Bizim o biçim bir ilişkimiz var. Normal hayatta her önüne gelene ana bacı söven yurdum insanının, sevgili yanındayken bir istanbul beyefendisine dönüşmesi çok daha abes bence.
Düşünceleriniz?
Düşünceleriniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi kendilerineyken ve yanlarında hemcinsleri varken sorun olmaz küfretmek onlar için ama yanlarında karşıcinsten biri varsa, ayıp olur diye düşünüp toparlarlar kendilerini belki biraz.
Oysa ki küfretmeden cümle kuramayanların ne kadar itici,kaba ve sevimsiz görüldüğünü bilmeleri gerek. Cinsiyet ayırt etmiyorum, ayrıca kızların küfretmelerininde aynı şekilde çok çirkin olduğunu ve onlara yakışmadığını düşünüyorum. Küfür çok kızılınca vs insanın ağzından dökülen şeyler ama espri yaparken, arkadaşlarla geyik muhabbet yaparkende devamlı küfredilerek konuşuluyorsa o artık abartı oluyor bence.Çok uzun yazdım pöf :/
Halkımızın okuma oranı çok düşük... Küçüklüğümden beri insanımızın Tabanından tavanına kadar aklında hep çocuk esprileri, küfürlü şakalar yer etmiş... Küfür edenlerin büyük çoğunluğu, o küfürleri sarf etmese, iki kelimeyi bir araya getiremez bile...
Hanzoluk. Modern zamanlar sevgileri bir tuhaf yapmış, silik, kaba ve hırçın.
hanzoluk :D iyiymiş.
Küfürden kastının ne olduğu önemli.
Küfürden kasıt cinsel ilişkiyi içeriyorsa sen her küfrettiğinde cinselliğe hakaret etmiş olursun. Veya bir cinsi aşağılamış olursun. İlkönce bunu farketmekte fayda var ! !
Ama küfü cinsellik içermiyorsa bir miktar kullanıldığında karşı cinsin yanında büyük problem olmayabilir. Sadece senin kişisel tercihin olarak algılaınır.
Ancak küfürler genelde cinsel içerik taşıyor ve bunları her kullandığımızda kendimize ve çevremize cinsellikte yapılanların hakaret edilecek, kötü v.b. birşey olduğunu tekrar etmiş oluruz ...
Kaşıkla içilen çaydan,
Plastik raydan,
Çatlağı dar faydan hayır gelmez. :D
Şimdi gelelim konumuza;
Benim için önem arz eden ortamlarda son derece kibar olmaya çalışırım. İş, arkadaş ortamı, alışverişte pazarlık yaparken vs.. Sevgilinizle/flörtünüzle küfürlü konuşmak aranızdaki bağın sağlam olduğunu gösterir. "Naber lan *mcık?" dersin mesela, gülerek cevap verir "İyiyim hayvancık, sen nasılsın?:)" şeklinde. Tabi bunun b*kunu çıkarmamak lazım. Dozunda iyidir küfür de. :D
Cevap
5Cevap
Geçen parkta oturuyorum arkadaşlarla az ,ilerimizde 2 3 tane ergen gerisi sefil kız :D
ana bacı sövüyorlar ama duymanız lazım :D bide tiz sesleriyle sanki varmış gibi bide ananı bilmem ne yaparım diyor hahhahaha
yanında kufur etmek aslnda bi yerde rahat ve samimi oldugnuzu gostermez mi.yapında kufur etmek varsa et arkadasım kasma
insanın içindeki bok bir bataklığa gömülür bataklık kokar, uzaktan bakan yakınlaştıkça duyar o pis kokuyu..yani sonuç olarak insan ilk başta öyle olsa bile içindeki boku sevgilisinede yakın kız arkadaşlarınada gösterecektir.
Bunu yapan bir erkek sevgilisine saygı duyuyor demektir çok hoş birşey
kızın yanında küfür edilirmi ya gerçi şimdi onlar bizden daha çok küfrediyo ama
Aynen ayak uyduruyoruz hesabı :)
sevgilin vesile olsun işte..normal hayatta da bu kötü alışkanlığından kurtulursun fena mı..
Her insanın taşıdığı maskeler vardır sanıyorum.
Bu maskeyi bir bayan çıkarınca, öyle olsun demek daha mantıklı.
ayıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar