Aşk uğruna çok aptallık yaptım çok acı çekiyorum ve pişmanım. rezil olduğumu öyle bir sezinliyorum ki. lütfen bakınız. her cümlenize ihtiyacım var?

arkadaşlar bir kıza aşık oldum. benim hiç sevgilim daha önceden olmadıgı için aşk tecrübem yoktu. kızın ise baya bir erkek arkadaşı olmuştu yani baya tecrübe sahibi idi.

tecrübe farkı vardı. neyse işte kıza aşık oldum ben, o ise değerli bir arkadaşı olarak görüyordu beni. üstü kapalı da sevdiğimi söylemiştim pek ses etmemişti. çünkü başkasını seviyordu o. .

yani size anlatamadığım da o kadar çok salaklık yaptım ki kıza karşı. hep kendimi küçük düşürdüm. yani inanın kızı beni sevmediğine değil, tecrübesizlikten doğan salaklıklarıma, kendimi rezil etmeme üzülüyorum. çok küçük düşürdüm kendimi, bilirsiniz ki türkiyede de ezilen erkekler hep kaybeder.

çok canımı acıtıyor bu salaklıklar. kendimi küçük düşürmem çok canımı acıttı. yorumlar mısınız?
Aşk uğruna çok aptallık yaptım çok acı çekiyorum ve pişmanım. rezil olduğumu öyle bir sezinliyorum ki. lütfen bakınız. her cümlenize ihtiyacım var?