Sevgilimi bugün başka bir erkekle gezerken gördüm.

hemen düştüm peşlerine önce pahalı biryerde yemek yediler bende oraya komşu olan işkembeciye oturup çıkmalarını bekledim sonra taksi çevirdiler ama cebimde taksi parası yoktu mecbur minübüse binip öndeki taksiyi takip edermisin abi dedim oda sağolsun kırmadı. Allahtan yakın bi çay bahçesinde oturdular bende yolun karşısındaki banka oturup simitçi çevirdim bi yandan da bunları izledim sonra el ele tutuştular herif sevgilimin saçlarını okşadı benim içim cız etti. sonra oradan ayrıldılar taksiye bindiler ama bende 5 kuruş kalmadığı için takip edemedim. 2 saat sonra bu şırpıntı aradı cevap vermedim hala arıyor açacam ama ne demeliyim bilmiyorum. ayrılmakta istemiyorum bana bi yardım edin o adam kimdi nasıl öğrenebilirim sormadan.
Güncellemeler
+1 yıl
minübüs olayı şaka gibiydi zaten, adam dikiz aynasından beni kesip durdu arkasında oturuyordum bi ara vitesi 2 ye takayım derken elime değdi ürperdim. midyata pirince giderken evdeki kestaneden olacağımı düşündüm ama korktuğum gibi olmadı. neyse biz olaya odaklanalım :(
Sevgilimi bugün başka bir erkekle gezerken gördüm.