Gençler sevgilimin eski sevgilisi ağlayarak sevgilimi aramış aglamis ve sevgilim bey şu an onunla konusuyo ne yapmam lazım?

Sevgilim ile 5 sene önce liseden tanışıyoruz o dönemde birlikteydik ve bir süre sonra ayrıldık 5 sene sonra tekrar beraberiz. Ama biz barışmadan önce 1 yıllık bir ilişkisi varmış. Ailesi beni çok sever, Arkadaşları çevresi. O kadar çok animiz var ki birbirimizi çok seviyoruz. Fakat 1 saat önce eski sevgilisi aaramış ve cok Ağlamış. O kızı seviyor musun demiş bizimki de evet seviyorum demiş kız ağlayıp kapatmış. Bizim bey kendini kötü hissedince bende git ilgilen kızla dedim çıktım whatsappdan. Sen neden bu kadar iyisin falan dedi de ben burada ağladım agliycam ne yapmam lazım yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler sorun çözüldü kıza ayarı verdi beyimiz ve tekrar neden benimle olduğunu, "kızım melek gibi sevgilim varken neden elin cirkef kizlariyla ugrasayim" dedi ve şu an aşk yaşıyoruz Teşekkürler ilginiz için
Gençler sevgilimin eski sevgilisi ağlayarak sevgilimi aramış aglamis ve sevgilim bey şu an onunla konusuyo ne yapmam lazım?