38 beden 1.67 boyundayım basenlerim var hafifden aşırı değil ama var yani..takıntı
yapmalımıyım erkekler hafif basenli ve kalçalı kadınlar hakkındane düşünür?
yapmalımıyım erkekler hafif basenli ve kalçalı kadınlar hakkındane düşünür?
Ne düşündüklerinden daha önce eritmek için çözümler ara, her insanın ufak tefek sorunları olur seninde sorunun buymuş o kadar dert etme nasıl olsa düzeltilebilir hani 50 yaşında olsan devamlı oturur derim ama daha yaşlanmadın yani spor filan yap daha bir ton çözümü var basenleri eritmenin bence bunlara odaklan.
işte eritmem gereklimi ondan emin olamadım ben memnunum aslındada erkeklerindüşüncesini bilmek istedim sadece.
teşekkür ederm fikirlerini paylaşştıığın için.
Takılma böyle şeylere. Türk erkeği çokda fazla idealbeden aramaz. Zayıf kadında sevenler var ancak çoğunluk hafif etli sever. Şahsi görüşüm kadın dediğin biraz dolgun hatlı olur. Kiloyu dert etme odağın kilo olursa başedemessin kilolarınla.
güzel hatunumda bulgaristanda yaşıyorum buradaki zayıf hatunları görünce biraz özgüven düşmeye başladı bnde mi anormallk var acaba die :D
Ege bölgesindeki ülkeler ve kentler genelde sebze ağırlıklı beslendiği için, zayıf ve berrak yüzlü oluyorlar...
Odağını değiştir. Zayıf hatunları görünce özgüvenin düşmesi yerine kendi güzelliklerinin farkına varmaya çalış. Eğer kendini idealbedende olabileceğine inandırırsan beyninde bunu yaşayabilirsen kafandaki fiziğe sahip olabilirsin. Ancak asla tartıya çıkma sorunun kilo değil görünmek istediğin beden olmalı. Bilinçaltın kiloyu algılamaz. Ancak idealbedeni algılayabilir. Dolayısıyla kendini belirli bir kiloya değil ancak bir modele şartlarsan o görünüme kavuşabilirsin farkında olmadan.
çok net cevaplar teşekkür ederim.
Şöyle bir danua'm olsa..sarılıp uyusak.
link
Cevap
23Cevap
benim çok hoşuma gidiyor
özelllikle aşırı büyük basenliler
dünyada bundan hoşlananların sayısı da azımsanmayacak kadar çok
internette araştır.hastası çok onların
kalın bacaklı,göbekli ve kocaman popolu bayanlar çok ilgimi çekiyor ve tahrik oluyorum...
link
aşağı yukarı böyle bişey sanırım... fena değil...
oha bunda basen değil hayvan gibi göbek var :D
o zaman o göbeği basene mi gönderecez...daha şık olur ama siyah giyersen süper olur diyorum..
ben çok beğenirim...
kadını gösteren bence kalçasıdır...
ayrıca iri göğüste kadının estetiğini bozar...
sonuçta şunu söyleyeyim;
kalçası olmayan veya erkekler gibi düz olan kadın benim gözümde baştan kaybetmiştir...
selülit yok ise sorun yapmana gerek yok basenleri sporla forma sokabilirsin o kadar Takılma ;) Bisiklet yürüyüş yap fırsat buldukça ;)
O kadar takılma sen hiç görmedin mi? ciddi kilolu tombul bir bayanla sevgilisini el ele yürürken ;) gönül isterse kilonun dış görünüşün hiç bir önemi yok! ;)
Çok beğendiğim bir fizik hafif basenli kadınlar ilgimi çekiyor.
M bedensin. Büyütülecek kadar devasa bir sorun yok...
Link ver link
Ben basen ne demek daha onu bilmiyorum, bir de 38 bedenmiş,
link veremiorm xperim düşük.
kilonu da yazsaydın daha ne yorumlar yapılırdı bence.
Şaplağı koyduğunda asgari 2 tur dalgalanacak aga, gerisi yalan.
göbeksiz vücuda hafif basen güzel gidiyor özellikle esmerse
takılmayın böyle şeylere
iyi işte ölçülerin dert etme
balık etli candır :))
neden peki ?
teşekkür ederim açıklama için.
Tam aradığım fiziki şartlar
balık etse süper değilse bir işe yaramaz
Her türlü pisliği düşmüyoruz
anlamadım
çok süpersin canım :)
Piknik tüpü stayla.. Bence olur..
bence güzel görünür;-)
Ne takıntısı ? Hemen git yağlarını aldır.
gece gece bu kadar erkek varken kalça falan :)
Nefes aliyon mu bacim onu soyle sen ?
basenler candır...
resim katman şart.
kraliçe
Takıntıya gerek yok.
mis mis :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar