Sevgilim bana para yiyen kız gözüyle bakıyor?

Sevgilim ile pazartesi buluşucaz. Bana sabah saat 10'da buluşmak istediğini söyledi , beyfendi arkadaşları ile sonra görüşücek diye erken dönmesi gerekmiş. Bende olmaz dedim sabahın köründe ne buluşması falan yaptım , tartıştık. Sonra bana "senin için 2 saat yol yapıyorum senin ayagğına kadar geliyorum sen mutlu olmuyorsun , 16 tl veriyorum bilmem gelebilmem için " dedi. Bende , "hergün arkilerimi görüyorsun , 2 haftadır bir birimizi görmedik , birazda bana zaman ayır " dedim sonra tartıştık yine bende ona " tamam gelme istemiyorum , cimri ya " dedim oda bana dediki "ozaman git kendine başka sevgili bul o sana istediğini alır" dedi. Şok oldum resmen sanki ben onun parasını yiyorum. Çıktığımızdan beri bir kez yemeğe çıktık ben orda parayı ödemek istedim o beni hemen tersledi hayır ödiyemezsin falan yaptı ve gelmii bana bu sözü söylüyo , çok kırıldım gerçekten her zaman cüzdanımı çıkarırım zaten geçen yemekte 15 tl ödedi.. Yüzüne kapattım teli ve hala mesaj atmadı. Mesaj atarsa ne diyim? Ne cümle kurim? Odakar şok oldum ki ne dicemi şaşırdım yardım edin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben para konusunu açmadım o açtı yok bilmem bilet parası falan bar ona o kadar veriyor , türkiyede yaşamıyoruz ve durumuda iyi ama ben ona her zaman teklif ettim o kabuk etmedi sonra bana bunu söyledi çok kırıldım çünkü hep teklifte bulundum ısrar bile ettim para konusunda o bana hayıt ben ödetin sen değil bir daha böyle bir şey yapma dedi sonra bana bunu söyledi
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar , ben 15 tele yi yemedim sadece yemek yedik benimkisi 6 tuttu geri kalan onun tuttu ve ben ona ben oderim dedigimde koy onu cebine yapti
Sevgilim bana para yiyen kız gözüyle bakıyor?