Yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi olmayan bir kıza nasıl davranılmalı? Bu kız nelere kırılabilir?

İyiakşamlar öncelikle hepinize.Üniversite son sınıfım.Endüstri Mühendisliği okuyrum.Sınıfımızda bir kız var.Olağan üstü güzel ve tatlı birisi.Ama güzelliğinin farkında değil o kadar saf ve masum bir güzelliği var ki anlatmak imkansız.ilk başlarda aramız çok iyi değildi ama sonradan bir yakınlaşma oldu aramızda samimiyetimiz arttı.Öğrendim ki Erzincan depreminde ailesini kaybetmiş.Akrabalarıda kızı istememişler çocuk esirgeme'de büyümüş.Şuan hem üniversitede okuyor hemde part time tezgahtarlık yapıyormuş.Ben eski bir kadın bakanın oğluyum babamda başarılı bir işadamı bu nedenle insanlar genelde benden çekinirler çok fazla yaklaşmazlar çok yakın kardeşim dediğim arkadaşlarım dışında diğerleri mesafelidir bana karşı bazen sadece menfaat uğruna samimi olmaya çalışan insanlarda gördüm.Ama bu kız diğerlerinden çok farklı bana çok sıradan bir insanım gibi davranıyor benedene çekinmiyor ve bu çok hoşuma gidiyor gerçekten sahte sevgi-saygı gösterileri yok bu kızda.En çok hoşuma giden özelliği bu.Benimle sadece ben olduğum için konuşuyor.Hayatımın kadınını buldum sanırım.Peki bu kıza nasıl davranmalıyım? Kesinlikle üzmek istemiyorum nelere kırılabilir? Ve böyle bir kız nasıl erkeklerden hoşlanır?
Yetiştirme yurdunda büyümüş ailesi olmayan bir kıza nasıl davranılmalı? Bu kız nelere kırılabilir?