Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. basit bir nedeni var tabirde kullandığınız erkekler prestiji yüksek kişilerdir göz en çok onları görür doğal olarak kızlarda tepedekine ulaşmak ister ki prestijleri artsın
yani statü meselesi kişiliği oturmuş bir insan kadın veya erkek böyle bir ezikliğin peşinde koşmaz asıl soru şu olmalı neden erkekler bu tür kızların peşinden koşar012 Yorumla- +1 yıl
düşünerek bulunabilecek bir cevabı yok birini tanıyacaksın bir gün o kız sana bunları yaşayarak öğretecek o zaman cevapları onda bulacaksın bu tür kızlara kapılan erkekler ya oyunu kuralına göre oynamayı bilmeli ya da aşk sevgi dilenmemeli çünkü bu tür kızlar sevmeyi bilmez alışveriştir onların ilişkisi
- +1 yıl
yanlış ata oynamış kaybetmişsin bunun acısını çıkarmak için daha yanlış bir ata oynamak üzeresin hemde çok kararlısın geçicek elbet bu ruh hali izi taşıyacaksın yaşadıklarının sonuna gelince bu sözümü hatırla bundan sonraki yolun bitene kadar eğlenceli geçicek biraz yorucu bir süreç yaşıyacaksın muhtemelen iyi enerji topla derim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılçevremizde görüyorum panpa. elde sigara façalar dövmeler. tam bir apaçi saçlar tuhaf 1 kilo jöle, yanındaki kıza bakıyorsun. anasını satıyım tertemiz yüzlü masmavi gözlü makmaya kıyamazsın yaw. gördüm ya eridim bittim şerefsizim. böyle birşey olamaz yani. kahroldum orda yolumu değiştirdim.
01 Yorumla
+1 yılŞahsen birini tanimadan sevemeyecegimi dusunuyorum ve o tip insanlara da gicik olurum
03 Yorumla- +1 yıl
Su ana kadar o tipleri hep dovesim geldi va bunu onlar da bildigi icin bana iyi davranani da olmadi ve ben duygusal biriyim bir arkadasim bile bana kaba davransa ya da bir anlik ofkeyle kotu seyler soylese unutamiyorum o yuzden o tip kisilerle kendimi uzmek sacma geliyo eger hoslandiysam da artik hoslanmiyorumdur cunku birisini seviyorum zaten
Sadece onlara aşık olabiliyorum zaten.
@_kötüçocukk_09 Yorumla- +1 yıl
Güzellik yaa :)))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cünkü onlar ceker onların patavatsız gereksiz artist cahil asarim keserim kafası hoslarına gider güclü görürler onları güce gider kızlar GÜC ceker kızları ama bilmezlerki onlardaki kör cahilliktir...
09 Yorumla- +1 yıl
demekki dedigimde bir olur noktası var ki hicbir zaman kızları takma onlar gücü severler ki bir erkek gücü oldugunda kız arkadası olsa ne olmasa ne bir tane degil bin tane oluyor etrafında önemli olan kendini yetiştirmek bırak kızları ayagına bag basına agrıdan başka bişey olmuyorlar cogu zaman ben mesela ne geldiyse onlardan geldi..
- +1 yıl
Yanlızlık ALLAHa mahsus dogrudur... ama cebinde paran yokken daha olgunlasmadan kendini cekemiyorken bir kızı kaldıracak kadar durumun yokken gereksiz kardeşim gereksiz genc yasımızda 5 kurusumuz varken iki gün sonra gidecek insanlara 5 kurus harcayıp ac kalıyoruz niye kendini illa olsun diye kasıyosun olunca cok güzel olsa tamam karsılıksız birini bulsan tamam ama bu yokken anlamsız...
neden mi gözlerini telefonlarından alamadıklarından kim iyi kim kötü ayırt edemiyorlar ee bizim kötü çocuklarda pusuya yatmış kurt gibi onların peşine takılıo ulan ne var şu telefonlarda boyun fıtığı olup çıktınız be :P
06 Yorumlaben iyiyim ama benıde sevıyorlar. sakın yanlışlık sende olmasınmı
01 Yorumla
+1 yılKötü çocuklarla eğlenmek iyilerle evlenmek istiyor cadılar.
02 Yorumla- +1 yıl
Yapacak bişey yok kardeş. Evlenmek isteyen katlanacak buna. Bu devirde kızlar böyle. Ya sen kızları kendi istediğin gibi biri haline getirirsin ya da onları böyle kabul edersin. Tercih senin.
Aslında kızlar her zaman akıllı erkeklere aşık olur ama o erkekler aptal olduklari için anlamazlar
042 YorumlaAynen knk bunun amacı hedef meselesi bunu elde edemem diye düşünür ama denemk ister.
11 Yorumla
+1 yılher zaman degil cogu zaman :D
her zaman dersek bende kötü oluyorum :D07 Yorumla- +1 yıl
4S kuralı var kanka biliyomsun kızlarla alakalı o malesef cok gercek :)
- +1 yıl
ne açıdan anlamadım
- +1 yıl
4S kuralı
seveni. . severler aladın - +1 yıl
seveni skerler skeni severler bro :) 4S kuralı bide ssk var :D ona hic gelme :D o genel kızlarla alakalı degil :D
evet cunku kotuler cekicidir hep nedense biz biraz mazosistiz aci verene gidiyoruz
04 YorumlaPislik gibi davrancan kanka gerekirse s. g bile dicen çekici geliyo ak bende anlamıyom ama oyle :D:Dd
01 YorumlaArtik iyi iyicocuklara dd
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kızların efendi yerine piç tercihi diyoruz buna.
01 Yorumla
+1 yılBaşta belli olmuyor gerçek yüzleri
04 Yorumla- +1 yıl
Abartma o kadar.. Kimse kötü brsyle çıkmaz.. Sadece zamanla görür gerçek yüzünü ama geç olur
+1 yıliyi kızlar her zaman kötü çocuklara aşık olur :(
13 Yorumla- +1 yıl
kötü çocuk değilde kötü gözüküp aslında iyi olan şu soğuk ve sert tipler daha çekici
+1 yılAynen ya şu soruyu bir ceaplayın :))
01 YorumlaKüçük kızlar kötü çocukları sever.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeveyi diken insanı...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlayan anlamıştır :)
Cevap sahibi+1 yıl"S2KEN" diye tamamlayım o zaman :)
+1 yılevet
01 YorumlaTercih meselesi
01 Yorumla
+1 yılYooo. Hiç de değil
011 Yorumla- +1 yıl
Ben iyi çocuklara aşık olurum
- +1 yıl
Sevgili olmk için degil evlenmek icin aşık olurum da ondan. Evlenmek istediğim kişide iyi olsun🌸
- +1 yıl
Hayır henüz değil
- +1 yıl
8. Sinifta
- +1 yıl
Cocuktuk bilmem ki hatirlamiyorum bile
+1 yılBizde bilmiyoz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılistisna olabılır :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef öyle
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAçı çekmeyi seviyolar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih