arkadaşlar sevgilim ile yaptığım ama yaptığım herşey cinsellik dahil bunu sadece 2 en iyi arkadaşım olan yani yakın arkadaşım 2 side onlara anlatıyorum her yaptığımızı anlatmak istemiyorum ama ağzımdan çıkıyor
ne yapsam sizce ?
ne yapsam sizce ?
Çok inanılmaz kötü bir şey yani şöyle diyim bir erkeği karaktersiz yapan en önemli detaydır mesela bunu böyle bilirsen karaktersizliği devam ettirmemeliyim olur susarsın böylece belki ama şunu diyim çevremde böyle yapan çok erkek vardı yaptıklarını buldular ya onların da herkese anlatan sevgilileri oldu yada eşleri hatta bu yüzden boşanan da var arklarım içinde bu yaptığın da bir şekilde kızın namusuna leke getirmek olayı olduğu için insan illa ki yaptığını buluyor demek istiyorum ilaveten.
Senin özelini nasıl anlatıyorsun millete.Deli misin ?
Sevgilinin reklamını yapıyor gibi oluyosun yapma
Kız çok iyi öpüşüyor, çok tatlı bakıyor dersin mesela arkadaşların kızın dudaklarına daha bi başka bakarlar hoş olmaz. Anlatma
Cevap
5Cevap
sen agzına bali,uhu , japon ,bant ne bulursan yapıştırrr...
o sizin özelınız nıye baskalarına anlatıyorsun.. bi gün ayrılırsanız o anlattıklarını başkalarından da duymaya baslarsın gerı sana doner yanıı afferimmmmmmmmmm
ben sevgilimle olan biteni cok yakın arkadasıma bile anlatmıyorum anlatmak istemiyosan sen de aranız nasıl falan dediğinde gecistirebilirsin hic de zor değil
Sevgilinin uzulecegini dusun yaptiginin sonucu cok kotu olabilir
inanmıyorum sana nası böyle bişeyi yapabilirsin erkek arkadaşlarına anlatarak çok büyük hata yapıyosn çok ayıp.heralde ciddi değilsin sevgilinle
ayip ya iki kisinin arasinda olan hersey sadece ikinizi ilgilendiri, bu nekadar yakin ark olsa kuzende olsa ailede olsa anlatilmaz
Erkek adam sevgilsi üzerinden hayaller kurdurturmu ?
Niye anlatıyorsun? Bir şeyleri kanıtlama çabası mı?
Sizce ne yapsam soruna cevap: Anlatma!
delikanlı olman lazım ...
anlatma. bu kadar basit. anlatma.
Özelini millete açma.
ağzına pamuk sok
bize de anlat madem.
öyle olmaz panpa anlatma
özelin yokmu senin.
yaptığın çok yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar