AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
aynısı bendede var malesef çok seven taraf o bende çok seviyorum ama o daha çok yani hatta ciddi kavgalarda tehtidin dibine vuruyor ama bir saat sonra geri arıyor ve bizi daha fazla kimsenin sevemeyeceğini söylüyor falan
psikolojisi bozuk tehlikeli bile olabilir dengesiz biri
sadece konuştuğun sohbet ettiğin bir şeytana sevgilim demen ve bu davranışı karşısında sessiz kalman seni daha fazla üzecek ve küçük düşürecektir,
ondan uzaklaş bak nasıl kapında köpek oluyor
çok sevmekten bu sevgisi ne kadar buyukse nefretide o kadar buyuk oluyo seviyosan aldırma ama içinde süphe felan varsa ugrasılmaz onla yapıstır devam et
Çok gururlu biri. çok damarına basılırsa tehdit ettiği şeyi yapabilecek bir potansiyelde
İnsan doğası e biraz kaybetmeyi hazmedemiyordu paşa bey galiba dikkat et..
eğer kendine güveniyorsa ve senden cinsel anlamda bişey beklemediyse ya da beklemiyorsa şu anda şunu da söylemek istiyor olabilir. benden sana zarar gelmez dur dedıgın yerde durarım güvenebilirsin ama benden başkasında bunu bulamazsın ılk önüne gelen kişi senden yararlanır ama ben böyle düşünmüyorum demek istiyor da olabilr
Elinde sana karşı kullanabileceği bir şey varsa ondan bahsediyordur. Bir düşün bakalım olabilir mi eğer yoksa salak salak konuşuyordur. Boş ver salla gitsin derim.
Ya he he de geç ne kaybedecekmissin onun gibi acizle ilişkini devam ettirerek çok şey kaybediyorsun asıl
Tehditcderken ne kasdettiğini anlamadım. Kaybedeceğin çok şey var akıllı ol derken benim gibisini bulamazsın anlamında mı yoksa sana kötü şeyler yaparım anlamında mı söylüyor?
Tehdit ediyorsa aslında seni korkutup kendine bağlamakta asıl kaybedeceği çok şeyi olan kendisi, böyle bir ilişki yaşayan herkes için biri size " kaybedeceğin çok şey var " diyorsa sizde ona diyin
o. ç olduğu için olabilir mi acaba... boyun eğme asla
Ayni seyi bende yasadim kendine yediremedi iftira atmaya kalktı basit seylerdi onla çıkıyo bunla çıkıyo gibi şeyler söyledi 3 sene pesimi bırakmadı geçen karsilastik nefretle yüzüme baktı.
onu sen bilcen bacıko eline koz verdiysen odur yok vermediysen de ayrılma ürk diye yapıyodur ki planı tutumuş gibi görünüyo seni ürkütmüş
Sevgilinin psikolojik sorunları olabilir. Zaaflarını biliyordur, daha fazla tehditlerine boyun eğme ve her ne ile korkutuyorsa onu önemsizleştir.
@tuğçeko ya katılıyorum bende. Kesinlikle psikolojik sorunları vardır.
Sana Kendini Bağlamak İstiyor.. Yani Manipüle Yapmak İstiyor.
İnsan kaybetmekten korkuyorsa ve kendine güvenmiyorse tehdit ederek bir şey elde etmeye çalışır kavga ederken de melek gibi olsa onu terkedeceğini hiç otoritesi olmadığını düşündüğünü düşünebilir
Eğer aranızda ciddi şeyler gerçekleşmediyse sorun yok aslında bir nevi seni korkutmaya çalışıyor ayrılmak istemediği için. "ben kaybetmem sen kaybedeersin." Düşüncesinde kendisi bence kimse vazgeçilmez değildir bunu unutma.
Bence erkek arkadasin kendi gibi biriyle asla birlikte olmak istemezdi bunu kendi de bilior olabilir ve bu yuzden kaybedicegin cok sey var diyerek gercek kimligini saklamaya calisiyor olabilir tabi bu benim dusuncem
Gel git akıllı sevgilin allah kolaylık versin tatlım ne kaybetcem de asıl kaybeden sen olursun de köpeğin olsun
ondan ayril veya o bidaha boyle derse o anda ona ben ayrilmak istiyorum bune be de onun garibine gidicek ve dusunecek ve senden vazgecmicek
gidip sarmaş dolaş foto cekiirsen bazıları ıcın gecerrli bu söyledigim beraber olursan turkıyenın sartlarında ayrılırken gercekten büyüüük sorunlar olur en iyisi elinden bıktır anca kurtuursun
Hiç öyle fotolar falan cekilmedk ilişki de olmadı
neyle tehdit ediyo o zmn ne yaparsa senın ıcın kötü olur? demekki adamın güvendigi birsey var bunu soyleyebiliyor. seni oyuncak gibi oynuyor. seviyor olamaz insan sevdiginin üzülmesini istemez. ya da piskolojik sorunları var :D
ruh sağlığı bozuk olabilir. kendine çeki düzen vermesi için fırsat ver düzelmesse yollarınızı ayırma zamanı gelmiştir. şahsi düşüncem
Yasadiklarinizi anlatacigini ve sana hayati zindan edecegini anlatmaya calisiyor felsefeye gerek yok ciplak resim filan attiysan gecmis olsun
Hırsli biri egolu birde belli ki. Çünkü adam olan gidene bu lafı bırak gitme bile demez. Çoklu kişilik bozukluğu olabilir. Bence sen yakın zamanda kaç oradan.
Bağlanma , acı çekme duygusundan kaynaklı intikam yolunu tercih ediyor neler yaşadığınızı neler yaptığınızı bilmiyorum ama dikkatli ol :)
ya harbiden seviyordur gitmemen için diyordur ya da harbiden bir açığını yakalamıştır b*k yoluna götüreecektir seni
Kaybedecek neyin var ki? İlişkini ve seçtiğin insanı bir gözden geçir. Özellikle ciddi bir şeyler düşünüyorsan
bana kalirsa onunla yazadigin seyleri gozunde buyutmus ve ileride sana kArsi kullanmak uzere boyle seyler soyluyor dikkat etmelisin
Kötü biri de ondan gözünü korkutuyor insan kötü anında belli olur
Bence kafana takma boşver ayrıl kendine yeni bir yol çiz
Çünkü aslında onun kaybedeceği şey çok. Korkuyordur.
Acizligin göstergesi sadece bu karakter tam olarak oturmamis arkadasta
E kötü etme işte. Sanırım kast ettiği:
-ayrılırsanız o melekgibi insandan bir daha bulamayabileceğin...
maalesef erkekler anı düşünerek konuşuyolar sinirliyken... ağzından ne çıkıyo, çıkıp nereye dokunuyo o llaf nereye gidiyo düşünmüyolar...
kendine yediremiyor çekemiyor bunu bence sağlam dur geçit verme kim olduğunu ortaya koy
Aynısı benim başımdaydı çok zor kurtuldum. Genellikle kişilik bozukluğu olan insanlar da görülür. Arkana bakma, kaç!
Bende bu durumu yaşadım iyi olduğumuzda kaybetmemek için yaptım diyodu bu da onun gibi bir b*k yapamaz ayrıl gitsin kaybedecek hiçbirşeyin yok.
Egolu biri sanırım. Eğer aşık değilsen ayrılmanda fayda var. Kendini yüksek gören erkekten hayır gelmez.
Kaybetme korkusu bazen sevginin önüne geçer ve kişi kendinden bile beklemeyecegi davranışlarda bulunur. sevgisi yüksek insanlarda olma ihtimali yüksektir.
bence dikkatli ol benimde vardı öyle biri başıma bela oldu sonra halada başıma bela tehdit şantaj ne ararsan yapıyo en son savcılıga vercem az kaldı.
Demek ki sen onunla çok şey yaşadın ondan öyle diyor ama sakın boyun eğme sende onu tehdit et ya da korkmuyorum senden de
Bu sizi gerçekten çok sevdiğini gösterir, Sizin onu bırakma korkusu herzaman aklındadır , tartışmalara iyi niyetle yaklaşın ama yeri ve zamanında konuşmasını bilin ,
ee bunda ne varki ne diecek yani aaa ne güzel ayrılıyoruz mu demesini bekliyorsun eğer öyle yapsa bu sefer de beni sevmiyor diyecen senin sorunun ne?
Daha ne kadar katlanmayi dusunuyorsun bu aciz erkekcige?
Bilmiyorum ki :(
Erkek arkadasin godosta ondan. En nefret ettigim erkek tipi
Gör işte gerçek yüzünü canavarmis resmen ayrıl bence insan sevdgni tehdit edermi
Sende ona de kaybedeceğin çok şey var akıllı ol diye bakalım nasıl oluyormuş
Boş laf. Yapabileceği bir şey olmayınca içi boş tehditlere başlamış sadece. Umursama
O seni kaybetmekten korkuyor ve bir şeylerle seni kendine bağlı tutmaya çalışıyor bir de şöyle düşün ama ne yaparsan yap da diyebilirdi sana ayrılmak istediginde
Müneccim ya da kahin değiliz. Detaylı bir anlatım olsaydı izahat yapabilirdim. Buradan göründüğü kadarıyla çok saf birisin.
master olmuşsun ama 1Xper lik arkadaş açıklamış olayı ;)
çok özür dilerim ama basit karakterli insan davranışı o.
Elinde bir koz mu var? Acaba naptınız da böyle konuşuyor?
çünkü seni kaybetmekten korkuyor bu yüzden seni tehtid ediyor
kendine güveni olmayan erkek sendromudur o aldırma bisey yapamaz :)
Bazi erkekler sevdigi icin kaybetmemek icin tehdide basvururlar. Bilemedim...
ayrıl terk et daha ötesinde sana bişe yapmaya bile kalkabilir. yapabilir demiyorum ama dener bu manyak
Tartisma tarzı o demek ki , sen de tarzını göster ve sen bilirsin diyip yoluna devam et bence
Yaşadıklarınızdan dolayı söylüyor olabilir... özel birşeyler yaşadıysanız...
Bana özdlden ulasirmisniz rica etsem.. Bu konu hakinda önemli birsey sorlemem lazim..