Eski sevgilim 4 yıl sonra bana döndü

arkadaşlar 4 yıl önce çıktığım bir kız vardı. ayrı şehirlerdeydik olmuyor bitirelim demişti. benden ayrıldı ben de istemedim sonrasında. birkaçdefa aramıştım konuşmuştuk ayrıldıktan sonra o ara yeni birini bulmuş. telefon numarasını sildim. ama belli bir zaman sonra özledim ve mail attı çavp gelmedi o çocukla 4 sene çıkms. ayrılmışlar faceden bana ulaştı kau ettim konuştuk çok yardımcı oldum. psikoloğum bu arada. ve aramızda tekrar duygusal yakınlaşma oldu. benim ideal bir eş olduğumu tanıdığı en iyi erkek olduğumu vs söylüyor. ama içmde bei zamanında yüzüstü bıraktığı için burukluk kırıklık var. düşünüyorum evet onu hiç unutamadım ve hayatıma alıp en fazla değeri de oona vermiştim ve sonuç hüsrandı. ve o çocukla evlilik aşamasına kadar gelmişler e olmamış. aklıma takılan sorularvar. bu kız bu çocukla ne kadar yakın oldu acaba düşünmeden edemiyoum ve sordum el ele tutuşma vs dedi ama inanaamadım. sizce bu durumu göz ardı edip bu kıza şans vereyim mi ve içimde geçmişten kalan kırıklığı ve kızgınlığı alt edebilir miyim
Eski sevgilim 4 yıl sonra bana döndü