Bakımlı kızların bakımı aylık kaç tl ye çıkar?zor bi soru değil arkadaşlar bakımlı bir kız düşünelim bir bütçe yapalım fakat bu bütçede kıyafet yok sadece kişisel bakım aylık kaç tl ye çıkar aldıkları ürünlerde ne kadar gidiyor link verip hazırlarsak daha güzel olur ürünleri görelim fiyatlarını bilelim?çirkin kız kalmasın
Cevabın nedir?
biraz geç cevap vereceğim ama çoğu şeyi evde kendim yapmayı seviyorum. Saçımı zaten boyamam. O yüzden fazla da masrafım olmuyor. Yapım gereği tüylerim geç ve zayıf cıktıgı için bir paket ağda beni uzun süre idare ediyor. Makyajı ağır uygulamam, fondotenim yok şu an hatta. Sadece ten rengimde pudra, pembe ya da şeftali rengi allık, rimel, göz kalemi, eyeliner, ruj, far çeşitlerim var. 2 tane allığım var, allıklar cabuk tükenmez ama pahalıdır, 50 tlye almıstım tanesini. 2-3 tane rimel var tanesi 30 tane falan bir tanesi 6 ay idare ediyor cok rahat, göz kalemim çok fazla var genelde yeşil kahverengi ve siyah 15 tl aşağısı kalemleri kullanmıyorum, eyeliner 40 tl bu da uzun süre kullanılabilen bir malzeme. Fakat ruj takıntım var tonla rujum var tanesi 20 tl falandır. Saç şekillendiricilerim var fazlaca para verip aldıgım, saçımı kendim yapıyorum. Genellikle kırmızı, somon rengi, nar çiçeği, bordo, pembe, french oje yaparım. ojeleri 5-10 tlye bulabiliyorum. Fakat rengine bayılıp aldıgım 1 tllik ojelerim de var. Aylık masrafım cok değil ama oldukça bakımlıyım. Kendime zaman ayırmayı seviyorum. Maskelerimi de kendim uygularım.
Uzun saçlı kız arkadaslara tavsiyem saçlarını kuruttuktan sonra tam tepeden dolayıp topuz haline getirsinler. Bir gece öyle uyusunlar sabah kalktıgınızda maşalı gibi oluyor ve uzun sure idare ediyor, hem saçlarınız yanmıyor.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kuafore aylik 400 falan desen (ağda/boya/manikür/pedikür/saç yapimi/kaş vs) diğer ürünleri (makyaj malzemesi vs) o kadar cabuk bitmedğini var sayarsak (ne biliyim şampuan biter eyeliner biter ama pudra çabuk bitmez yani) neyse liste aşağıda
link şampuan
link saç kremi
link ayak kremi
link duş jeli/duş kremi
link makyaj fırçaları
link eyeliner
link parlatıcı/ruj
link pudra fondoten
link far
link rimel/mascara
Tabi bunların daha ucuz ve pahalılarını bulmak mümkün ama kalite her zaman önemli03 Yorumla- +1 yıl
nerden geliyor değirmenin suyu :)
bakımlı ayrıdır süslü ayrıdır şimdi. bakımlı kızın masraflarını sayayım önden. 5-10 yılda bir baskül almalı ki kilosunu takip edebilsin. 1-2 yılda bir cımbız, tırnak makası, törpü 3lüsü alınmalı. 2 haftada bir saç ve cilt bakım kremleri, şampuan sabun(veya duş jeli) . 6ayda bir diş fırçası.
bakım için gerekli olanlar bunlar. eğer benim kadar kıllıysa 3 yılda bir lazer epilasyon, recep ivedik kadar kıllıysa günde bir traş bıçağı...
bunların hepsini toplasan ayda 50 ile 100 lira arasında değişir derim. eğer fazlası oluyorsa o şahsi fantezilerden kaynaklanan bişeydir. saç düzleştirme veya kvırıcıklaştırma bakımlılığa değil kendini tatmin ve öz güvensizliği yenme çabaları kategorisine giriyor.00 Yorumla
Kımı var yuzune surdugu boyaların parasıyla 4 okul boyatır, kımı var 10 tl yı bulamaz ama o makyajı yaptırır basitte olsa. Fiyat kadınına gore degısır dostum net fıyat yok, soru sormak ıcın sorduysan guzel ama sacma :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
15Cevap
link Aydinlatici/Kapatici
link Fondation
link Pudra
link Blush
link Eyeliner
link - link Mascara - Serum
link Goz fari
link Kaslar icin pudra
link - link Ruj
link - link - link - link - link Saç bakimi
Kuafor, manikur vs dahil aylik en az 500€ gidyo, surekli makyaj almam lazim cantamda bisuru olsa bile, hastalik var almam lazim13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sizden farklı olmak amaçlı yazmıyorum.Sadece listelerinizi okuduğumda şaşırdım.Benim böyle masraflarım yok :).Benim yüzümde bir tane çizgi bir tane yaş belirtisi saçımda bir tane beyaz saç bile yok.Bence bu kadar makyaj ve bu kadar ürün kullanmanız sağlıklı değil.Ben banyodan çıkınca aklıma gelirse :) çocuk yağıyla bedenimi yağlıyorum.Yüzüme aklıma gelirse 1-2 sene önce aldığım kremi sürüyorum oda aklıma gelirse.Makyaj çantamda bir tane kalem var birde rimel ve bir iki tane ruj var.Onlarıda çok az kullanıyorum.Özel bir yere gidince profesyonel bir yere gidiyorum (arkadaşımın yerine) ve makyajı ve saçımı bedava yaptırıyorum :).Ojelerimi evde kendim sürüyorum , evde kendi ayaklarıma kendim bakıyorum.Tırnaklarımı makasla kesiyorum.Ben sizin kadar süslensem galiba dünya güzellik yarışmasına girerim :).Ben süslendiğimde zahten bir çok kişi şok geçiriyor.Çok değişiyorum onuda senede 3-4 kere insanların ailemin yüz ifaedesini görmek için yapıyorum :).Hakkınızda hayırlısı ama bence bu kadar ürünleri kullanırsanız erken yaşlanmaya başlayacağınızı düşünüyorum.Gencligin sırrı nedir biliyormusunuz? İdman, gülümsemek :) ve bol bol yoğurt yemek (dedem 106 yasında öldür o nedenle kaynağa inanın ).
İyi paylasimlar32 Yorumla ÖNCELİKLE SÜSLÜ DEGİL SADECE BAKIMLI KADINDAN BAHSEDİYORSAK ; bakımlı kadın aynı zamanda bütçesinin hesabını biliyorsa spa ya gidecegine evde keselenir köpüklenir masajıda sevdicegine yaptırır hem kendi bedavaya güzelleşir hem sevdicegi sevinir.. kış aylarında profesyonel pediküre gerek kalmaz evde kendisi yapabilir, saç bakımı için kuaförü degilde ev tipi kullanabilecegi bitkisel yağları maskeleri tercih edebilir, kıl tüy sorunu varsa epilasyon için internetten kampanya kovalayabilir cilt bakımı için salona gitmez ev tipi güzel aynı etkiyi alabilecegimiz yöntemler var araştırır onları uygular bu güzel bakımlı kızımız azcık ta zeki ise estetisyenlik kursuna gider neyi nasıl yapabilecegini daha iyi öğrenir gereksiz masraftan kurtulur ..
Neyse uzatmadan bütcesini bilen bakımlı bir bayanın yıllık masrafını aya bölüp ortalamaya vurduk diyelim ;
Kuaför (manikür pedikür dahil) :100
Makyaj M. : 50
Cilt ve vücut bakım ürünleri ( peeling, losyonlar, vücut spreyleri,topuk kremi vs.): 100
Saç bakım ürünleri : 20
güzellik salonuna gitmeyen tüy sorununu çözmüş bakımlı ve bütçeli bir bayanın masrafı ortalama 270 tl.00 Yorumla
+1 yılBence olayı abartmışsınız kızlar öncelikle o aldığımız peeling ürünleri siyah nokta cardı curdu bir hata yaramıyor aksine cildi tahriş ediyor onun yerine hacı şakirin o mis gibi sabunu temizlik kokusunu ve temizliği getiriyor cildim karma olduğu için nemlendirici kullanıyorum oda çok nadir fazla kurursa eğer oda 8 tl olursa vücut için bebek yağı 15 tl saç için bir ton ivir zivir var o mecburen şampuan saç kremi bakım kremi 35 tl oluyor onun haricinde günlük dudaklarım büyük olduğu için dudak balmi mecburen kullanıyorum 7 tl oda zaten kaubetmedigin süreçte 2 yıl gidiyor aylık fon masrafına gelirsek haftada bir fon bana yetiyor çünkü saçlarım çok kuru yaglanmiyor ne yazikki 8 tl fön aylık 32 tl kaş bıyık 7 tl en büyük zorunluluk da bu zaten her hafta bu sorunun olmasi makyaj eşyalarına gelirsek tek marka mac allık 90 rimel 60 ruj 90 benim tüm makyajım bu kadar zaten esmer olmanın getirisi bunlarda bana iki yıl kadar gidiyor onun haricinde de pek bir sey yok yılda bir kuaföre gidip 150 tl verip kesim saç bakımı yaptırırsin bu kadar saç boya işlemleri için yaptırcaksaniz ombre onun haricinde komple boya saçı yipratiyor kuaför fırsatlarını takip ettirip 50 tl ye yaptirabilirsiniz geri kalan tüm masraf kıyafet ayakkabı kızlar ah birde parfüm olayı var oda 3 ayda toplu bir şekilde Avon indirimleriyle 80 tl ye olayı kapatıyorsunuz
00 Yorumlasaçmalık bunların hepsini her ay almak gerekmez makyaj malzemesi dediğini her ay alıyosan ya yiyosundur ya kullanmayı bilmiyosundur ben bir farı bi sene kullanırım hergünde makyaj yaparım .kuaför masrafına 300 500 diyenler olmuş heralde pariste yaşıyorlar tüm vücut ağda 30 bilemedin 40 .fön kaş bıyık vs topu topu 20 lira anca .birazda el emeği önemli elinden bişeyler geliyosa parayada gerek yok kaşını gözünü bıyığını da alamıyosa bi kız pes . saç şekillendirici olmayan evde kalmadı ben herşeyimi kendim hallediyorum valla o dedikleri parayı ben benzin parası yapıp bir ay geziyorum
33 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılkendime göre söyliyeyimki hiç bakımlı değilimdir :D:DD yaşasın pasaklılık! <3
makyaj makzemeleri ayda 100 ü geçiyor çok müsrüf ve salağımdır boş boş bişeyler alırım <3
kaş 20 lira falan
bıyık fasrafım yok çünkü aldıracak bir bıyığım yok :D
100 en az giyim kuşam bütün yıllık masrafı 12 ye bölsem çok çok dah afazla çıakr aslında ama neyse :D
krem mirem bilmemne 35 tl
şampuan saç şeyisleri :D 30
föne gitmem çünkü üşenirim. hatta düğün olduğunda bile saçımı yaptırmaya gitmem çünkü üşeniyorum :D saçımıda kestirmem hayvan gibi uzatıcağım :D zaten az uzuyor yılda 1 kere mi ne kestiriyorum oda 1 yıl götüroyr :D
epilasyon makinem var ağdayla falan uğraşmam
benim masrafım 285 lira sanırım :D var mıevlenmek isteyeeen :D00 Yorumla
+1 yılMakyaj yapmam saçlarımıda çok sık kestirmem bakım kremi falanda kullanmıyorum.manikürü, pedikürü kendim yaparım ,cilt bakımınıda kendim yaparım,kaşımıda kendim alırım,Tek yapamadığım bir iki şey var onlarıda toptan halledicem.Bir yere gitmek gerekir saç yapmak şartsa onuda kendim yaparım..
20 Yorumla
+1 yılDiş macunu , ada-tüy dökücü kremler , pudralar kapatıcılar , el kremleri , ayak kremleri , vücut kremleri , saç şampuanları(saç düzleştirici şampuan - kepek önleyici şampuan - yapılandırıcı şampuan - boyalı saçlar için şampuan) Saç kremi , kışın dudak çatlakları için ruj , cilt nemlendirici krem , saç spreyleri ( yumuşak köpük halinde olursa doğal ve güzel gözükür ) , selülit kremleri , dedorant , cımbız , duj jeli , parfüm , tarak , tırnak makası...
15 Yorumla- +1 yıl
yaklaşık 200-320 lira belkide daha fazla eder markasına ve bütçesine göre değişir..
- +1 yıl
Uyguluyorum tabiki
- +1 yıl
hmmm:D
+1 yılhimmm söyle bir dusuneyim saclarimi boyatma dip boyasi
100 tl
manikur pedikur 50
kas aldirma 20
aylik parfum 250
makyaj mazemem 160
aylik 580 ile 650 tl arasi kendim icin yaptigim harcama diyebilirim :) asagi kisimdaki uye aarkadasin dedigi gibi kisiden kisiye degisir08 Yorumla- +1 yıl
yahu bacim, yazmayim yazmayim dedim ama, aylik 650 lira bakim icin harcayip, ortalikta fotografta gorundugun gibi dolasiyorsan harbiden yazik o paraya. Yanlis anlama sakin, cirkinsin falan demek istemiyorum, tam tersi hos da bir hanimefendisin ama, 650 lira bakima bu olmamali yani :D
- +1 yıl
Pek kaşlarını aldırıyormuşun gibi değil yalnız.
- +1 yıl
Ahahah ya yorumlara çok güldüm dostlar.
Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır.
Bakımsız kadın yoktur, pinti kadın vardır.
Dip boya diyorsun bacım lakin saçlar doğal.
Kaş diyorsun lakin kaşlar almış başını gidiyor.
Parfüm kullandığını düşünürsek, onu da doldurma kullanırsın 10 tl.
Makyaj malzemeye de sanmam hiç kimse aylık 160 versin.
En fazla bak en fazla 50 tl ya vardır ya yoktur.
Senin dediğin avrupada bile yok. - +1 yıl
çok merak ediyorum baban holding sahibi aylık parfum 250 çok uçmussun 100 ytl de inanalım makyaş malzemen 160 işte bu kahkaha atma sebebim ah kezban güldürdün sabah sabah
- +1 yıl
almanyada yasadigim icin harcamam tl parasi ile verdim can burak yanimdami yasiyorsun ne ye nekadar para harcadigimi bilesin sanma sana gelirim bu dunya ye kurkum ye dunyasidir babam holding sahibi degir ancak kendi isimin sahibiyim azra mira guzelim bu resim uc yil onceki halim resim ben bu yazilan yorumlara guluyorum sanki babamin cocuklarisiniz nekadar harcamami bilip görüyorsunuz komiksiniz valla
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılKızına bakar mesela esmer ve saçlarını sarı yapmak gayreti olan bir kızın saç boyası vs çok tutar. Sivilceli olanın sivilce kremleri kozmetiğe giriyorsa çok fazla sürer. Çok kıllıysa lazer epilasyona gidiyorsa çok fazla para gider. Bunun gibi kızına göre değişir.
00 Yorumla Kauför: 3 yada 4 ayda bir kere giderim, saclarimi ucu kestiririm 60tl
Fön yapmaam, dogal saclarim lule oldu icin dokunmiyorum fazla
Sac krem: 20 tl.
Makyaj, senede bir kere alirim, oda butun sene yetiyor, pek kolanmiyorum, yaklasim 100 tl gider
Yuz krem: sene de bir defa alirim 20 tl indirimde.
Body cream: 20 tl oda 4 ay kulanirim.
Mankikyr pedikyr, yuz makimi: kendim yapiyorum evde,..
Parfym ve deoderant: parfym 4 ayda bir kere alirim 100 tl... deo her ay alirim 10 tl .10 YorumlaKişiden kişiye değişir o. Mesela renk cümbüşü gibi her hafta saçını boyatan bir hatunun kuaföre verdiği para paha biçilemez. Ama benim gibi iki ayda bir yalnızca kırık aldırmaya gidenler 10 tl'ye kapatır işi :) 50 tl'lik makyaj malzemesi birkaç ay idare eder. Yanı paraları bayıpta sadece bakımlı olmak yetmez , naturellik daha önemli :)
21 Yorumlaben bütçeme göre bir şeyler alıyorum ama bunu hesaplamak imkansız bence bir sürü marka var ve hepsi farklı fiyat bunu nasıl hesaplayacaksın ki? mesela 5tl ye pudra alıp 90tl ye fondöten alan insanlar var. hangisi daha çok hoşumuza giderse onu alıyoruz.
07 Yorumlaaylık:
komple ağda : 70 TL,
kaş - bıyık : 20 TL,
yüz temizleme jeli : 10 TL,
vücut kremi : 7 TL,
makyaj malzemesi : (her ay alınmaz).
falan. gider bu. manikürü. pedikürü. bakımın dozajı önemli. olması gerekenleri sıraladım ben.11 Yorumla
+1 yılkızları güzelleştirme derneğinin kurucu başkanı ol. ben de kurucu başkan yardımcısı olurum. belediyenin toplu sünnet töreni gibi, toplu güzelleştirme atraksiyonları düzenleriz. 2012 yılında 2.012 kızımızı bıyık ve sakallarından, 212 kızımızı fazla kilolarından, 2.012.012 adet kızımızı da kollarındaki erkeksi görüntüden kurtardık diye afişler hazırlarız.
22 Yorumla- +1 yıl
Thx Bey :-)
çüş lan bu kızlar ne kadar çok harcıyomuş ben ayda 20 tl ya harcarım ya harcamam gayetde bakımlıyım
511 Yorumla- +1 yıl
valla çok şaşırdım rakamlara baksana millet babasının maaşını bakımlı olmak için veriyo anlaşılan 20 tl kuoför masrafı olsa bi kaç ayda bide makyaj malzemesi alınsa oda 25-30 olsa ki benm rimel göz kaleminden başka kullandığım malzeme yok bu paraları verenlerin aylık gelirlerini merak ediyorum
- +1 yıl
sen evde kalmassın vallaha ::)
- +1 yıl
istemeye geliyom senı adresi ver :)
- +1 yıl
Bu kadar da acıklı anlatılmaz ki milleti ağlattın
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuaför(200 tl)
saç serumu saç kremi şampuan saç köpüğü(70tl)
günlük hayatta kullandığım makyaj malzemeleri pudra fondöten allık göz kalemi ruj rimel (250 tl )
vücut kremlerine karşı ayrı bir ilgim var :)(100 tl)
parfüm ayda en az 1 tane alırım(150 tl desek )
ayak el kremleri(20 tl)
bunlardan çoğu her ay alınmaz mesela fondöten pudra... ama indirim gördükçe dayanamam alırım alırım alırım :)16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)
- +1 yıl
sen evde kalırsın
Cevap sahibi+1 yılabartmıyorum azaltıyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuaför: 60
Krem+makyaj malzemesi bunlar her ay aldığım şeyler değil. Bir defada alır stoklarım ben. Ama fiyat vereyim yine de 50 civarı.
Çok masrafsız olduğumu farkettim =/ Kazıklanmadan ucuza hallediyorum işimi...
Kızlar KOMPLER SİR İÇİN 70 lira falan yazmışsınız ben o işi 20 liraya hallediyorum :D kuaförümün adresini isteyenler buyurun hahah05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılYılışma.
+1 yılSanırım süslü bir bayan ile evlilik hayallerine dalmışsın altından kalkabilir miyim kalkamaz mıyım diye düşünüyorsun :))
01 Yorumla
+1 yılSadece psikolojik bakımın için dünya masraf oluyor çok sinirlendim saçımı kestireceğim çok stresliyim alışveriş yapayım çok yalnızım kendime hediye alayım bu iç güzelliğim için dışa gelmedim henüz .))
12 Yorumla- +1 yıl
önceki nickine ne oldu canım?
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. 500 e kadar yolu var. Yere göre daha fazla. Kuaföre verdiğim 15 liraya acırdım. Yorumları görünce bahşiş bırakasım geldi.
10 Yorumlavücut, saç, cilt bakım yılda en kaliteli ürünlerle bile 500 ü geçmiyor, parayı kıyafete yatırıyoruzzz.
00 Yorumla
+1 yılkizlari bilmem de benimki 3 ayda bi berber parasi tamam iste :D 10 lira mi ne... onu da hatirlamiyorum :D
00 Yorumlabence bu konuya hiç girmeyelim :) Bir aylık yiyenleri bilirim. nasıl bir bakımsa artık. Herşeyin bir kremi var maşallah.
00 Yorumla
+1 yılsaçını kestirmekmiş yaptırmakmış filan 20-100 arasında değişir
makyaj dı carttı curttu 100
parfümleri değişir hangi marka aldığına göre
elbise 300 olu mu ki olur her halde
ayakkabıyı söylemiyorum artık sen anla00 YorumlaŞimdi şunada dikkat etmek lazıım üstad. Bu bakımları sanayidemi yetkili servistemi yaptırıyorlar :))
12 Yorumla300 tlyi gözden çıkar işte.
Manikür-Pedikür
Kaş-Bıyık
Komple vücut ağda
Bakım ürünleri12 YorumlaKuaför dükkanı açıp romosyon paketler yapak lazım. Haftalık bakım 100 TL Aylık bakım 350 TL yıllık (20bin km) bakımı 550 TL İyi para var bu sektörde :D
00 Yorumla
+1 yılZengin babayı hayırsız evlat, Memur kocayı süslü avrat, Fakiri de kuru inat bitirirmiş..!:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOHAA! kizlar siz baya bi cirkinmisisiniz anladim kadar:D:D
40 YorumlaBakımlı güzel eşin olsun. Aylık masrafı ne olursa olsun.
00 Yorumlatüm kızlara itinayla sulanmışsın, nereye gidicek bunun sonu :P
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaş 10
saç kesimi 15
ağdam 50
her ay parfum almıyorum 3 ayda bir falan alıyorum kremlerimde aylık 15 20 de kreme veriyorum bu kadar senede 2 kez saçımı boyatıyorum
aylığı sorarsan 75 falan daha ama benim içn en en fazla 100 olabilir :)00 Yorumlabakımlı bi kızla çıkmamak gerek çok masraflıymış tırnaklarını kessın dişlerini fırçalasın yeter bana :D
00 YorumlaBütün kızlarada yazmıssın hemen eklersinde şimdi :D
00 Yorumlaçevremdeki kızlara dedim kendinize harcadığınız parayı bize verin içelim bize her zaman güzel görünürsünüz :)
11 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılYUh 600 -700 e çıkan var anasını satim. Sanki alayınız adriana lima anasını satim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım bütün kızlara sulanmışsın he he h eh he koptum cevaplarınıda okudum da
:)10 Yorumla
+1 yıl100 tl aşağı olmuyor.
112 Yorumla- +1 yıl
100 tl ye dayanarak mı?
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
100 tl tamam da asıl ben şu resmindeki afet kim onu merak ettim
- +1 yıl
sofia vegara
- +1 yıl
Hımm yok böyle bir güzellik google amcadsan baktım da
- +1 yıl
doğru :D
- +1 yıl
Ona benziyorsan izninle yazabilir miyim sana :))
- +1 yıl
gerek yok sağol
+1 yılgeçen ay epey bir bütçe ayırdım buna..
01 Yorumla
+1 yılHergün fön dahil mi sadece fön 300 lira ederde
03 Yorumla- +1 yıl
300-500 tutar
+1 yılminimum 100 maximum sonu yookk :)
01 Yorumla
+1 yıl200-500 tl civari
11 Yorumla
+1 yıl100-250 olabilir
00 YorumlaHayırdır ?
02 Yorumla- +1 yıl
bağış falan mı yapalım napak panpa?