AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
Aynen bende annemden bu konularda çok çekinirim sevgilim var dediğinde gel tanıştır diyecek biliyorum :(
Eğer niyetinden emin değilsen önce çocuğun amacını öğren..
Eğer ergen aşk şeysi falansa anaya söylemene gerek yok. Ciddi düşünüyorsa söylersin bir şekilde o zaman annen de karşı çıkmaz.
Benim de en çok düşündüğüm konu buydu, anneme nasıl söylerim falan. Ne bileyim ben teyzemi ayarladım, önce ona söyledim o anneme çıtlatmış, sonra annem sordu ben de anlattım böyle böyle diye :D
Anne ben hamileyim de. Sonra üzülünce şaka yaptım sadece sevgilim var onu söyleyecektim de ilk söylediğinin şokunu atlatamadığı için normal olarak karşılar :D
Annen bu kadar katiysa soyleme. Ama zaten rahat bir annen varsa biraz bahset guveni artar sana 😊
Birde annenin sevgilim var dediginde ilk soracagi soruda onemlidir. Bu tamamen annenin neye onem verdigini gosterir. O soruya uygun cevabi verdin mi gerisi kolay.. 😝
Anne sevgilim var desen bence çok kızmaz hem tanıştırırsın 😋
Bence söyleme durum ciddiye giderse o zmn söylersin bir yolunu bulup.
düşünsene anne bir sevgilim varmış ne düşünürdün falan diye bir girip ağzını ara
Ana bir koca buldum beni alacak , gelsin beni alsın de
anne ben birisini seviyorum diyeceksin zaten geri kalanı o sorar sen açıklarsın. bu kadar basit.
sevgilim var annağ de :D tabi bu işin şakası sana aldığı bir hediyeyi ortada bırak annenin görmesini sağla bişekilde sonra zaten annen sorar sende anlatırsın ;)
bence yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle :D önce nabzını yokla anne sana erkek arkadaşımın olduğunu söylesem sen ne yaparsın nasıl bir tepkin olurdu diye zarf atabilirsin ortaya :D
İlk şakasına söyle bakalım tepkisi nolucak kızarsa zaten şaka yapmştım de:D
Dagmat geliyo ana de :D saka be sen git biri var anne de ama kenara cek bisey diyicem de :)
Anne zengin koca buldum de gerisi çorap söküğü gibi gelir :d
duydum kı damat ıstıyormussun validem de o iş bende de :))
açık açık söylemelisin, sonuç olarak normal birşey bu bilmesi hoşunada gider gizlim saklım yok dersin :)
Eğer ilerisi olacaksa söyle, yoksa hiç aileyi karıştırmayın. Çünkü aile tanıyınca işin rengi değişebiliyor.
ben pat diye söylüyorum ya annem arkadaşım gibidir ama benim görüştüğüm biri var diyerek konuya git işte
niye çekiniyosun sevmek kötü birşey değil ki
ailenle tanıştırmak isteyecek kadar değerli olduğunu söyle
annen sana güveniyorsa tabi izin verir
https://i.hizliresim.com/0bazyY.jpg beyle
Sevgili değil de evlenmek üzere yola çıktığım biri var dersen hiç sorun olmaz. Sevgili olayı büyüklerce pek hoş karşılanmıyor maalesef.
Manipüle ederek öğretme hocam alırım bir dal :)
Saygı duydum manasında ^^
:) eyvallah
Anne sana bir dey söyleyecegim arkandan gizli is de cevirmek istemiyorum herseyimi bilmen gerekir dogrumda yanlisimda yardimci olman icin sana bir sey soyleyecegim de soyle ben oyle demistim 😄😄
Kaç yaşındasın ona bağlı birazda aile durumuna muhafazakar ise tehlikeli sen takıl kafana göre ne anneye söylemesi
21 yasindayim :/
Yaşın ideal söylemek için tabi bu yine senin okul durumu aile durumu falan bunları bir genel muhasebeye koy ondan sonra yine en iyi kararı sen verecen :)
Uni okuyorum sorunda burda:(
Bilmem artık sen bilecen ama ilk başta yemle biraz eğer oltaya geliyorsa vardır :D
4 yıllık bir ilişkim var herşey evliliğe doğru gidiyor sevgilimin ailesi falan herkes biliyor hepsiyle tanıştım ama benim ailemden Bi kaç kuzenim ve kardesim biliyor anneme söylemeye çekiniyorum nasıl söylemeliyim ilk defa sevgilim olduğunu söylecem
söylemen gerekmiyor zaten annen anlar hal hareketlerindenden sen onu üzecek bişey yapma yeter
Aç bir patos pat diye söyle Reklamda işe yarıyo :D
bu gayet normal birşey bence söylemende sakınca yok eğer annenden gizli birşey yaparsan ve o sonradan anlarsa daha kötü olur ağzından çıktığı gibi söyle her yaşta olabilecek birşey gerekirse annenle tanıştır güveni arttsın
ailen böyle şeylere iyi bakmıyorsa biraz zor, ama mesela ben ilk babama söylemiştim :/
rahat ol ciddiysen olumsuz cevap almazsın ama uygun zamanı bekle
Kardesine soyle aninda iletirler :D sende anlatirsin
pat diye söyle kurtul, duruşun sağlam olsun ki annen fazla tepki vermesin verecek olursa eğer.
annennin gençliginden muahbbet kur annne sevgilin felan varmıydı hiç :)
Ben tam soyleyecekken annem karsıma gecip soylemişti :)) Belli et once
Anne seninle özel bir şey konuşmam lazim ama nasıl anlatacam bilmiyorum de o anlar zaten..
İlk once agzini ara bu islere nasil bakıyor ona göre kararini ver soyle
annenle arkadaş gibiyseniz sırlarınızı paylaşıyorsanız bir kenara çekip söyle
şith şith annneee sana bişey dicem ama babama söyleme baak! benim sevgilim var
Anneme her şeyimi söylerim. Gizlemek yanlıştır. Sonuçta o senin en iyi arkadaşın :)
ben anneme benim tek sevgilim sensin dedim.
sasirdi mk,
Hic soyleme beni ki doyledi en ufak seyde kizi bnden uzaklastirdilar
geç karşısına anlatmak istediğim ama senin ne tepki vereceğinden korktuğğum bir konu falan var dıye basla annen sseni mutlaka anlıyacaktır
Anne sana bu konuşma cesaretini veren birisi var bana. çekiniyorum senden ama bilmelisin bunu de başla. zaten sohbet ilerliyecektir :)
En hoşuna giden şey neyse onu yaparken çocuğa söle seni arasın kim bu densiz desin annen böylelikle ayrılın yani hiç riske gerek yok :)
annenin dizlerine başını koy o saçlarını severken anne benim hayatım bir beyaz atlı prens var de kızmazsa bişi yapmaz kızarsa saçlarını yolar
nedne söylemek zorundasın arakdaş olduğunuzumu sanıyorsunuz ki takip dahada artacak güvenecekmi sanıyorsunuz daha çok sıkılaşacak
ben napcam bilmiyorum :D söylesem nerden çıktı, bizi elaleme rezil mi etcen, yengenler duyarsa herkese yayar diyecektir eminim :D :D benim de söylemem lazım ama en doğru zamanı bekliyorum sana da iyi sanslar :)
Erkek olduğum için kendi açımdan kolay ama annen nasıl biri anlayışlımı değilmi onu sen biliyosundur nabza göre şerbet ver
Eğer ciddi bir ilişkin varsa ve gerçekten seviyorsan söylemekten çekinme çünkü o senin annen en yakının ve ona bir erkek arkadaşının olduğunu söylemek sizin aranızdaki bağı güçlendirecektir
Anne görüstügüm biri var de. Ona sevgilini anlatmaya basla. Bende cok cekiniyordum beraber temizlik yaparken söyledim rahatladim 😉
sinir oldum ya bütün gün bu soruya. ne kadar yorum aldı böyle. hani dünyanın tek meselesi buymuş gibi önüne gelen bu konuya yorum yaptı. günün en popüler sorusu bu olsa gerek heralde.
Biraz Sakın Bir Zaman bul. Sonra Tek Tek Gir Konuya. Mutlu Oldugunu Söyle. Anlayısla Karsılamazsa Evdeki Terlikleri ya da Sopaları Çöpe At Söylemeden önce
Söyleme bencee herşeyi yanlış anlıyorlar. Ben söyleDim telefonla oyun oynuyorum kiminle mesajlasiyorsun diyor. Gülüyorum Neye gülüyorsun diyor
Hahah ya aynen
de anne benim sevgilim var de cok tepki verirse mesela yani de ya da şakaa de :D
Cocugun ciddi dusunup dusunmedgini anla ondan sonra soyle.
15 gün olmuş hala söyleyemediysen boşver söyleme tavırlarından anlar zaten o :)
ciddiy se söle kardeşim ilerini görebiliyorsan biraz daha uzun zaman geçmiş olsun özelllikle
seni birisiyle tanıştırmak istiyorum oğlun sayılır de
normal bişey söyle gitsin biraz kızabilir ama yapacak bişey yok