Kurtarın beni! İşin içinden çıkamıyorum!

Merhaba arkadaşlar,

Benim 3 senedir birlikte olduğum bir erkek vardı. birbirmizi okadar çok seviyordukki her görüşmeden sonra göz yaşlarına boğuluyorduk. okadar mutluydukki. o herzamn benim iyiliğimi isteyem ve ailemi düşünen birisiydi. evlenmeyi çok istiyordu ama benim okulumun bitmesini beklediğimiz için adım atamadık. ben onun için herşeyi yapmaya hazırdım. doğum gününe 2/3 ay önceden stres yapan biriydim. her sabah günaydın demeden güne başlamazdık. iyi geceler demeden uyumazdık. benim kötü huyum çok kıskanç olmam. çok kıskançlığım yüzünden işini değiştirdi benim

için ve 2/3 kere büyük kavgalar edip bana 3 şans verdi. daha sonra başka kavgalar edip yine bana 1 şans tanıdı. yaklaşık yarım sene önce işsizdi ve nişanlanmak istiyordu. işi olmadığı için bende nişanlanmak istemedim ve önce ikimizin herşeyi yoluna girmesini istedim. ona iş aramaya başladım konuşmalar ayarladım mektuplar yazdım ve sonunda iş buldu. o ara araya tatil girdi e ben tatile gittim. tatilde oladar çok aile sorunu yaşadım ve öyle insanlarla tatildeydimki aklıma sürekli işte evlenme, aynı yöreli olmazsa anlaşamazsın,kültür farkı var, annesi kapalı seninki açık olmaz felan diye şeyler soktular. bende tatilin ilk geldiğim günü bunalri ona söyledim. ben ona kendimin resmini yolladım ve onun bana ilk dediği şey sen kilo mu aldın diyince o şeyleri dedim. o eni uyardı: 2 gün sonra doğum günün ve sus dedi ama ben devam ettim ve beni terk etti. aradan 3 ay gevti ve ben hergün ondan özür diliyorum. söyledikrimi annesinle paylaşmış e annesi çok üzülmüş ve oğlum git yinede konuş demiş. annesinenden özür dilemek için evlerine çiçek yolladım ve büyük kartın üzerine pişmanlığımı anlattım ve özürü diledim. annesi ağlamış. sonra hergün çıkıp işyerine gittim konuşmak için ve 2ci gün kabul etti ve düzeldik. ağlamıştı ve özlediğini demişti. sonra 10 gün gevti ve arkadaşlarımzla yemeğe gitmek için buluşçaktık.arkadaşlarına ben hediye aldım ikimizin adına. o parasimi vermek için zorladı ve ben almadım. ben annemden babamdan para almayan bir kızım. onadedimki: bu sefer ben verdim bidahaki sefere sen ver. uzatma dedim. o hala devam etti ve sonunda ben dedimki: bu konuyu kapatmazsan yemeğe gelmem. o lafı dedim diye herşeyi bitirdi. sna bidaha şans vermicem diyor istiyorum seni diyor. ben neyi düşünüpte söyliyom o neyi düşünüyor. ertesi gün yanıma geldi ve yine oturup konuştuk ve zaman istiyorum dedi. aradan 1 hafa gevti seninle gelecek düşünemiyorum dedi. bana en son geldiğinde ayrılcağını söylemedi, bunu bilseydim gitmezdim bırakmazdım onu ogün. onu çöl seviyorum ve kendime zarar vermek istiyorum. benimle ayrıldıktan 3 hafta sonra birini tanıdım ve çık hayatımdan artık diyor. sana inanmıyorum dedim yakında sözlenirsem inanırsın diyor. çok acı çekiyorum çok vicdan azabı çekiyorum! onu geri istiyorum neyapmalıyım? o kızı bulup konuşayımmi? annesinle

konuşayımmi? karşısına çıkayımmi? 15 gün sonra 3 yıla girecektik ve o gün özel bişey yapayımmi? neolur bişey söyleyin..

Kurtarın beni! İşin içinden çıkamıyorum!