Sevgilisi varken başkasına yürüyen erkek?

benden aşırı hoşlandığını vs yüzyüze açık açık söyleyen birinin sevgilisi olduğunu daha yeni öğrendim ve gerçekten okadar iğrenç hissediyorum ki neden böyle bu erkekler hadi sevgilisi olduğunu öğrenmedim diyelim ne yapmamı bekliyodu ki takılmalık bişey arıyosan esk*rt dolu her yer niye ben yani sevgilisi olan biri başkasından da aynı anda nasıl hoşlanabilir aklım almıyo uzaktan beğenirsin ok ama gidip de açılmazsın ya ben bu olaya ok olsam ikili ilişki mi yaşıycaktık yani neyin kafası bu? Ya da öğrenmiyceğimi nasıl düşünebilir yıl 2022yken. Hayır bi de çocuk kızı da etiketlemiyo hiçbiyere kıza bi ulaşsam anlatcam da kanıtım yok. Uğraşmaya değmez diyorum hem hem de kıza da söyleyesim geliyo ama işte kim bulcak ismini hesabını bilmemnesini. Bulsam mı? Sadece yürümüş olsa gerek yok kızın bilmesine hani banane ilişkilerinden diycem ama çocuk resmen bana aşıkmış gibi açıldı bu neyin cesareti yani hiç mi korkmuyosun sevgilinin öğrenmesinden kızın bilmesini istiyoeum nasıl bulabilirim kilitli hesapları görme uygulaması falan var mı ücretsiz
Sevgilisi varken başkasına yürüyen erkek?