AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
karşdeim benim sakın öyle bir hata yapma onlar kara kaşına kara gözüne değil vatandaş olmak bazı şeylerden faydalanmak vs için bunu istiyorlar sakın öyle birley yapma bak ben suriye sınırında yaptım askerliğimi kısa dönem olarka yaptım kansızlar sakın!
Tartıştığında "biz Suriye'liyiz birader hayırdır?" derse kaçacak yer ararsın :) En iyisi Türk bak :)
hiçmi başka kız kalmadı. çok iğrençler.. acayip insanlar. başına bela alırsın. belaya pisliğe meraklıysan git evlen.
Evlenmişsin, ertesi gün bir bakıyorsun kapıya dört tane İşid'li eleman gelmiş..
Mal mısın oğlum sen?
Ne işin var suriyeliyle falan bizim ulkede kizmi kalmadi araplarin nasil bir millet olduğu ortada zaten
eevlenenler var evlendigi gibi bosananlar da var dilinden anlamiyorsun huyunu bilmiyorsun 2 gun sonra baska yere gidecegini de bilmiyorsun insanlara guvenmek cok zor hele de bir baska ulkeden gelen birine adresi belli degil sehri belli degil
Reyis suriyenin kürtleri var on numara insanları var bir bak yani..
Ama evlilik için resmi giriş yapmış olması gerekiyo diye biliyorum öyle tellerden atlayıp gelenlerle olmuyo sanırsam
EyvAllah aga sağolasın..
Daha uygun derken neyinin daha uygun olduğunu merak etmedim değil.
Evlenip kanımıza onların kanını karıştırcaksan gidin suriyede yaşayın
komşumuz bir aracı ile oğlunu nisanlamis 15 bin karşılığında annem kızı bir gor çok güzel diyor :-D
Gerçek mi?
vallahi yalnız türkçe bilmiyormuş okadar
Olsun zamanla öğrenir.
Peki kızı nereden nasıl bulmuş acaba
Bir bilginiz var mı?
Gaziantepden geliyor
BEN DE SURİYELİ BİR BAYANLA EVLENMEK İSTİYORUM. SAĞLIKÇIYIM. YARDIM EDER MİSİN?
@kadiralabora ben nereden bulum kardeşim ahahahahh
Komşunuz'dan o aracının numarasını alıp verebilir misiniz?
Neden suriyeli? bidr nasıl kolay ne anlamda kolay? sevmeden öylesine hadi evlendim demekle evlilik mi olur?
Nasıl evlenilir bilmiyorum ama ülkemizin her şehrinde Suriyeliler var dileniyorlar sor onlara biliyorsun Suriyelileri zorluk çıkarmıyorlar sıkıntı yaşamazsın
eğer niyetin ciddiyse.
suriyelerin kaldığı kampa git yetkililerle ve büyükleriyle görüş. niyetini söyle
emin ol yardımcı olacaklardır
Araya bir tercüman bul senide tanıyor olsun iyi tanıyor olsun ama senide onlarıda onları tanımasada olur belki ama seni onşara anlatmalı daha sonra gerisi gelir
Sağol dostum kafama iyi soktun bu fikri zaten benimde evlenesim var bende Suriyeli bulcam anasını be :D
Ben bulursam sana haber vereyim.
Sen bulursan bana haber ver.
Yardımlaşalım..
buldunuzmu
Ben bulamadım. ya sen? @Niyehepben
Yemek yapmaz, temizlik yapmaz artık eve hizmetçi tutarsın.
bizim memletimiz de hatun mu kalmadı da sureyeli istiyorsun hiç bulaşma derim uzak olsunlar
Ya arkadasim mis gibi Türkler varken neden ırkımızı bozuyorsunuz? Suriyeli ile evlen ertesi gün soydular beni gasp ettiler diye haberlere cik.
mis gibi Türk kızlarına nasıl ulaşabilecek Türk erkekleri? Yani nereden ve nasıl?
Al bir GQ dergisi karistir sayfalaei kultur seviyeni yukselt yaz geliyor vucut yap biraz plajlarda yuzlerce kiz var elbet bulursun :D
insanları bu kadar aşağılamayın. kim sokaklarda yaşamak ister? insanların çaresizlikleriyle dalga geçmeyin.
Meczup gibi giyin eline bir çiçek al merkezi yerlerde trafik ışıklarının oralarda bekle bulursun. İyi niyetliysen bari topluma faydan olsun.
Hahahaha herkez dusman olmus sana kardes sen kafana gore takil hayat senin bosver gerisini :))
bence hiç deneme bütün sülale türkiyeye gelir hepsine bakmak zorunda kalırsın :)
Arkdasm ewlendi sorun yok 7000 bin baslik verdi sdece ailesisuriyeye döndünkariı hamileymste
Peki nasıl nereden hangi şehirden bulmuş?
hatay dostum isi biliyo tanidiklarla bide hatayliarda araplik var si biiyomus dili önmli iletisim olmazsa sadece zkersin buda catlaklar olusturur
O arkadaşının telefon numarasını verebilir misin?
neden suriyelilerin daha iyi olacagini dusunuyosun?
bizim köyde çok var suriyeli hatta bu hafta sonu bizim bir köylü suriyeli bir kızla evleniyor
O köy neresi?
gaziantep in bir köyü
İslahiyenin bir köyü mü?
evet nerden bildin
Aşağıbilenler köyü mü?
hayır
Peki benim için araştırır mısın
Nasıl ve nereden bulmuş
Unutma bu hayırlı bir iş.
köyden görmüşler birbirlerini sevmişler şimdi de evlenecekler yani özellikle suriyeli olsun diye aramadı adam nasip
onlar zaten evlenmek isityor istedigini alabilirsin hatta bir kaçtane
Çevre lazım eş dost lazım onun kızı var o var şu var şurada falan diye elbet birisini bulabilirsin. Tavsiyem memleketten çok şahsa önem ver. Sonra bütün Suriye ye sövme :D :D
Bu ülkede hala temiz Türk kızları var şaşma Türk kızı ile evlen ;)
5000 tl yi babasına ver al kızı
böylece bir insan daha insanlığını unutsun
Herkes herseyi yine irka baglamis insan olmasi onemli degil turk olmasi onemli
Evlen evlende diksin ocağına en kalınından incir ağacını
git ışidin köle pazarlarına en fazla 1000 dolara istediğin yaşta istediğin kızı al gel burada da iyi davran gönlünü yap azcık sev evlenirsn yoksa satarsn gider
O pazar neredeymiş?
Deyr ez zor
En yakın BİM e gidip Suriyeli reyonundan kolayca bir tane temin edebilirsin
neden daha uygun kanka. suriyeli çok etrafta evet ama neden onlar uygun sana?
Suriyeli kız bulmak kolay adım başı suriyeli zaten. Nikah kıy olsun bitsin
bir suriyeli kız bul, muhabbete başla olur gider :)
her köşe başında beklerler ellerinde çoçuk bir miktar para ver sonra evlen
Önce bir bak uygun olanı kim. Sonrada talibim de. Kacımız suriyeli aldık :D
Kaçınız?
Ben almadım :D
Bende henüz almadım 😊
Kısmet 😉
Hayırlısı nasip kısmet :) Allah gönlüne göre verisn. Mübarek gün dua et
Türk kızlarını mumla ararsın; benden söylemesi
İlk çakma altın saat al seni zengin zannetsin onlar öyle şeye önem verir sonra yakınlaş işte selam de oda sana selam desin türkiye güzelmi de nasılsın de zaten sonra laf lafı açar
kanka Ankara yenidoğanda ışıklarda bekliyolar anaları selpak falan satıyo istersen onlarla bir konuşalım hıdırlık tarafındada var diyolarlar
Valla hocam konuşursan çok ikrama geçer..
O kadar mı yokluktasın hacı sabret ya illa evlerneyim diye evlenme sonradan çok pişman olursun.
Ya birader ne ugrasiyosun elin savastan kacaniyla. Tum sulalesi basina bela olur Allah akil dagitirken nerdeydin merak ediyorum. Turk mu kalmadi
l*n git rusla evlen onlar türk erkeklere aşık süriyeli ne *
Ne bileyim ben, bizdeki insan çeşitliliği gibi onlarda da vardır , her insanın farklı huyları vardır.
Akp'li belediyeye git TC vatandaşı yaptırmak istiyorum oyumu akpye atacam de işin hazır
Bimere yazdım :)
gidip ailesinden isteyerek.. bizimde var tanıdıgımız suriyeli bir kızla evlendi
Eee o tanıdığınız mutlu mu peki?
evet >:)
Tanıdığınız hangi aracı ile bulduysa; o aracının numarasını bize yollar mısınız?
hatay'a gidiyorsun. orda kamplar var. sana yardımcı olacqk görevliler var.
yalnız dikjat et üçkağıtçıya denk gelme. seni söğüşleyip jaçmasın ;/
Yokluktan napicagini sasirmissin dostum çık gez biraz her türlü bulursun karı sjs
Hangi konuda uygun acaba? Seni cezbeden yanı nedir?
bende rus bir kızla evlenmek istiyorumda olmuyor kardeş
bu ısı yapanlar var ama dıkkat et paranı calmasınlar
Evlen gör ebeni. 2 günde dolandırır kaçar ya da o evden cesedin çıkar.
Evde kalmış, çocuk ne yapsin oda haklı bızom turk kızlarının egoları tavan yaptı bence yakında hıc bır turk kizi bir turk erkeyi ile evlenemiycek
Abicim erkeklerde secici ama oyle olmasin boyle olsun. Oldugu gibi kabul etse neyse.
Evli erkekler bile eslerini bosayip suriyelilerle evlenmeye basladi bir donem artmisti bu olay.. şu an hangi e girsen suriyeli.
Evlilerin evlenmesine bende karşıyım ama ben bekarım ve evlenmek en doğal hakkım.
İnşallah gönlünce birini bulursun.. :)
Amin bimukabele 😊
Arkadaşım buldunmu kiz bende almak istiyorum. Bulduysan nasil yaptin bana haber edermisin?
Buldum kardeşim evet
Ozelden bana yazabilirmisin?
Allah razı için bana yardımcı ol kardeşim benim eşim vefat etmiş 2 cocugum var yaşım 36 bir suryeli bayanla evlenmek istyorum banada yol güster evleneyim suryeli bir kadinla gerekirse ara beni05358460815
Suruç Kaymakamlığına başvuruda bulun evlilik yardımı bile yapıyor
Suruç mu
Orası neresi?
Sen Türkiye de yaşıyor musun?
Evet
Ama suruç nerenin ilçesi bilmiyorum.
O zaman boşver öğrenme de iyi günler
Yoğun olarak yaşadıkları bölgelerde tanıdıkların varsa bu konuda sana yardımcı olurlar. Mesela hatay, adana, kilis, antep yörelerinde.
ln geçen bir suriyeli kız gördüm otobüste yanındaki kocasına bir bakışı var masum kedi gibi, kıskandım lnnn
Gaziantep, şanlıurfa, adana, antakya civarında tanıdığın varsa heber gönder hemen bir tane bulunur. fakat resmi nikah olmaz
Gel urfaya seni evlendiririm abim. :D Bizim komşular suriyeli :D
Facebookta ri veya watsap lari varsa verebilirsin 😂
Helal kız sana...
Valla mı bacım :)
Vallahi öyle. :D Bekarlarda. ;) :D Fb kullanmıyorlar. :D
Suriyeli genc kizlar genelde suriyede oluyor. Evli buyuk bir Suriyeli kadina soyle o araci olup suriyeden getirtir ayarlar bisiler :D