Her şeyden korkuyorum?

aklınıza iyi kötü ne gelirse ben korkuyorum. bana iyi niyetli yaklaşan bi insan bile beni korkutur kalabalık ortama girmek insanlarla konuşmak yanlış anlaşılmak vs ve hep peşimde birilerinin olduğunu ya da hiç tanımadığım kötğ niyetli insanların bile beni öldürebilecepini düşünüyorum evde bile rahat değilim evdeyken de sanki biri evimize girdi beni bi yerlerden izliyor gibi birileri beni öldürmek istiyor gibi ya da her an deprem olacak gibi bazen uyumayıp deprem olmasını bekliyorum uykumuzda hazırlıksız yakalanmayalım diye. bazende içinden bi ses benim birilerini öldürmem gerektiğini söylüyor. ben şu an bunların saçmalıktan ibaret olduğunu biliyorum ama bu düşünceler nüksettiğinde gerçek hayattan kopuyorum bambaşka bi dünyada gibi oluyorum yani her şey o kadar gerçekçi geliyor ki. uyuyamıyorum düşünceler benş rahat bırakmıyor yemek yiyemiyorum doğru düzgün ciddi bi kilo kaybı yaşafım hayatımda yolunda gitmeyen bir şey yok ama bu durum beni çok yordu. hastanrye gitmek ya da aileme söylemek istemiyorum farklı gözle bakarlar diye.
Her şeyden korkuyorum?