AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
o* çocuğusun olum sen sekize giden kızla öpüşcekmiş bide seni eğiten ailenin * sapık o* çocuğu inş ilerde kızınıda 20 yasında biri siker
sakın girme ole işlere. bak bunun birde yasal boyutu var. 15 ine kdar olan kızlara yanaktan opucuk versen tecavuz sucuna girerr 22 yıl hapis. uzak dur tehhlikeli yoldasın
Kendi isteği var
televizyonlara bakma yok kendide istemiş die. Yasal boyutu ciddi duzeyde. kendi istegi var die hakime diyemessin. bak basit örnegini veriorum. sarmas dolassn sahilde. polis geldi yanınıza kimlige bakrımı kız resit degil. gelin karakola dicek size. sonra gidince ne olucak sanıosun. aileside gelcek oraya kzıın. sırf bunlar kız mresit degil sende ondan epey buyuksn die olucak
Biraz arkadasca devam edin bence, 2 yil sonra felan daha normal olur, 18 olsa sorun kalmaz zaten :)
Kiz 18 olsun, o zaman problem kalmaz. 6 yas cok buyuk bir fark degil (bence sinir da, fakat yine de cok cok buyuk bir fark degil.) şu an icin bence olmaz, 14 ya. Cocuk daha.
Ya kız biraz büyüsün annesi arkadaşları falan hep önyargılı olur. Sen 95 lisin kız 2001 allah aşkına...
kız senin isteklerini karşılayamaz ve ne kadar olgun olsa da senin olgunluguna uyum saglayamaz
Olur yaş farkı değil de sen genç adamsın o daha çocuk yakışmaz bence
Ne olucak ki
Çocuk ya bildiğin kardeşin gibi bilmiyorum sana kalmış ben yakıştıramam yani aşktan ne anlar
Ilkokul çocuğunun başını kapaması dinimizde var sma 24 yaşında bir adamın sübyancı gibi davranmasına yer yok. Ister sevgili ol ister olma kimseyi bağlamaz ama din halkında Konuşurken lafınıza dikkat edin. Ne alaka yani
ilk okul cocugunun basini kapamasi nerede dinde var? Kuranda mi yaziyor "ilk okul cocuklarinin da basi kapatilmali" diye? boyle seylerin farzi ergenlikle basliyor diye biliyorum.
Kız çocuklara 7 erkek çocuklarda 12 dir. Nerde yazıyor diye vaaz veremicem ki benim demek istediğim bu değil bir yanlış yapacaksın bunun farkındasın buna dini ya da başka şeylerle kıyaslayarak vicdanını rahatlatma. Özelliklede din hassas bir konudur sadece bunu demek istiyorum
baba ben direk sübyancı derim yolda dörsem kusura bakma yorumsuz:)
Sen o kadar düşmüşsün demek ki
Noldu yaşıtın sevmedi mi sübyancılığa başladın.
Bak dostum kız 16 sen 22 olsan eyvallah hatta istersen 25 ol ama 14 çok küçük çok ama çok uzersin onu umut verme yazık
ya kız 14 yaısnda dıo 14 ulanm fark az felan ne alakaaaaaaaaaaa o zaman 10 yasındakı cocuk 4 yasındakı kızla sevlgı mı olsn l*n nasl bırt zıhnıyetınz var sızın
Kıza bağlı. 14 yaşında olgun davrananda var 24 yaşında çocuk gibi davrananda. Seninde dikkat etmen lazım erkeksin sonuçta, güven olmaz :D
Aynen :)
Evet olur. Kiz 14 yasindan kucuk. Yani resit degil. Yapacagin ufak bir yakinlasma bile zorla alikoyma ve cinsel istismara girer
Sübyancı mısın la?
Baş kapatmakla ne alaka yükümlü olur ve kapatır. Sac! a sapan bahanelerini kendine sakla.
Olur tabi.
Sen yetiskinsin , o ergen..
Bir değilsiniz yani
17 olsaydı kurtarırdı.
Yine de sana kalmış.
Senin hayatın senin kararın...
6 yaş normal çocuk diyenler var ama kız 20 olunca o da 26 oluyo bence sorun yok ama kızın duyguları ile oynama
Hayır öyle bir niyetim yok benim de bağlanmaya ihtiyacım var. Mantık çok iyi. Çocuk değil ki kız
o zaman deneyin zamanında 15 yaşında evlenenler de vardı ki siz sadece konuşacaksınız bence sorun yok
Aynen öyle. Gezer tozarız ne olucak ki
sana kalmış :)
Soruya aslında yorumumu yapacaktım fakat baş kapatma mevzusuna dalınca iş değişti... ergenlik dönemindeki her kızımıza farz olan bir durumu eleştirmek haddine değil kardeşim. kıyasladıgın durumlardan biri afrika biri amerika..
Helal
bana sorarsan aradaki yaş farkı önemli değil. Ama şu anda bulunduğunuz yaşlar itbari ile uygun bir ilişki değil. Sübyancılığa giriyor bir nevi. Demek istediğimi anladın sen. Hem yürütmeside çok zor olur. kız daha çocuk neredeyse.
Bilader isterse aranizda 10 yas olsun sorun olmaz ama bu buyukler icin gecerli 25 lik kiz 35 lik adama olur mesela ama bu bayan degil kizda degil daha cocuk
Ya neden ki
6 yaş olur ama 26 32 gibi olur 20 14 cok uygun değil kız sana asla uyum saglayamaz ve isteklerini karşılayamaz
Buna sıbyencilik denemz fırsatları değerlendirmek denir çık ama büyümesını bekle en az 2 3 yıl şahsen küçük yani oda yeni ergenliğe girmiş yanında birini isityor
Sübyancilar yapar!!
cocuk o daha cocuk
Sizin gibileri.. teyyy
kızı öpemezsin bile yarın bir gün kız seni şikayet etse gıkını bile çıkaramazsın. yasa kan alır gtünden.
Kendi kardeşinle böyle birisi sevgili olmak istese ne derdin? Bunu bir düşün önce abisi yok diye mi bu kadar rahatsın resmen cocugun yasında
Kardeşim de olsa rahat bırakırdım
Vay be nasıl abi
O 20 sen 26 olsan sorun olmazdida daha ilkokula giden bir çocuk ne paylasabilirsin onunla sübyancıliktan baska bisey degil
Yok ya
Ahah :D abisi yok hemde diyo :D benim gbi abisi olan kızlar neylesiiiiiinnn :D
Hiç sıkıntı yok onlarıda döğeriz :D
Bence o kız büyük bile. Sen yeni domuş bir yane al. Kendin yetiştirirsin hem. abazamısın nesin.
Zihniyetine sübyancı mısın? Kendi yaşıtlarından bulamayacak kadar çirkin ya da ahlaksızsın
Çocuk istismarlıgından hapis cezasına çarptırılırsın.
Boşver bu boş işe girme derim
17 olsa neyse 14 kardeşim ya daha çocuk boya ne bakıyon sen daha ne anlar o aşktan
14 yaşındaki kız mı? ahahaaha abi kendinize gelin ya amerikada yaşamıyoruz bir duysalar linç ederler sizi mk :D
Sonuç hüsran olur.
o kız daha çok değişecek ve bir kaç yıl sonrahiç tanımadığın birisi çıkacak
Kızın yaşı biraz daha büyük olsa sıkıntı olmaz ama çok küçük. Çok Yakın arkadaş olsaniz sorun olmaz.
Doğru
Kız çok büyük bence fetüslere falan yönel.
Anlamadım
Ahaha çok iyiydi bu..
Ahahaha :D helal ağzına sağlık :))
çok iyi ya..
çocuk bence hala sevmekten falan anlamaz diye düşünüyorum
iyi bişi olmaz. Aşkın yaşı yoktur zaten. De biraz da küçükmüş daha hani bir 17 falan olsaydı sıkıntı olmazdı.
şu anda onun fikirleri net oturmamıştır emin ol, bence kötü bir şey olursa suç senin üstüne kalır böyle şeyleri çok duydum hep
Bnce konisu biraz buyusun oyle benimde sevgilimle aramda 6yas var ama kiz daha kucuk ya
Zihniyete bak basını kapatırken iyi cıkoncamı sorun oluyormus. herhangi birsey senın yıcegın b. kun rengını degıstırmez
Bekle biraz daha buyusun, yoksa birakirsan onu mahkemelik yapabilir seni
Bişey yapmicaz ne mahkemesi
Iftira atabilir demek istedim
Eğer gerçekten seviyosan olabilir diye düşünüyorum ama fazla sürer mi diyosan kesinlikle hayır
Yarı yaşın +7 daha küçüğü olmaz.. Ki aslında o bile şansını zorlamak olur..
Büyüsün öyle düşün bari. 20 olsun. Sen o zaman 26 olucan. O zaman abes kaçmaz. Şimdi çok küçük çocuk daha o.
Kız olgunsa olabilir, çocuk gibi davranıyosa eğer sıkıcı gelebilir sana, bide senin kızı kullanmak gibi bir amacında yoktur inş, çünkü o yaştaki kızlar çok kolay kandırılır.
profilini gizlemene gerek yokki , sen zaten hayatın çöplüğünde , üzerine hayvanların işediği insan artığından farklı birşey değilsin !
kimse senin farkında değil zaten...
Ettigin lafa bak, 39 yasindasin bir de. Sanki cocuk 50 yasinda da laf atiyorsun. Pedofili degil bu. Cok daha ayri bir tanimi var pedofilinin. Ustte uzunca bir yorum yaptim, ac oku istersen. Namus bekciligi sana mi kaldi? Tum dunyada cinsel risa yasi cok dusuktur, keza Turkiye’de de oyle. 5 yasindaki cocuga sulansa tamam pedofili diyecegim ama bunun alakasi yok pedofililikle.
Aşkın yaşı olmaz ama annem 14 ne ya? Çok küçük daha aşk nedir bilmiyordur bile.🌺
mesele aranızdaki yaş farkı değil mesele kızın yaşı...
Aranızdaki yaş farkı olağan ama onun 14 yaşında olması... Biraz sıkıntılı. Bence boşver.
ne alaka be tabikide başını kapatması iyi yoksa işte böyle aptal lıklar yapabilir
14 Yaşında diyorsun daha çocuk la sübyancı felanmısın?
O 14 yasinda aski senden ogrenecek onla opusmeyeceksin sevismeyeceksin dokunmayacaksin ki o kiz aski bu sanmasin butun hayati pic olmasin anladin mi beni?
Sübyancı mısın ya boşver. Oluru yok. Ben kendimden 1 yaş küçük erkekle bile imkanı yok olmam.
Hah. Aptallığına devam et
O yirmi yasındyken sen 26 olsan sıkıntı olmax bence ama o yastaykn o kız sıkontı
Herkes onu diyor
Yas farki cok degil, ama kiz kucuk. En azindan 2 yil daha beklesen iyi olur.
Haklısın
O daha ergen değil mi? Herkesin kendi tercihi ona karışamam ama sen büyüksün diye o yaşta bir kız ilgi duymuştur yapma bence
Ortaokula giden kızla mı çıkacaksın? Hadi küçük aklı ermiyor. Seninde mi ermiyor?
Gayet olgun biri
Saçmalama lütfen. Başka birini bul
al işte kızların başörtülerine laf atanların kıza bakış açısı la 14 yaşında ne anlar aşktan meşkten. duyguları bile bilemez
Çocuk l*n o daha, neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor. bulaşma, ona değer veriyorsan.
Yetişkin biri o
Yazıktır kıza be
Yarın evcilik oynayakmı derse o zaman anlarsn.. Yokluk içindemisin o kadarda senin kız kardeşin falan yok mu la?