Sevgilimin beni sevdiğinden nasıl emin olurum?

Hoşlandığım kızla tanışmak icin konuştum ve niyetimin sevgili olmak olduğunu en başından belli ettim.2 ay konuştuk ama ben bir türlü acilamadim. Daha sonra kız artik aramizda bir sey olamayacağını söyleyip muhabbeti kesti.3 ay kadar konuşmadık daha sonra bana haksizlik yaptığını düşünüp bana mesaj atti tekrar konusmaya başladık su anda 2 haftadir sevgiliyiz ama ben onun beni sevdiğinden emin değilim. ben seviyorum eminim her animda onu düşünüyorum ama bunu ona fark ettirmiyorum çünkü tekrar birakmasindan korkuyorum. Bana karşı ilgisizmis gibi geliyor. Sürekli planlari var ve bu planlara ben dahil degilim. Beni sevip sevmediğini nasil anlarım ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Kızla konuştum ve açıkca bana karşı duygularını sordum ve eğer sevmediğini hissediyorsan bunu bana söyle ve yol yakınken daha fazla üzülmed3n bitsin dedim. Kizin bana söylediği şu,''Ben, senin beni sevdiğinin farkındayım. Sen bana büyük guven veriyorsun ama sevmek benim icin farkli cok ileri bir boyut ama sana karşı boş değilim.' Ne yapacağımı bilemedim artık çok yoruldum beni sevmesi içinde daha fazla kendimi yıpratmaya niyetimde yok, fikirlerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
...
Sevgilimin beni sevdiğinden nasıl emin olurum?