Açık açık tipini beğenmedim diyen bir kız... sizce neden?

daha yeni tanışılan bir kız var, erkeğe bir yandan "tipini beğenmedim" diyor, ama bir yandan da "senden hoşlandım, çok elektrik aldım" diyebiliyor... elektriği anlaşabilme konusunda aldığını söylüyor... fakat bu kızla erkek doğru dürüst görüşememiş ve görüşme de öyle aman aman geçmemiş, arkadaş ortamında doğru düzgün konusulamamış bile. kız tüm laflarında, istemezsen çeker gidersin diyor... ama erkek gitmeye yeltenince de kız aşırı ilgi gösterip konuyu kapatıyor...

sizce bu kız neden böyle davranır?

benim tecrübelerim kızın boşlukta olduğu, ne yaptığını bilmediği gibime geliyor...

özellikle bayanların da fikirlerini alabilirsem, erken karar vermek istemiyorum. bu durumu kendi anlayışınıza göre yorumlayabilirseniz çok sevinirim...
Güncellemeler
+1 yıl
şunu belirtiyim, kız direk tipini beğenemdim diyerek trip atmıyor, bunu sanki olumlu birşeymiş gibi, beğenmediğim halde senden hoşlandım bu daha önemli falan tarzı konuşuyor...

kız benden daha ilgili...

en ufak konuda ben hayatta değişmem diyor ama bildiğim kadarı ile öyle biri değilmiş önceden...

en baştan işleri aklınca sıkı tutmaya mı çalışıyor olabilir? bir türlü çözemedim. açıkcası boşverip gitsem içimde kalacak, denesem acaba boşuna zaman kaybı ve üzüntü mü olur anlayamadım...

Açık açık tipini beğenmedim diyen bir kız... sizce neden?