Kendi içlerinde evleniyor hep araplar. Türklere kız vermiyorlar. Hatta arap kendi kabilesinden olmayan araba bile kız vermiyor. Aşırı kolektif bir toplum.
Ben suriyelilerle evlenmek istiyorum. Ben muhafazakar bir insanım ve onları kendime daha yakın buluyorum. Gerek islamı yaşayış şekilleri olsun, gerek poligamik evliliklerin kabul görüldüğü bir kültürden gelmeleri olsun. Kadınlarıda çok güzel ve çok bakımlı. Bizim türk kızları bakım yapmayı suriyelilerden öğrendi. Nasıl suriyeli bir bayanla tanışabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sus ya sen nerenin cahilisin? Bakım yapmak genel biseydir ben leş gibi Suriyeli tanıyorum totolarındaki donu bile 10 günde bir değisiyorlar sacma sapan konuşma git Suriyeliyle evlen bizde senden kurtulalım
Bu benim kendi fikrim değil bir tane akpli bakan bunu söylemişti ama düşününce bende buna katılıyorum. Bilmiyorum suriyeliler bana aşırı güzel geliyor. Kadınlarının inanılmaz bir seksapalitesi var. Suratlarına nur inmiş gibi.
Ne alaka ya cidden cok komiksin olabilir yani Türk olupta nurlu olan da var sen simdi bizi katıyorsun isin icine. Allah Allah sinir oluyorum ya
Lütfen türk kimliğini bırak ve suriyeye git. Seni istemiyoruz. Kalbinde türk aşkı olmayana bu toprakta yer yok
Çok basit.
Arapça öğrenip suriyeye git.
Arapça biliyorum ve suriye gitmedim ama arap ülkelerine defalarca gittim maalesef çok kapalı bir toplum ki bu iyi bir şey ama bizim için kötü. Kadınlarla tanışma fırsatı olmuyor. Kendi içlerinde bile genelde görücü evleniyorlar.
İslami tanışma sitesine gir o zaman suriyedeki biriyle tanış ve git taşın orada yaşa onunla.
Gönülden sevenler ve muslimah kullanıyorum ama hiç arap yok full Türk birde geneli evlenip boşanmış ileri yaşta bayanlar ki bu benim için sorun değil. Ben zaten olgun kadınlardan hoşlanırım. Şansımı onlarlada denedim ama bana çocuk muamelesi yaptılar (yaşım 25) bir tane 46 yaşında bayanla tanıştım kafamız uydu tipinide beğendim ama oda fetöcü çıktı sonradan
Ne bekliyorsun ki suriyelilerden? Kendi ülkesindeki savaştan kaçan insandan vatansever ve fedakar biri çıkar mı sence.