O sana olan sevgisinin bir göstergesi aslinda, oyle kirk yillik evliler gibi arkasini dönüp yatsinmi? Alisirsin zamanla, ama nasil sarildigi da önemli. Hangi sekilde sarildi önemli olan, seninde rahat edebilecegin sekil bulun. Ona sarildigi zaman tatli dille, canim oyle deyilde boyle saril deyip seninde rahat edebilecegin sekilde sarilmasini iste. Sarilmak en dogal sey yapma dersen cok zor olur sarilsa olmaz sarilmasa olmaz. Ondan sonra sen saril desende rahat edip sarilamaz
32 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Hayır söyleme öyle üzülür yani.. üzülmemek için tamam der olur gecer ama ıcınden üzülür.. alışıcaksın işte ne güzel sarılıyor hıcsarılmasaydıda senısende suc ederdın ona neden sarılmıyor acaba sogudumu acaba ıstemıyor mu artık dersın sarılmasaydı eger kesı nboyle dersın emınım hoslanmıcak ne var rahat olamıcak ne var neysen ne senınle evlendı rahat ol uyururssn rahatca sende sarıl alısırsn normal bu
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyuyamıyorum terliyorum rahatsız oluyorum hareket edemiyorum gibi bir sebebin varsa işte güzelce söylersen sorun yapmaz yani ben olsam yapmazdım. Bozulmam için tavrının cins olması lazım :D Güzel uygun bir dille söylesin canımı yesin gider televizyonun üstünde de uyurum D:DD
11 Yorumla
Soran+1 yılAynn dediğin gibi yapicam sanirim
bekarken tek yatıyosun va evlenince yatakta iki kişi yatıyosun alışmak zor oluyor sen arkanı dön kırmadan hallet işte
56 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya 23 yıldır tektim simdi alisamdm birdn rahatimada duskunum zaten
Soran+1 yılHayır tv izliyor
Soran+1 yılHayir sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılHemen görücü usulü mü diye sormuşlar. Görücü usulünün ne olduğunu bilmiyorlar hala. Hala geri de kafaları. Sadece tanışma şekli farklı... Görücü de sanki zorla evlendiriyorlar hay Allah im yaa...
41 Yorumla
Soran+1 yılAynn o yuzdn aciklama yaptm
+1 yılönümüz yaz, sıcağı bahane edebilirsin. bir de "bu kadar zaman beraberiz halaa sarılarak uyumayı sevmediğimi öğrenemedin" diyebilirsin.
yarın öbür gün burada bir erkek kullanıcı:
"eşime sarılarak uyumak istiyorum, onu çok seviyorum. ama o sarılmamı istemiyor, 4 yıldır birlikteyiz, başkası mı var acaba hayatında" diye soru sorar. böyle kahpedir dünya.22 Yorumla
Soran+1 yılYok artk oyle dusunurmiki
- +1 yıl
olabilir. burada her şeyi görüyoruz :)
Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. bana eşim böyle birşey söylese abartmıyorum boşardım
kocasıyım la ben onun kocası
sanki sac kurutma maknıası ile tatmın etmeye calısıyor adam senı yenge ya283 Yorumla- +1 yıl
Bence bu en iyi yorum
+1 yılOnu kırmadan sarılınca uyuyamıyorum ben uyuduktanta sonra sarıl desen anlayışla karşılar. Ama söylemeyip bu duruma alışman daha iyi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılHer ikiside mantikli aslinda
Yok artık.. Valla biri bana dese alınırım her türlü
111 Yorumla
Soran+1 yılSen alinmazsan şaşardim zatn
Böyle birşey söylenmez. Sana sarılıyorsa, yanında olsan bile daha da yakın hissetmek istiyordur. Bunu engellersen büyük sorunların başlangıcıda olabilir. Her şeyi zamana bırak.. Bu tür sorunları aşarsın, diyalog ve hoş muhabbet olsun yeter..
21 Yorumla
Soran+1 yılAlisirim ins
bence gözlerini kapat eşinin ismini mırıldan onu düşün sonra kalbinin sesini dinle bence sen sevmeden evlenmişin bilinç altın sana doğruyu gösterecek. senin düşünmem gereken evlenerek hata yapıp yapmadığın bence bazen demeyecem toplum olarak duygularımızdan emin olmadan olmalı diyerek yaptığımız bir sürü şeylerden biride evlilikler işin özünde bence sen aşık değilsin eşine buna bir çözüm aramalısın yol yakınken.
01 Yorumla
Soran+1 yılVur dedim öldürdün be kardeşim
Söylersen kendinden uzaklastirisin böyle birşeyi deme sakin. Zamanla alisirsin esin ya sairilicak tabikide
30 YorumlaKavga çıkar, alışmaya çalış ablacım sen.. Sorun sende. Çoğu kadın sarılmamasını dert eder bunu unutma!
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bn farkliym istr
alışırsın bence alış çünkü ilerde tek kaldığında sana sarılacak biri bulamadığında tek kaldığında kendini o kadar tek yanlız hissedersinki bence seni seven ve sana sıkıca sarılan biri varken değerini bil tadını çıkar hayat çok kısa..
20 Yorumla
+1 yılzaten zamanla sıkılıp bırakacak merak etme. Evlilik rutine girince sen istesen bile sarılmayacak.
22 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya oylemi dusunuyosn
- +1 yıl
düşünmek değil öyle oluyor zaten. Şimdi onun için cicim ayları olduğundan öyle davranıyor. Zaman ilerledikçe evlilikle herşey tekdüzene girdikçe bırakacak onu merak etme..
Bende biriyle uyuyamam ya hiç alışık degilim bir de sarılırsa ama eşime bunu söylemem sarılmasa daha kötü değil mi sonuçta. Kendimi alıştırmaya çalısırdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur aliscm sanirim
+1 yılRahat uyuyamadığından, uykuya dalana kadar sarılabileceğini falan söyle. Anlayışla karşılar. Yeni evlilerde böyle sıkıntılar olabiliyormuş demek ki :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluyo malesef
- +1 yıl
Eşine dürüst ol, emin ol birşey kaybetmezsin. Sonuçta hayat arkadaşın değil mi?
Soran+1 yılKibarca soylicm artk
+1 yılAyy inanmıyorum bana sevdiğim insan sarılacak benim hoşuma gitmeyecek öleyim daha iyi 😞🔫
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna söyleyip adamın kalbini kırma Birkaç ay sonra herşey ztn tersine dönecek
Bu seferde sen istersin o arkasına dönüp yatar20 Yorumla
+1 yılyastığa sarılıp uyumak için mi evlendi seninle sana sarılmayıp başka kadına sarılsa bu defa kocam beni aldattı başkasına sarılıp uyuyor diye soru sorardın burada
20 Yorumla
+1 yılbende biri yanımda yatarsa uyuyamam nefes alışına bile uyanırım
12 Yorumla- +1 yıl
@barkn evlenmicem zaten
Millet sarılmadığı için şikayet eder sen hey yavrum heyyy at olur meydan olmaz meydan olur at olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTürümun farkli örnegiyim işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendiğimde kocacumla özellikle kaşık pozisyonunda sarılır uyuruz
60 YorumlaHarika birsey olmalı esin ile sarilip uyumak
Sakın birsey soyleme gereksiz cunku
sadece zamanla alisirsın
Daha evleneli ne olmuş ki erkegini bunaltma üzme
Bunlar guzel şeyler kıymetini bilelim..01 Yorumla
Soran+1 yılOff mecbur artk ypck bisi yok
+1 yılbnım sevgılımde sarılmadıgımdan sıkayetcı yatagın en ucunda musalladaki ölü gibi dumduz hıc kıpırdamadan uyuyorum.
bence kocanı boşa beni al ikimizde rahat edelim :)03 Yorumla
Soran+1 yılHaahaha işte hep zit denk geliyor bnde snn gibi yatmayi severm
- +1 yıl
:) allah sabır versin :)
Kusura bakma ama odunsun. Madem öyle söyle yani ama eşin senden soğursa şaşırma.
20 YorumlaOlur mu öyle şey alış bunlara ben olsam daha o aylarda içinde bırakır aletimi öyle yatarim az bile ;)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşimize sarılıp uyuyamayacaksak aynı yatakta yatmanın ne anlamı var
44 Yorumla
Soran+1 yılNapayim 23 yildir yalnizdm simdi garip geldi
- +1 yıl
Alışmalısın
Ben olsam salonda yatarım.
Soran+1 yılO kadar da değil
- +1 yıl
Kırıcı birşey ama...
abla evlenene kadar tek yattın ya şimdi eşinle yatıyosun alışamamış olabilirsin sarılmasını istemiyo olabilirsin zamanla alışırsın eşinle yatmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılAynn bunu diyom millet takmis sevmiyosun
+1 yılboşuna evlenmişsin panpa kendi yatağında rahat rahat yatmak varken niye elin adamını aldın ki yanına D: trolmüsün nesin :DSFD
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaaha güldurdun bni
+1 yılOlabilir tabii bunda gücenecek bir şey yok şahsen eşim dese bana gayet normal karşılarım, bu eşini sevmiyor anlamına gelmez ki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ben de hoşlanmam.. Hatta mümkünse seviştikten sonra yatakları ayıran bir sistem olmalı:))
00 Yorumla
+1 yılSarilmayip uyusaydi kocam bana hic sarilmiyo derdin bu defada..
02 Yorumla- +1 yıl
Daha güzel nickler vardı niye pesimist yaptınki =/
Soran+1 yılInanki demezdim
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBence simdilik sesini cikarma 1 aya kalmaz oda sıkılır zaten bu sefer sen pesine dusersin :)
00 Yorumla Sadece sarılmaktan hoşlanmıyosan sorun yok :). Söyle tatlı bir dille olsun bitsin. Sorun etme alışmak zaman alır evlilik farklıdır:)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn farkli evlillk ya alismak zor
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Alışık olmadığın için öyledir başta yatağını bile yadırgamışsındır ama alışıcaksın yapıcak birşey yok ya da hoşlanmadığını söyle anlayışla karşılar heralde
00 Yorumla
+1 yılyalnız uyumaya alışmışsın bunu usuluyle söyle anlayışla karşılayacaktır ben olsam sarılmazdım söylesen
03 Yorumla
Soran+1 yılKirilmazmisin peki
- +1 yıl
Yok eşim mutlu olacaksa neden isteklerini dikkate almayım anlayışlı olmak ve empati yapmak güzel bişeydir.. Onun mutluluğu benı de mutlu edecektir her ne kadar bu muameleyi hekeden birisi olduguna inancım azalsa da :(
Soran+1 yılTsk yorum icin
+1 yılBana böyle bir şey densin gider içerde koltukta yatarım bir dahada o yatağa girmem. Zaten huzur falanda kalmaz evde.
10 Yorumlaarkanı dönüp yatma madem arkanı dönecektin niye evlendin guzelce anlat rahat etmiyorum alışamadım daha diye
00 Yorumla
+1 yılKızlar uyurken erkeklerin sarılmasından hoşlanır. Sende ayrı bir türmüşsün :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı ya gelemiyorum aliskinda dglim kisacasi hoşlanmıyorum turumun farkli ornegiyim
- +1 yıl
Bu dediğini kocana nazikçe açıklama şansın yok. Komple kendine dokunmaz edersin bu konuyu açarsan.
Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. millet bunu arar sen burun kıvırıyorsun
71 Yorumla
Soran+1 yılNapaym elimde olan bisi degil
Boyle bir sıkıntını dile getirirsen kırabilirsin onu. Ama eger rahatsızsan söyle bir şekilde anlasın ama oyle cok fazla rahatsiz degilsen söyleme derim ben sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür yorum icin
Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. aramazsın niye aramadın ararsın yaranamazsın
sarılmazsın niye sarılmadın sarılırsın yaranamazsın
biton sıralarımda gerek yok size yaranılmaz karılar kızlar
söyliceksin kardeşim başka bir yolu mu var?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha 2 ay olmuş ya normaldir alışamaman bence belli etme ya baska bişey düşünebilir ben olsam kocama ben sarılırım 20 sene elizabeth olunca :D
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı. Zaten sen böyle devam et sonra da sogut kendınden ondan sonra da neden sarılmıyor diye buralarda hayıflanırsın
00 YorumlaCiddi söylüyorum bana sarılmayacak eş ıştemem umarım başıma gelmez :)
10 YorumlaAlisman gerek ama soyle bisey daha var bir kac aya kalmadan esin sarilmayi birakir zaten :)
00 YorumlaÇoğu kız kıskandı seni alışırsın ama o sıkılacak :)
00 Yorumla4 yıl cıkmıs bırı hala huylarınızı bılmıyorsanız nasıl bır evlılık bosanın gıtsın ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHe tamam hemen dava aciyom yarin
aynen ya bende uyuyamam
dönmem lazım benim çılgınlar gibi ashah01 Yorumla
Soran+1 yılAynj kafadaniz
Ne guzel l*n işte :D ama rahat edemiyosan soyle kocan artık yani :D bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisn sanirim soylicm
ben bekarım ama bence yanlış anlar ve onu istemeiğinizi düşünür
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondn korkuyorum işte
+1 yılHarbiden kadınlara yaranılmıyo.
34 Yorumla
Soran+1 yılBn hic bir zmn hoslanmzdm zaatn
- +1 yıl
Olabilir artık hoşlanma vaktin gelmiş.
- +1 yıl
Kadınların geneli için konusmadım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbilmemki ben evlenince bende sarılıp uyumak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden ya olmaz öyle benimde en çok evlendikten sonra yapmak istediğim şeydir hem bacağım hem kolum üstünde olmalı sarmaş dolaş yatmalıyız
00 YorumlaAlışırsın ya sarılmak dünyanın en güzel şeyi :)
21 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yıladamı kendinden uzaklaştırmak istiyorsan buyur söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim odun sarılmıyo diye şikayet ederdim hoş şimdi umrumda değil... Alışmaya çalış bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan sevdiğine sarılmak istemezmi ama :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence direk söyle yanlış anlıcak bişey yok ki uyuyamıyorum dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya sizin kocalarınıza acıyorum ben.
42 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Cevap sahibi+1 yılaç da şeyine gül bence.
+1 yılSen mantik evliligi falan mi yaptin
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir ask evliligi desem
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşini sevmiyorsun galiba
31 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi cok seviyorum rahat edemiyorum sadece
Ben de sarılacak birini arıyorum :D
40 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem