Her şeyden çok fazla korkmak?

Bu aralar bazı talihsizlikler yaşadım intihar etmeyi bile düşündüm. Ama gördümki çare değil malesef. Her neyse zorlu günleri atlattım çok şükür ama hala etkisi üzerimde sanki. Gece korkuyorum. Birşey gelip boğucakmış gibi sanki beni öldürücekmiş gibi... Eskiden böyle düşünenlere güler geçerdim şimdi böyle bir duruma kendim düştüm. Gece olmasından korkuyorum. Uyuyamıyorum bir türlü. Sanırım çok kafaya takmış olmalıyımki kalp çarpıntısı oluyor 1-2 haftadır ve sırtıma vurdu. :( Aileme söyleyemiyorum çünkü dikkat çektiğimi ve onlara oyun oynadığımı düşünüyorlar. ( Böyle bir ebeveyne sahibim malesef :( ) Böyle bir durumu nasıl atlatabilirim? Bana fikir verebilr misiniz? Arkadaşlar görüşlerinize ihtiyacım var...
Güncellemeler
+1 yıl
Kim olduğunu söylemeyeyim fakat çok yakınımda olan biri sanırım psiklojisi bozuldu sürekli benden şüpheleniyor benim ona zarar vereceğimi düşünüyor en ufak hareketimin altında birşey arıyor ve ben kendimi göz hapsinde hissediyorum bu çok ağırıma gidiyor bu sadece yaşadığım sıkıntılardan birisi. :(
Her şeyden çok fazla korkmak?