Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kadın öğretmen eside ziraat bankasında çalışıyor ve aylık 3.500 veriyorlar çok az ama ihtiyacım olduğu için mecbur kabul ettim kendi evimde yemesi her şey bende olunca anca o para çocuğun masrafına gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Asgari ücret
Bence 12 ama eve bakıcı alanlar cimri oluyorlar sende kendi yemeğini orada yiyorsan 10a falan anlaş
Yok ya nerde 3.500 veriyor 2. Ay oldu bende kalıyor ve o para sadece çocuğun masrafına gidiyor
Çok çok az bebeğin masraflarını se n ödememelisin sen onu 6 yap bari
Dedim ben cimriler diye
Sen kendi paranla çocuğa bez mama alamazsın olur mu ya öyle şey şu an bedavaya çalışıyorsun uyan derim
Parayı cocuga harcamak nedir
İşte bide hani bana emanet ediyorlar benimde çocuklarm var bütün gün gözüm çocuğun üstünde Allah korusun bişey olsa tüm sorumlusu bende bide kadın gidince çocuk 2 saat arkasından ağlıyor gelde sakinlestir
Masraflarını sen ödeme
Bez mama almıyorm bezini kendisi alıyor 2 yaşında evde ne yemek yapsam onu yiyor ama benim iki katimi yiyor
Bide diyor her gün bir saat ben gelmeden dışarı çıkar ilk zamanlar yapıyordum baktım olmuyor dedim çıkaramiyacam
Senin işin zor ya 4500 iste o zaman
Bu ne ogretmeniki tam saat calisiyor
Anasınıfı öğretmeni yüksek lisans yapmış yani 30 rahat alıyor günde 5 saat ama bana bırakınca geliyor 1 saat oturuyor
Vay vay vay maaşını arttır
Valla hiç sorma komşum kendisi daha önce arada işi olduğu Zaman bırakıyordu kaynanası var oda komşumuz ama kadın artık bakmam dedi oda sen bakarmisn dedi kaç kişi getir bana ben bakarım dedi ama bana güvendiği için tamam dedim banada harçlık olur şimdi bunun yüzünden insanın arasına soğukluk giriyor ücretsiz dese gözüm kapalı bile bakarım asla parada yok gözüm ama hani parasını veriyorm baksın diyince insan neyse hakkı onu versin istiyor
Evet sen hakkını temin et sen bıraksan asla daha uyguna birisini bulamazlar
Dalgamı geçiyorsun bu nedir ya yeme içme sana ait hem çocuklarına bak istersen bezinide ohh ne âlâ memleket öyle bakiyorsan bende getireyim
jsjsjdhsjsjs getir getir seninkinede bakayım zaten kreş olmuş evim
Tamam olur 😀😀
Yer nerede
😃😃😃😃
Antep
Uçak bileti aldım 😃😃😃
bu neden cinsel kategoride
Çünkü diğerine cevap vermiyorlar bu daha çok ilgisini çekiyor diye okuyup cevap veriyorlar😂
bu kategoride sorduysan yurucem artik o zaman kusurs bakma beni heveslendirdi cunku
kimin cocuğuna baktığın önemli.
6-8 bin tl
Yemesi nasıl sende, olur mu canım öyle şey, mamasını onlar almiyormu
2 yaşında mama yok ama çocuk benim yediğim yemeğin 2 katını yiyor ve günde bir kilo meyvede yer zaten bende kaldığı için hiç bir yere gidemiyorum çok ihtiyacım olduğu için kabul ettim amaaz bu para
Kuzum benim 2 yaşındaki çocuğu kreşe verseler 10 bin tl dan aşağı para ödemezler. Mastaflar için bile olsa sana aylık biraz daha para vermeleri gerekir. 2 yaşındaki çocuk senden fazla yemez, abartma onu ama, giderlerini de karşılamalari lazim
Valla abartmıyorum ya obez olacak çocuk yesin ben yemesin diyorum hatta çocukları çok seviyorum ama parası az diye niye bakayım millet kendisinden bıkmış evde rahat etmek için bu sürü paraya kreşe gönderiyorlar
Tamam işte, konuş anlat, bu para çok az, bakacak başka birilerini bulsunlar bakalım, 10 bin tldan aşağıya bakacak bulurlar mı
Asgari ücret olmalı