir. Biz onların gönüllerine ve kalplerine hükmederiz. Kadınlar bizim mülkümüz. Biz kadınlara deriz ki siz ne kadar güzelsiniz, çok harikasınız, siz beğenilmek için varsınız insanları kendinize beğendirmelisiniz insanlara güzelliklerinizi ve ziynetlerinizi göstermelisiniz deriz. Onları açar ve saçarız. Onlar açık ve saçık giyinerek günaha girerler. Sonra biz onları açık ve saçıklıkla günaha soktuktan sonra daima günaha girerler. Tövbe etmek akıllarına getirilmez. Günaha girdikçe peşinden yeni günahlar ardı ardına gelir.
30 Yorumla
+1 yılTürkiye'de normal değil, Avrupa'da güzel bir kız geçti mi 'have a nice day' , 'very cool', 'you are very beautiful' diye iltifat ederler hoşuna gider çünkü orada herkes doymuş. Cinsel açlığın Afrikası Türkiye'de ise of g? te bak bee, bu karıyı sabaha kadar s*ker*m hiç usanmam buna benzer lafların hoşuna gitmesi normal değil.
40 Yorumla
+1 yılHer kız erkekler tarafından beğenilmek ister ama sen kendini bayağa aşmışsın bu durumda peynir reyonlarına çıkarsın yakında :)
50 Yorumlakarı milleti gerçekten gerizekalı. ama sana böyle laf atıp senin egonu tatmin eden benim hem cinslerimde fazlasıyla gerizekalı. sırf sen ve senin gibi egoist sipastiklerin okusu tatmin olmasın diye bakmıyorum bile sizlere :))
10 YorumlaKişilikli kadınlar kişiliğini, kişiliksiz kadınlar dişiliğini kullanır..
49 YorumlaGidişatın iyi değil bacım sonra bu durum tecavüz eylemine dönüşebilir, çok üzülürsün ve erkeklerden de soğursun.
20 Yorumla
+1 yılaçık konuşmak gerekirse dış görünüşten çok asalete kibarlığa önem veren biriyim siz karşıma çıksanız 1 günde ayarlar aynı gün içinde yatarım ertesi günde yatağın baş ucuna 100tl koyar giderim
00 Yorumlaçok normal sayılmaz. buna ego diyoruz. başkaları başka şeyler de diyolar tabi :D çok kıvırtma başına iş gelir Allah korusun :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal.
Disiliginin farkındasın ve kullanmak da hosuna gidiyor..
Kendini actigin sürece varsın kısaca10 Yorumlabende böyle davrananların saf olduklarını ve herkesi kendileri gibi sandıklarından rahatca takıldıklarını sanardım.
meğer benmişim saf la :)00 Yorumla
+1 yılBenimde midem bulanıyor gururum inciniyor ben anormalim galiba.
20 Yorumladelisin sen ama bende terslik var
laf atamıyorum utanıyorum :(
off yerin o gtü kafamı ortaya sabaha kadar gömerim demek isterdim
ama işte sadece buradan yazıyorum dışarda bakıyom sadece :)01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah 😃
Hic normal değil bir kadın kiz açık giyinir erkeklerde ona zevkle şehvetli bakar sa kaç erkek baktı ise onlza zina etmiş sayılır. Cehennem de ateş e dayanırsan gez oyle ya da bir gün caydanlikta suyu kaynat çok çok kaynSin ve bacağına dok o suyu
00 Yorumla
+1 yılBence anormalsin ve kusura bakma senin gib biriyle düşünebilceğim tek ilişki cinsel ilişki olurdu daha fazlasını kesinlikle olmazdı..
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel iliskiye karsiyim sadece gostermek hosuma gidiyor , herkesin ilgisini cekmek yani
- +1 yıl
Emin ol sana ilgi gösterenlerin hepsi seninl sadece cinselliği düşünüyor açıkcası çoğu yerini o kadar kişi görmüş bir kızı kolay kolay cinsellik dışında kabullenmez kimse..
Soran+1 yılBiliyorum?
Baska bir boka sahip olmadigin icin bedenini kullanmaya calisiyosun senin icin cok normal bir durum ama insanlik icin enteresan bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılYoo yuz guzelligim de var :)
+1 yılEvlenilecek kız var, eğlenilecek kız var sözünü hatırlatan bir konu.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenle evlenmek istiyorlar hangisiyim sizce
- +1 yıl
Eğlenceli biri olduğun kesin.
+1 yılKim Kardashian gibi hissediyosunda ondanmı gizliye aldın kuzum :D Yeme bizi yeme kezo seni
04 Yorumla
Soran+1 yılGizli olmamla bunun ne alakasi var cozemedim :)
- +1 yıl
Çık gizlidende görelim madem dediğin kadar varsan normal diycem :))
Soran+1 yılBir tek sen kurnazsin dimi , mesaj kutum dolsun , profilimi sikayet edin oldu :)
- +1 yıl
ahahahah benim ne amacım olsunki öyle bişey yapayım be manyak :D korkak olmayan gizlemez profilini yani bu kadar basit
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bu soru yobaz bir erkek tarafından sorulmuyorsa ne olayım.
14 Yorumla
Soran+1 yılBilemedin :) benim gibi olan birsuru kiz var
Cevap sahibi+1 yılMesaj özelliğini kapat ve gizliden çık. Böylece kimse mesaj atamaz bizde seni görmüş oluruz? Dediğin gibiyse bunu yaparsın.
Soran+1 yılBir tek sen mi kurnazsin canim ya :)
Cevap sahibi+1 yılValla kanka senın b*klu gotune kalmadık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlari azdirarak okadar gunaha giriyosun ki. tam bir kasarsin yaaa. ayrica öbur tarafta nasil hesap vericen bakam
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaha bu arada yuzune guvenemeyen senin gbi gtunu falan aciyo :-D
Soran+1 yılYuz guzelligim de var :) o yuzden daha cok dikkat cekiyorum
Cevap sahibi+1 yılDevammmm ozamannn ;-))))
normal bebeğim ne güzel kalçaların mı var diyorlar mesela canısı
00 YorumlaÇalkala yavrum calkala şehriye corbasi gibi Allah sana mal vermiş gümrük kabisi gibi kaldir kaldir vur yere muhtar kellesi gibi diyon olduğu hic 😊😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeku onlardan biri kalkip sana tecavuz etse yine zevk alacak misin?
13 Yorumla
Soran+1 yılCaddede mi?
Cevap sahibi+1 yılHerhangi cesarwt ettigi biyerde. Sapiklarin ilgisi hosuna gidiyorsa bunun da hosuna gitmesi gerek
Soran+1 yılIkisi ayni sey degil.
Ondan sonra başıma o geldi bu geldi diye yazarsın burada. Tövbe ya.^^
10 Yorumlaben yakından yakinen iltifat ederim ;) uzaktan lafa atmayla olmaz o iş.
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle öyle yapanlara göz ucuyla bile bakmam. Senin egona...
00 Yorumla
+1 yılSenin gibiler yüzünden başka kızlarda arada kaynıyor sonradan erkekler sapık oluyo alın kızlar bakın sapık kimmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılruhunda biraz peynirleşme olabilir :) çok kibarım yaa :D
12 Yorumla- +1 yıl
doğrudan kaşar desene:D
Cevap sahibi+1 yıldolaylı yolu seçtim ne var :/ :D @kurtalanexpress
Yorumlarından anladığım kadarıyla annen göster ama elletme demiş 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem demedi kendi aklim var cok sukuur
Sen birde bizim mahalleden öyle gecesene :D
Yarına kadar anca gidebilrsin heralde00 Yorumla
+1 yılNormal değil iki abaza laf atınca kendini mükemmel zannetmek gibi birşey bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. senın gıbıler böyle yazılar yazıyor sonra insanlar inanıyor iyi bırsey yaptıgını sanıyor ve önune gelen her kıza laf atıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. güzel bir kızsın demekki.. seksi kıza bakılır..
04 Yorumla- +1 yıl
Diyosun :)
- +1 yıl
:D kız kendisini kim kardashian gibi zannediyormuş ama baksana :) @melekbayram
- +1 yıl
Tamamen, çirkin olmasının getirdiği özgüven eksikliğini bu şekilde kapatmaya çalışıyor. Kim Kardashianmış
- +1 yıl
evet bir nevi öyle olabilir :) yinede saygı duyuyoruz. herkesin kendi hayatı. @melekbayram
sana bu durum normal geliyorsa bunlar gizli olarak sorman da başka bir boyut
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende orospuluga meyil başlamış. Laf atmakla kalmaz cakarlar sana
01 Yorumla
Soran+1 yılO biraz zor iste :)
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılGizliden çık yeter artık evin içindede kıvırmaya başlarsın
00 Yorumla öbür taraftata böyle gezersin artık devam et gittiğin yol doğru yol cehenneme odun lazım...
10 Yorumlayüksek ego belirtisi. intihar kesin çözüm
41 Yorumla
Soran+1 yılPara versem benim yerime intihar eder misin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnan orospuluk yapmaktan sütü kaynatmayı unutmuş galiba sonra peynirleşmiş işte. Olağan şeyler bunlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEkisleyen erkeğinde babası pezevenklik yapmaktan adam erkek olamamış puşt oğlu puşt.
Hayatim resmen etkilendim sen bir gelsene bana ;)
00 Yorumla
+1 yılSonra hepimizi senin gibi saniyorlar pis kadin
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyle burada seni eleştiriler dışarıda senin gibi yaparlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılposta gazetesinin ve putçu zihniyetin bu topraklardaki "kırmaları" getirdiği son nokta.
10 Yorumlaegon düşük tatmin yaratmaya çalışıyorsun.
00 Yorumlanası sağlam bir laf mı atayım o zaman. s
00 YorumlaSevgilin olsam deni oldururdum ozaman :)
00 Yorumla
+1 yılHaahha çok komiksin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşuna gitmesinin sebebi kaşar olmandandir
11 Yorumla
Soran+1 yılTabi tabi ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yıllisede hiç popüler değildin
değil mi? ;)10 Yorumla maşallah mezhep baya geniş :) :) :) :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Sonra" tocovozo oğrodommm :( "deme de
22 Yorumla
Soran+1 yılSen oyle dedin sanirim :)
Söylediklerin tam bir narsist yaklaşım olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendime hayranim
+1 yılHerkes terbiyesini yansıtır işte
10 YorumlaNe garip kadınlar var ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah devam kızım devvam 😒😒😒
00 Yorumla
+1 yılCok normal begenilmek hosuna gidiyorr demekki 😋😋
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen unlu olmalisin tek erkegin begenmesi yetmez sana 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılKaşarlık kanına işlemiş kanki
10 Yorumla
+1 yılego tatmin etmek gibi bos işş:D
00 Yorumla
+1 yılMarkan ne senin sütaş nurova ekici?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Manyak la bu kaçın :p
00 YorumlaUcuz malın alıcısı çok olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri