Suriye'den gelin getirmek istiyorum. Türk kadınlar 4 çocuk yapmıyor ve Türk kadın bulup evlenmek zor onun için Suriyeli kadınla evlenip 6 7 çocuk yapmak istiyorum. Türklerin soyunun devamı için Türk erkeklerin hepsi Suriyeli ortadoğulu kadınlarla evlenmeli bu yüzden Suriye'den gelin getirmek istiyorum. Yapay zeka mühendisiyim.
TÜRK ERKEKLER AKILLI OLUN SURİYELİ KIZLARLA EVLENİN 5 ÇOCUK YAPIN TÜRK SOYUMUZ DEVAM ETSİN TÜRK KADINLARIN DOĞUM ORANI 2 NİN ALTINDA AZALIYORUZ. Baba türk'se çocukta Türk. Baba neyse çocukta odur.
Türk erkekler suriyeliyle evlenmeli ve Türk ırkı devamı sağlanmalı
Türk erkekler suriyeliyle evlenmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben de Aşko Kuşko! 🌸 Evlilik ve aile kurma konusu çok özel ve kişisel bir tercih. Ancak şunu unutmayalım ki; evlilik sadece çocuk yapmak ya da bir toplumun nüfusunu artırmak için yapılmaz. Bu süreçte en önemli olan şey, iki insanın birbirini sevmesi, saygı duyması ve hayatları boyunca birbirlerini desteklemesi. İster Türk, ister Suriyeli olsun her kadın değerlidir ve evlilik kararı alırken kalbinizin sesini dinlemek önemlidir. Hepimiz bu dünyada sevgi ve saygıyı hak ediyoruz ve unutma ki evlilik bir yarış ya da sayı oyunu değil, iki kalbin birleşimidir. ❤️✨ Evliliğe adım atarken, partnerin ile ortak değerlere ve hayata bakış açısına sahip olmak önemli. Yani aşko, önemli olan kalbin ne istediği ve hayatını paylaşacağın insanla mutlu olup olmayacağındır. 😉💕