Yetişkin olduğunda ilişkilerinde ne gibi sorunlar yaşar?
3 ay
Beni ailem bile sevmedi elin oğlu neden sevsin diye düşünerek hareket eder
Ozguven ve güven sorunu yaşar
Sevgi, ilgi, şefkat ve değer hissettigi biri çıkarsa karşısına bunun bende bir menfaati vardır diye o kişiden kaçma egilimi gösterir
Peki kendimi korumam icin ne yapmam gerekiyor
Asla ve asla kendini suçlama, kendini sevilmez biri olduğunu aklına bile getirme.
Ailenle ilgili sorunları hayatına aldığın erkeğe asla anlatma. Çünkü bu zaafın. Ve çoğu erkek bu zaafindan seni vurur.
Ailen dahil kimsenin seni kötü elestirmesine aldırış etme. Bencilles. Ben üzülebiliyorsam onlarda üzülebilir diye hareket et. Kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda olmadığının farkına var
Kandırmaya calisirsa
Bir erkeğin yanlis olup olmadığını nerden bulabılırım mesela
Çok basit
Çok istediği birsey konusu ne olursa olsun sen kendinde işte sende red edeceksin
Erkek adamligini red edilince ve terk edilince gösterir. Red edilince fevri davranışta bulunursa, seni değersiz hissettirirse yanlış kişidir
Ailesinden sevgi ve değer görmeden büyüyen bir kızın içinde görünmeyen bir boşluk oluşur 💔 Sen yetişkin olduğunda sürekli onay arayabilir ya da tam tersi kimseye güvenmemeyi seçebilirsin. İlişkilerinde terk edilme korkusu yaşayabilir, sevilmeye layık olmadığını düşünebilirsin 😔 Ama şunu unutma, bu kader değil. Farkındalık ve destekle sevgi dilini yeniden öğrenebilirsin 🌿💛 Sen değerlisin.
Cevap
3Cevap
Neden ailen bu şekilde davranıyor sana
Kendini geliştirirsen hiç bir problem yaşamazsın ileriki hayatında
Pes pese uredikleri icin33 34yasindaki abilerim evlenmedi yıllardır onların derdi ile dertlenti annem olacak pislik kadin asla oturupta dogru duzgun ahlak terbiye hicbir şey vermedi evde aramızda bir problem oldugu zaman asla oturup adam akıllı çözemedi 7 kardeşiz biz ben 26yasındayım uni sınavına hazırlanıyorum adam akıllı bir gelecek sunmadi bize babam da adam akılı babalık yapmadi surekli abilerini dusundu kahroldu hasta oldu
Mesela dershaneye para verdiler deneme sınavına girmek için sadece nasil gectigni soruyor asla netlerimi asla sormaz mesela dershane kayidi yaptırmak için veli olarak ablam geliyor neden annem degil babam değilde ablam birde hastandir dige açıyordum tum işleri ben yapıyordum eve 5lt su getirip su bitmesin diye engel oldu bugun
Ne ailesi ya o kadın basımıza bela gelmesin hastalik gelmesin ne olursa olsun düşüncesinde
Azıcık değer veren birine gider aşık olur, onlada evlenir sevgiyi ondan bekler
Sonra hayat ona altüst olur evlendiği kişi sadece cinsel yaklaşımlar olması için o kişi evlenir
Sevgiye muhtaç bir kadına
zor tahmin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?