Olursanız öpüşür müsünüz? :D
Ben sevgili olmam.
Dişleri sarı ve biçimsiz olan birisiyle sevgili olur musunuz?
Ben sevgili olmam.
Dişleri sarı ve biçimsiz olan birisiyle sevgili olur musunuz?
Sen aşka önem vermiyorsun zaten dişlerinle eğer aşka önem verseydin zaten gözlerin dişini falan görmezdi aşk çünkü içtedir dışta değil sevgiliye bakınca onun herşeyi güzeldir bütündür zaten ama ben ne anlatıyorum ki sen aşktan anlasaydın öpüşür müsünüz diye bir soruda sormazdın
bu kisiden kisisye degısır eger senın dıslerın beyazsa tabıkı karsındakınınde ıyı dıslere sahıp olması gerekır ama senın sarı onunda sarıysa fark yok ama buyuk ask oldumu ne dıs hıc bırsey gozunde gorukmez :)
Sevdikten sonra kızlar için önemli olmuyor.Benim kız arkadaşımın sevgilisinin dişleri 10 sene temizlenmemis tuvalet taşı gibi olmuş ama rortalıkta dilini yer gibi çılgınca opusuyor..demekki fark etmiyor .zevk ve renk meselesi
Nesi var şimdi bunun:) link
kadın haklı.doktor denen bişey var ya.
Heheheh:)
Cevap
32Cevap
al işte sizin sevginiz bu! siz severken fiziği seviyorsunuz. dolaytısıyla o kişinin kalbine değil kalıbına aşık olmuşsunuz.
gerçek aşk maşk bahsetmeyin sonra.
seviyorsan KUSUR görmezsin.
haha hiç gülceğim yoktu. :) aşk meşk tipten kişileikten sonra gelir.kişiliğini ve tipini beğendiğim birisine aşık olmak zorunda değilim. :)
bu kadar çelişeni görmedim.tamam abi büyüksün.bu çelişmeyle laf anlatsan da bi kendin dinlersin. :)
nerden aklına geldi :D öyle biri teklif etmişse vay haline :) dişlerine bakım yaptığı halde sarı duruyosa görmezden gelebilirim. ama bakımsız pisliğin tekiyse arkama bakmadan kaçarım ben :D
Diş dediğin düzeltebilir. Önemli olan iç güzellik anlaşabilmen ve birbirinizi anlayabilmeniz. tabi biraz da kendine bakımı önemLi:
hadi diyelim evlendikten sonra öyle oldu.
boşanacak mısın ?
bir çözüm bulunur. diş hekimine gidilir vs.vs
yapılır bişeyler.
neden zamanında gitmiyor doktora?
pembe nickler kadın oluyo nickime bak :)
diş biçimi için birşey söyleyemiyecegim ama sarı bakımsız dişlere sahip bir kız itici gelir bana
Kendisine bakyaman kız / erkek kendini sevmeyen insandır, kendine bakan insanında dişleri biçimli (yapısal bozukluklar hariç) ve beyazdır, kendini sevmeyen insan başkasını nasıl sevsin?
Kişisel bakım çok önemli ben kesinlikle olmazdım.. ben nasıl her gün fırçalayıp inci gibi bakım yapıyorsam kendime oda bakmalı one öyle kahve tuvaleti gibi sapsarı ıyk iğrenirim vallaha
Dişe göre aşık olacağımı sanmıyorum, olduktan sonra gerisi boştur. Fakat dişler ve gülüş önemlidir..
:-) Bana farketmet benimda dişler beyaz ve temiz elime ne geçiyor hiçbirşey..
HAHAHA ILAHI YA SORUYA BAK :D :D :D
dıslerı bıcımsız baska tarafı bıcımlıyse bı munasbette bulunurmusun bende bunu sorayım sana :D:D:D
erkek dediğin bakımlı olur dişleri bembeyaz ayakkabısı temiz saati ile beyfendi olmalı
bunlar geçici şeyler nedir ki kafanızı takmayın gelir geçer
gözümün beğenmediğini gönlüm sindirmez
Bir diş hekimene gitmeye bakar. Seviyorsam niye olmasın.
sana da soruyolardı zaten sipraşiniz neydi hanımefendi diye :D ..büyük konuşma öyle birine aşık olursun ki kendini tanıyamazsın benden söylemesi ;)
diş temiz olacak kardeşş :D hem sağlık için de önemli
Disleri ile degil kendisi ile sevgili oluyorsun sonucta
allah korusun töbe töbe kınamak gibi olmasın büyük konuşmak gibide olmasın ben istemem...
öpüşürken genelde gözümü kapadığım içinproblem olmaz:)))
özellikle tercihim dişleri sarı ve biçimsiz olan kızlar herzaman
tam aradığım gibi bir tip :P
Ooooo süper tam benlik
Seviyorsan hiç bir kusurunu görmezsin
buna hafifde olsa fetişizm denir emin değilim ama
Diş oldukça mühimdir, ve sağlık için elzemdir.
sabah sabah cilemisin dertmisin :S
ona hayatta başarılar diliyorum :)))
hayır dişlere dikkat ederim.
nerdesin sen
Umarım böyle birini çok seversin bigün :D
Bu nasıl soru böyle?Tabiki hayır!
Sevince kusur görmüyo insan ya
çok azdı isem olabilir ama normalde katlanamam
hreşey bitti şimdide sorun dişler mi :)))
yenisin... sitenin amacını gün geçtikçe anlarsın :)
sitenin amaci konu bulup soru sormak.cok alakasız sorular görmen de mümkün!amacı bu kadar basit.
hayır olabilemez.
dişler temiz olucak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar