AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
295Cevap
Valla bizim 5 yil oldu ama en guzel donem bakistigimiz donemdi:D
ıkı tarafında bırbirini anladığı gozlerıyle anlaşmaya basladıgı evre...
kedi gözlerine gözlerine bakarken ilk utandığım anlar...😻
Daha İlişki Başlamadan Ayarlama Vakitleri Çok Heycanlı ve Her An Konusma İstegi Doguyor Ama Sonra Sevgili Oluyorsun 1 2 Hafta Sonra Herşeyi Yaşayınca İnsan Sıkılmaya Başlıyor Nedense Bu Süreç Bir Harika Dostum :)
bence başlamadan öncesi
hani şu deli gibi bakışıp flört etmeye başladığınız zaman..
Kesinlikle sana katiliyorum baslangictaki o heyecan bambaska:)
bence ilişkinin en güzel evresi o ilk öpücük gerisi fasa fiso
genelde ilk 3 ay :D Fakat benim için sevdiğimle çıkıyosam eğer her zaman en güzel evre.
Hepsinin yer, ayrı tabii ama başlamadan hemen öncesi en heyecan verici ve en güzel kısmı bence de...
Ask başlamadan güzel bakislarda korku kalplerde heyecan olduğu zaman güzel
Sevgili-arkadaş arası. hani "sadece arkadaşız" diyemiyorsun, ama "sevgiliyiz" de diyemiyorsun. cilveleştiğin evre var ya, en güzel evre.
Başlangıç kısmı.
Girizgahta denebilir.
Baştaki heyecan , kalp atışı , ayakların yerden kesilmesi ilerleyen dönemde olmuyo sanırım.
Bence karsında ki kişi gercekten sevdigin aşık oldugun birisiyse onunla yasadıgın her evre birbirinden güzeldir kavgası bile.
İkişkinin adını koymamışken, daha "çıkmıyor" iken.. İki taraf da olabildiğince kibar ve ilgili oluyor :D
İlk el ele tutusma, opusme evresi :)) artik hangi evreye giriyorsa.. en heyecan vericisi bu olsa gerek
ayrı kalmak zorunda kaldığın evreler. insan yanında olunca kıymetini bilmiyormuş. böyle olunca daha iyi anlıyorsun ve daha fazla özleyip arzuluyorsun.
iliskinin en guzel evresi; iliskinin karsiliksiz oldugu evre. Karsilik olunca sonunda hep iliskinin kakasi cikiyo :)
hoşlanma aşaması uzaktan bakışmalar yanındakıne bişey söyleyıp sana gülümsemesi her gittin yerde gözünün onu araması falan :)
en güzeli ilk aylar veya yıllar hayat gerçek yüzünü gösterene kadar sonra hayatın derdi sıkıntısı geriyor ilişkileri ama yinede sevdiğinle olmak güzel olur
ilk zamanlar.. mesajına istemsiz gülümsediğin sesini ilk duyduğunda heyecan yaptığın zamanlar
Başlangıç zamanı bence her iki taraf ta kötü yönlerini göstermez çünkü o zamanlarda.
Başlamadan önce daha güzel ufaktan ufaktan kıskandırıyosun kıskanıyosun güzel oluyor :)
el ele gelip, birbirinize yaklaşıp, gözlerinizi yumduğunuz andır...
İlk zamanlar kadar trip çeken erkek mi var hayatta :D
yeri geldiğinde biraz hasret kalmak ve kavuşmak o kavuşma anı
Biz simdi neyiz diye düşünmeye basladigin zaman. :)
Uzunca tartismalardan sonraki ayrilik evresi biliyorum kisa bir sure zevk veriyor sonra acitiyor ama o evre guzel.
Tanışmaya başladığın an , başlamadan öncesi , başladığında ilk zamanlar..
Detayı okuyupta farklı bir evre söyleyebilmek imkansız
Hiç başlamadığı zaman. Bir kere gördün mü bir kere için titredimi ahaaa Allah belanı verdi !
Sevgili oldugunuzu birkacgun boyle hâla inanamadigin an
baslamamis halidir. hani kiskansan karisamazsin hitap şeklin değişse degisemez ya o güzel.
Baslamadan önce bir flort evresi oluyor ya 2 hafta kadar iste o evre en guzeli
kesinlikle olcakmı bizden bişi olmıycakmı diye düşündüğün flört dönemleri
Devamı.
Biten ilişki ne kadar güzel olabilir ki.
Nişanlılık daha güzel olsa kimse evlenmezdi.
Sevgili olma aşaması ve olduktan sonraki cicim ayları :)
Flört edersin ya en guzeli odur sonrasinda artik elde varsindr degerini cok hissedemezsin ama flört ederken oyle mi
baskasina yar olma diye sevgi yumağına doner karsindaki
ten uyumu kokusu ve arzulamak. kısacası seks uyumu bence
Bencede
özelden yaz bana :) anlaşıcaz gibi gözüküyo :)
-slm
+slm
en tatlı evre bu evre. iki tarafta birbirine seviyeli çünkü.
İlişkinin başlandığı ilk dönem en güzeli.
Cicim ayları :)
İlk bakış ilk gülümseme ve sonra içinde oluşan o tuhaf his kalbinin hızla çarptığı an nefesinin kesildiği zaman yani ilk evresi
iki tarafında birbirini elde edemediği anlar... elde edince bitiyor her şey büyü kayboluyor gizem yok oluyor heyecan bitiyor
ilk öpüşme abi =)
kaç yaşında olursam olayım o ilk öpüşmede kendimle bir grur duyar göğüs kabartır ve iştahla utangaç utangaç öpüşürüm =)
sevgili olmadan önce flört dönemi onun seni sevdiğini biliyosun sende onu seviyosun ama çıkmıyosunuz :D
İlk aylar tabiki farklidir ama bence en güzeli aradan 2 3 yıl gecnis olup birbirini tamamen tanidigin zamanlardir. :)
bir ilişkinin en güzel evresi cicim zamanıdır.
ilerleyen zamanlarda 2 tarafta birbirini tanımaya başlayınca çakıştıkça ilişki tat vermez olur.
İlk tanımaya başlandığı zaman bir hoşlantı vardırda adı konulmamıştır hani böyle konuşmaya doyamazsın :)
onlar kendi kafandaki hayaller ya gerçekler?
Tecrübelerime dayanarak yorum yaptım
en guzel evresı ılk opucuk ıle ılk kavga arası zaman
İyiydi bu tanımlama
kesınlıkle
Sana katılıyorum evet. Ama iyice ilerledikten sonra iki tarafta seviyorsa gerçekten o bakışlar çok fena
Bence en güzeli daha böyle başlamadan. Hani biliyosun iki tarafında hoşlandığını böyle bir güzel söz söylese deliriyorsun biraz yakınlaşsa heycanlanıyorsun.. Abi en güzeli o zaman.
Sevgi değil, aşk olduğunu öğrendiğin ve neden aşık olduğunu bilmediğin zaman.
Bence her zaman ilk'ler guzel dir , sanirim bunu anlamak icin yasamak lazim ;)
İlk zamlr daha heycnli daha güzel bence cunki tanidikca zaman gecdkce herşey değişiyor cuunki
en güzel evresi ilk dördün. yani ilk gördün. böyle insanın içini heyecan kaplıyo ilk dördüğünde
BİRGÜN SENİ HİÇ BEKLEMEDİĞİ ANDA ÖPMESİ VE SENİN BU DURUMU İLERLETMEN DOSTUMM
Kesinlikle başlamadan önce yani flört dönemleri ah ah insanın içi içine sığmıyor :)/
Birbirinizi cok iyi taniyip tek bir kisiymis gibi yasanilan zamanlar en guzeli
İlk zamanlar iyi oluyor sonra zaten ben buz gibi oluyorum ayşe sen git fatma sen gel misali :D
Evlenip düğün yapıp torun torba sahibi olduktan sonrası
Bittigi evredir kendisi dunya varmis evresi olarak bilir;)