İçinden gelmemek ne demektir sizce?

Yaklaşık 1.5 senedir çok güzel giden bir ilişkim vardı. Acısıyla tatlısıyla çok şey yaşadık. Hatta ilkleri de tattım onda diyebilirim. Ama çok sevdiğim sevgilim geçmişteki bir hatamı asla unutamaz olmuş en ufak bir sorunumuzda 1 senenin ardından beri bile bana hatırlatır ve beni suçlar olmuş. Hatamı da sizlerle paylaşayım dost dediğim bir erkek arkadaşımla ona yalan söyleyip yemek yemek. Bunu saklamak zorundaydı nedenimse onun o arkadaşımın sevgilimin sevmediği bir insan olması. Benden ayrılmadı ayrılmak istemedi kızdı bağırdı çağırdı ama çoğu kez duzeldik duzelttik ilişkimizi. İzi kalmış sorun gibi hep yüzüme vurdu ondan sonra ki gecen yarım sene içinde tabi. Hiç ayrılmayarak bu günleri de gördük. Şimdi Ne arıyor ne soruyor doğru düzgün görüşmuyoruz bile. Ben onu aradığım zamanda başından atıyormuş gibi konuşmaları beni çok uzuyor. Yaklaşık bir ay önce sırf bu yüzden karar aldık ara vermeye sanırım bunu da beceremedik 10 gün sonra beni özlediğini bana söyledi.. Ve yine gorustuk yine atlattik sandım ama hala aynı şekilde itinayla ilerleyen bir ilişkim var ona göre çok fazla duygusalım. Neden beni aramayıp sormadığımda bana içinden gelmediğini soğudugunu söylüyor. Ne yapmalıyım sahi o tam olarak bitiremiyor bende ama.. Bitirmelimiyim.. Çelişkilerdeyimm
İçinden gelmemek ne demektir sizce?