İçimi hiç tanımadığım insanlara dökesim var. Kimseye anlatamıyorum. Sacma sapan yorumlar yapmazsaniz sevinirim. Yardim edermisiniz?

Ilk görüşte aşık olduğum bir adam vardi. Meslek ziyaretinde tanistik. Sohbet muhabnet başladı çok iyi arkadaş olduk. Aile yaralarini anlatti dinledim ve aşık olduğumu kendime inkar ettim sonra oda farketti ve uzak tuttu kendini derken bir gün bana tas gibi adam olduğu halde gay olduğunu söyledi. Öylece kalakaldım. Birde çok uzun zamandır hayatımda tek dostum dediğim kiz arkasm vardi ikisine de birbirinden cok bahsederdim. Bir gün tanistirmak istedim ikisini de çok sevdiğim için. Bastirdigim duygularımın aslında hiç azalmadigini fakettim. Üçümüz buluştuk çokda güzel vakit gecirdik eve geldiğimde kendimi ağlarken buldum. Gay olduğunu kiz arkadasim da biliyordu. Ve herifin öyle biseyi varki yaninda iki kiz varken bile kendisi bisey yapmadan kızlar asilabiliyordu. Bize yemek sözünü tutmak için evine davet etti ki ben daha önce de tek gitmiştim beraber kahvalti yaptik. Hatta gay olduğuna inandığım için çok rahattim sarildik uyuduk. Ve arkadaşımla beraber gittimde ki bu kiz arkadasim da benim ona karsi olan duygularımdan haberdardi. X adam ikimizin ortasına girdi sarildik hep beraber sohbet muhabbet ve üçümüz beraber uyduk düşünsenize sevdiğim adamı en yakın arkasımla paylastim. Onların yakin olduğunu görünce kendimi zor tuttum. Bütün gün whatsap gruptan konuşuruz. Bana yazmadığında acaba ayri mi konuşuyorlar diye düşündüğüm çok oldu biraz paranoya diyelim. Neyse. İçinde bulundugum durum gerçekten zor kiz arkadsimla aramiza x adam girdiğinden beri paylaşımlarımiz azaldi diyr bahsettim. Ki gerçekten pisman oldum tanistirdigima ki en güvendiğim arkadaşım siz olsanız arkadaşızin aşık olduğunu ve cok cabuk alışan sahiplenen bir yapıya sahip olduğunu bilseniz o adama dokunur onunla uyurmuydunuz onun yanında dururmuydunuz. Arkadaşımı kaybetmek istemiyorum ama şu an bunları neden anlatıyorum onu da bilmiyorum sizce arkadaşima guvenmelimiyim. Bu arada arkadasim gay degilmis ondan uzak durmam icin beni dusunrugu icin yalan soylemis.
İçimi hiç tanımadığım insanlara dökesim var. Kimseye anlatamıyorum. Sacma sapan yorumlar yapmazsaniz sevinirim. Yardim edermisiniz?