Evliyiz 6 aydır ve evlendiğimizden buyana hiç sarılarak uyuyamıyoruz yatıyoruz yatağa ikimizde yorgunuz sarılıyorum sıkı sıkı ve sarıldığım zaman dayanamıyor sırnaşmalar öpmeler koklamalar elleşmeler her sarıldığımızda bu oluyor ve sonu bağlanıyor geçen sabah seninle sarılıp uyuyamıyoruz hayatım bu nasıl olacak dedim napıyım sarıldığım zaman sana dayanamıyorum dedi ee tamam güzel diyorsun bende sana dayanamıyorum ama ben seninle bazen sarılıp sadece uyumakta istiyorum dedim seninle sarıldığımızda senden mahrum kalmamı isteme dedi sarılıp uykuya dalamıyoruz ne yapıcam şaştım
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. o oyle olur ya bende dayanamiyorum seksten sonra yapin bide sarilip uyumayi
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu da denedik rahat durmuyor biz daha sarılıp uyuma evresine geçemedik onunla sarılıp gögsünde uyumak mümkemmel bir duygu ama kendisi hiç rahat durmuyor
+1 yılNe güzel işte daha ne istiyosun sarılınca seninle ilgileniyo
12 Yorumla
Soran+1 yılİlgileniyor ona lafımız yok ama bazen sadece sarılıp onunla uyumak istiyorum
- +1 yıl
Tek derdin o olsun bacım burda neler var neler
- Cinsel Yaşam konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSarılıp uykuya nasıl dalacaksin ki ben rahat edemezdim.
14 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğinin koynunda sarılıp uyumak en huzurlu an bence
- +1 yıl
Seninki sende pek huzur bulmuyor gibi. Bilmiyorum, bence sen sarıldığında sevişmek isterse tavrını koy, istemediğini belirt. Arkani dön uyu. Sonucta o sana sarılıp uyumak isteseydi sevistikten sonra da sarılıp uyuyabilirdi.
Soran+1 yılO da istiyor adam zorla kollarımda değil ama bana dayanamadığını söylüyor ilgilenmek isteğini durduramıyor
- +1 yıl
Ama sadece seks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılSarılarak uyumak zordur mantıken. O filmdekilere özenmeyin sahneyi çekip kalkıyorlar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılFilmlere özendiğimden değil kocamla sarılarak uyumak istiyorum sadece
- +1 yıl
Sen sarılarak uyu.
+1 yılSarılmak aşkın en güzel ifadesidir, onu cinsellikle kesinlikle karıştırmamak gerekir...
16 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ona da dedim sana dayanamıyorum sarıldığımda diyor
- +1 yıl
Kusura bakma ama cinsellik monotonlaşıp sıradanlaşabilir ama sevgi asla... bu yüzden bu konuyu çözmen lazım.
Soran+1 yılKonuşuyorum hergün onunla işten çok yorgun geldiği zamanlar oluyor bazen gece çalışıyor sabah geliyor yatıyor yanıma sokuluyor boynuma uyuyor birbirimizi çok seviyoruz çok üzerime titrer ama sarılıp uyuyalım diyorum tamam diyor uyuyamıyor bir iki saat sonra sırnaşmalar başlıyor
- +1 yıl
e işte bu cicim ayları e yarın cicim ayları bitince napcan...
Soran+1 yılOnu çok seviyorum bitmemesi için elimden geleni yaparım ona
- +1 yıl
Umarım o da seni hep sever seviyordur...
+1 yılTek derdin sarildiktan sonra seks yapmak olsun be. Allah baska dert vermesin
14 Yorumla
Soran+1 yılKocamdan yana şikayet ettiğim de yok onu çok seviyorum herşeyini yollarını gözlüyorum sadece tek istediğim onunla sarılıp uyuyabilmek ayrı bir huzur koynunda kollarında uyumak
- +1 yıl
Elbette onla sarilip uyuyacaksin sabret herseyin seks olmadigini o da anlayacak
Soran+1 yılİnşallah 😄
- +1 yıl
Deli kiz 😂😂
+1 yılIyi günlerin keyfini cikartin ilerde bugünleri ararsiniz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı. Aynı yatakta tek yatmayınca rahat edemeyip uyuyamayanlar bile var
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kocam yanımda olsun hep onsuz yatamam
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. o iş bitince neden sarılıp uyumuyorsunuz :D
14 Yorumla
Soran+1 yılUyuyamıyoruz olmuyor sarılıyorum uyuyalım diyorum tamam diyor ben uyuyorum iki saat sonra uyuyamamış sırnaşmalar tekrar başlıyor
Soran+1 yıl6 aylık evliyiz
o işi yaptıktan sonra sarılıp uyuyun
12 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı orda rahat durmuyor uyuma evresine geçemiyoruz sarılıp uyumak pek mümkün olmuyor
Keşke tek derdin bu olsa be canım hiç sarılamayanları düşünsek?
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi ki ne desem bilemedim
+1 yılAllah başka dert vermesin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo işi yapınca uyuyacaksınız öyle hatta içinde uyuyacak
00 Yorumla
+1 yılSırf bunun için evlencem 😂
110 Yorumla
Soran+1 yılSarılıp uyumayı deneyin 😄
- +1 yıl
Onu hergün deniyorum uyuyoruz rahatca merak etme 😂
Soran+1 yılEvlilik mükemmel birşey heleki seviyorsan ama gel gör ki aynı evde sarılmaya fırsat yok 😄
- +1 yıl
Neden aynı evde sarılmaya yer yok ben kız arkadaşımla yaşıyorum 1 aydır annesi gil buraya geldiği için yurda gitti 2 sene dir beraber yaşıyoruz nedense işten gelince eve gelesim gelmiyor ev çok boş
Soran+1 yılOna bakılırsa biz de öyleyiz o kadar da değil gece çalıştığı zamanlar oluyor o eve geliyor ben işe gidiyorum eve geldiğimde genelde uyuyor oluyor giriyorum yanına sokuluyorum koynuna sarılıyorum hemen kalkıyor birşeyler hazırlıyoruz geliyor beni izliyor öpüyor sarılıyoruz sürekli benimle ilgileniyor ben içerde yemek yaparken gidip tv ye bakmaz gelir yanımda durur sohbet eder o biraz lafın gelişi ama işte uyku evresinde sıkıntı çekiyoruz 😄
- +1 yıl
Valla osur ozaman bak hevesi nasıl kaçıyor 😂 mal yapmıştı nasıl şok olmuştum içinden hayvan çıktı kızın döndüm uyudum sarıldı sarılınca bile garip hissettim kendimi 😆
Soran+1 yılSiz de maşallah evlileri geçmişsiniz ateşle barut yan yana durmaz sadece uyumak mümkün değil 😂
- +1 yıl
Benden çok şikayetçi bazen ona yaptıklarımı bana yapıyor yapmayı deniyor falan şok oluyorum hoşuna gidiyormu güzelim diyor aynı benim gibi lan bir kez tersine geldi gelmiş mutfakta kahvaltı hazırlarken kalçalarımı yukarı dogru kaldırıp boynumdan öptü günaydın güzelim dedi babasından başlayıp sülalesine küfür ettim elimde çatal vardı çatalı attım sinirden TV başına geçtim pis pis gülüyor bide yanıma gelmiş sen yaparken ben böyle yapmıyorum diyor bide 😂😂
Soran+1 yılEnteresan bir ilişkiniz var 😂
- +1 yıl
Kızları anlamak zor 🤔😞
Allah başka dert vermesin alxkalmxls
10 Yorumla
+1 yıl😂😂 kocan sana sadece seks olarak bakiyor demekki
00 YorumlaBurda yazan kadar gidip eşine sarılsan ya...
011 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yanımda olsa sarılırdım gece çalışıyor bugün
Soran+1 yılEşim polis ve gece de çalışıyor gece nöbeti oluyor haftada iki gün ve ben işinden dolayı şikayetçi değilim yazdığımı düzgün okuyabilirseniz doğru yorumlar yapabilirsiniz
Soran+1 yılBurdan sorabilirsiniz
Soran+1 yılsoracaksanız burdan sorun sormuyorsanızda gerek yok teşekkürler
Soran+1 yılKonuşuyoruz zaten onunla da konuştum tamam diyor ama gerçekleşmiyor
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılne güzel işte..
bence bunu problem etme..00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 31,8b cevap paylaştı. Zamanla biter onlarda
00 YorumlaDildo al bol bol sarıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiden sonra sarılıp uyumak daha güzel
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle arada :)
10 YorumlaManyak mısın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi