AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
295Cevap
Tüm evreleri güzel fakat başlamadan öncesi daha heyecanlı daha guzel onu kazanmak için yaptıgın tüm hareketler kazandıktan sonra ki rahatlama ve daha sonrası doygunluk süresine dogru heyecan azalır o yüzden ilişkiler çabuk yıpranıyor..
Daha böyle arkadaş ayagiyla konuştuğumuz sık sık gozgoze geldiğimiz ona hep yakin olmak istediğimiz evredir bence
bir ilişkiye başlarken çoookkk uzaklta bir ışık görünüyor. Sonra ilişki başlıyo o ışık gün geçtikçe bana yaklaşıyo merakla heyecanla bekliyorum bu nedir acaba diye. İlerleyen zamanlarda biraz daha yaklaşıyor ve biraz daha her gün bir adım daha sonra bir de bakıyorum ki aslında o gördüğüm ışık ebeminkiymiş. Yıllar sonra ebesininkini görünce şaşırıyo insan. Ne olduğunu o zaman anlıyorum ama iş işten geçmiş oluyo. En iyi evresi neresi bilmem ama en kötü evresi ebeminki kısmı...
İlişkinin başlamadığı evredir. (Hoşlanma) Onun her hareketinden anlam çıkardığın sürekli takip ettiğin evredir.
☺ hoslandigin belli ama hani emin degilsin nesiniz, konusmalar canimli cicimli ama net bir iliski baslangici olmayan zaman :))
Başlamadığı zaman. Sadece filörtleşilen kısmı. Kıskançlık yok (olsada çaktıraman), kavga yok , ayrılık yok..
en güzel evresi neresi biliyormusunuz ilk zamanlar o heycanlar sonrası zaten özelliğini kaybediyor alışkanlığa dönüyor :)
Flört zamanı. En güzel ve verimli dönemi, ikisi iyimser davranıyor. Önüne güzellikler sunuyor çirkin yanları saklanıyor. Pespembe...
Aptal bahaneler ortaya peyda olmadan önceki zamanlar. :) Sıkı sıkı sevdiğin dürüst olduğun zamanlar. Geçiştirmediğin zamanlar..
Sevdiğin kişi uzakta ise çok sık birlikte olamiyorsaniz. . Kafalar aynı ise, cinselikte her 2 tarafda iyi anlaşıyorsa... benim en çok beğendiğim evredir😉 şahsi görüş! Çünkü kafa dinlemeyi seven, yanlız yaşamayı seven biriyim. ..
Henuz Herseyini kesfetmedigin zamanlardaki evresi. Çünkü keşfettikten sonra ya büyüsü kaçıyor ya da tadı. Tanıyabilmek çabası hk. yeni şeyler öğrenmek ilişkiyi sıcak tutar. 😊
Aliskanlik devresi bence onsuz yastiga basini koyamama, aksam yemeginde beraber oturup gunun nasil gectigi hakkinda konusmak yarin yapilcak isleri hatirlamak. Sabahlari gununaydin askim diyerek opucukle uyandirmak uyanmakdir
Flört evresidir..
Hiçbir şey belli değil
Zaman güzel geçiyor
Bağlılık yok
Alışkanlık yok
Kaybetme korkusu yok
Daha nasıl anlatılabilir?
başlamadan öncesi evre sayılmaz ki adı üstünde başlamamış ve başlayacağı da belli değil. diye düşünüyorum en azından.
Bence baslangictan 1-2 ay sonrasi harika oluyor daha sonra bilmedigin ozellikleri cikiyor ortaya derken bitiveriyor hayat...
Bende zaten bir giriş bölümü var yürümüyor gelisme ve sonuç tırt demekki meyvesi kabuğunda hesabı hep tlyarım bırakıyorum 😜😎 😂
onun adı bir şeyler oluyor galiba bilmiyorum ki evresi degil flört evresidir.
vaay doğru söz..
Bunlari dinlemeye baslayinca bilki en guzel yerindesin :)
31.media.tumblr.com/.../...8n6t4E1u4yiv6o1_500.gif :D :D
henüz başlamamış olanı en güzeli kaybetme derdin yok kıskanma derdin yok kıskansan bile hesap soramıyosun bence en güzeli bu dönem :)
en güzeli kafanızı çevirdiğinizde gözlerinizin buluşmasıdır..
Bazen de sadece baktığı yere denk gelmişsinizdir, boşuna ümitlenirsiniz...
O başlamadan önceki bakışlar birbirine tatlı gülümsemeler en masum ve en güzel kısmı
Başlangıç sevisinde acabaların hakim olduğu ve birbirine dokunduğun andaki heyecanın, vücudunda garip tepkilere sebep olduğu zamandır.
böyle en önce kaçamak kaçamak bakıştığın zamanlar var ya... heh işte orası. biri tarafından beğenilmek hemde beğendiğin biri tarafından...
aşkının, karşındakinin kusurlarını kapattığı ilk zamanlar yani flörtöz dönemler :))
Bence ilk defa bulusmanin olduğu zaman ilk bakıs ilk beraber yemek yediginiz anlar dir
Ilk baslari tabiki birbirini kesfetmeye basladigin zamanlar
O sana teklif etmemiştir daha ama birbirinize karşı bir şeyler hissediyorsunuz ama daha belli bir şey olmayan yeri bence :)
arkadastan bir tık ustte sevgiliden bir tık altta olunan evrede seni fazlasıyla merak ettiği önemediği evredir bence.
Basta hani tatli bakisma tatli depresyon ve sonunda baslama evresi
Kesinlikle ilk iki hafta sonra zaten ne b*k olduğu ortaya çıkıyor :)
Kadinin 30 lu yaslari gectiginde bir iliskinin en guzel evresi basliyo bence çünkü ne istedigini biliyor eşinden huzuru verebiliyor ve karsiligini gorebiliyor. Diye düşünüyorum
İlişkinin en güzel evresi hani sen ya da o sevdiğini söylemez, ya da ne biliyim işte ilişkiniz, n adını henüz koymamışsınızdır hı işte o zamanlar en güzel zamandır.
Ne zaman bir kıvılcım ötse
Onu duyarım sesimde
Bir göz olup bana baksa
Gülerim aheste aheste
Ne zaman hissedersen o küçük öpücüğü yanağında dünya senin olur kimse tutamaz seni çanağında
Öpüşme evresi o saatten sonra aradaki buzların eridigini ve aradaki duvarların tamamen kalktigini düşünüyorum tabi günü birlik ilişkiler için geçerli değil
valla en güzeli daha resmi bir şeyin olmadığı, arkadaşlık<x<sevgili sıralamasındaki x evresi :D
O dediğin evre en sancılı dönemdir. Bir türlü emin olamazsın. Her hareketini yorumlarsın ama yanlış mı doğru mu diye düşünürsün.
Bence açıldıktan sonrası daha hoş.
Bence en güzel evresi yakınlaşma açılma karşılıklı kırılan potlar sevgi gösterileri utangaçlıklar birbirlerine beğendirme çabaları konuşurken saçmalamak konuşamamak yanında kızarmak gülünç duruma düşmek bu evreler mükemmel bence :)
Başlamadan hemen önce bir ilişkinin en muhteşem evresidir.
Sana katılıyorum. Birşeyhler oluyooorr anneağ galibaa evresi ;)
Biraz birbirinize alıştıktan sonra en hoş evresinde olunduğunu düşünüyorum ben
Tam bu evredeyken bitti. O yüzden benim için en güzel evre hiç başlamama evresi :D
flört safhasında ilk elini tutuşun , sevgili safhasında ilk sevişme girişimin, evlilik safhasında çocuğunuzun oluşu, yaşlılık safhasında torun sevmen.
bence ilk öpüşmeden henen önce göz göze geldiğin andır dudaklar birleştiğinde ise bozulur o büyü
İlişkinin en başında kuralları koyarken Örn: Giyim hal hareket vb. bu kuralları koymak sahiplenmek anlamında o yüzden en güzel evresi :)
başlangıcı heyecanlı evet ama birbirini tanıdıkça ve doğru kişi olduğuna giderek emin oldukça ilişkiden daha çok tat alıyorsun
Sana son derece katılıyorum en güzel ve en heycanlı anları bence de başları :)
Arkandan neler dondugunu bilmeden en masumca sevme evresi..
"Ay ben aşık oldum bu adama" evresi. Sonra sarpa sarıyor zaten.
hatunun dır dır etmeye başlamadığı trip atmadığı ilk zamanlardır, sonra zulüm başlar :D
bence çiftin birbirine alışıp uyumu yakaladığı evre, tabi yakalayabilirse
Bence de flort evresidir en guzeli veya ayri kalinan bir sure ardindan beraber yapilan tatil
Bence ilk basta daha yeni sevgili olma yolunda iken
Muhtemelen kişilerin henüz birbirini tanımadığı evredir..
ya tanıdıktan sonra?
Tanıdıktan sonra birbirlerinden vazgeçme evresi başlar.. @capkin_kuru_fasulye
Bence bir ilişkinin en güzel evresi aile olduğunda.. Çocuk dünyaya getirip onu beraber büyüttüğünde.. Zorlukları beraber atlattığında.. Sahiplendiğinde..
her ilişki kendi içinde güzel. kimi bir anda alevlenir kimi kömür ateşinde yavaş yavaş demlenir. ilk tanışma kısmı güzel denebilir. rutine binmemiş daha yaşanacak bisürü ilk var
İlk çıkmaya başlandığı zamanlardir öncesi sonrasi çok sorunsalı
Bence ilk aşık olmaya başladigin ve asık olduktan 2 ay sonrası
Karşındakini Anladığında Onu Gerçekten Hissettiğinde
biraz birbirinize alıştıktan sonrası bence çünkü onun yanında kendini daha rahat hissediyorsun