Netice itibariyle 'ben bunu da gördüm yada duydum' diyebileceğiniz şeyleri soruyorum.
Bugüne kadar gördüğünüz en rahat aile nasıldı?
Netice itibariyle 'ben bunu da gördüm yada duydum' diyebileceğiniz şeyleri soruyorum.
Sıkıcı bir ailem yok. İzin alındığı sürece(önceden haber etmek ve habersiz bırakmamak) bir problem çıkarmazlar.
Çok sıkıcı aile yapısına sahip arkadaşlarımda pek yok.
Ama bir kız arkadaşımın ailesi çok rahattı. Anne ben çıkıyorum diyip çıkardı gecenin saat ikisinde üçünde bazen ev kalmasına gelirdi.
bazı aileler göre kesinlikle rahatlıktır bu.
Cevap
1Cevap
nasıl bir rahatlıktan söz ediyoruz?
şöyle ki kimi aile var evde kimse şortla bile gezmez; kimi aile var yazın boxerla dolaşılır, yada farklı iç çamaşırıyla. kimi aile var hamile demek bile ayıptır; kimi aile var muhabbetin içinde cinsellik rahatlıkla olabilir. kimi aile var erkek arkadaşı olmasına kızar kızlarının; kimi aile var erkek arkadaşıyla tatile gönderir...
bir arkadaşım annesiyle küfürlü konuşabiliyordu(bunu onaylamıyorum elbette), o evdeyken kız getirebiliyordu eve. hani birşey yapmıyordu ama odanın kapısını kapatıyordu annesinden ses yok. ben çıkıyorum deyip 1-2 gün gelmese problem olmuyormuş. 1-2 günü geçse bile annesi arıyormuş iyi misin diye o kadar. melek gibi anne.
vaaaay be numune :))
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar