Sevgilim bana göre birisi değil düşünüyorum?

Arkadaşlar 7 aylık bir ilişkinin içindeyim 7 ay kolay geçmedi ne zorluğu olabilir diyenler vardır şimdi içinizde ama yaşadığım yer çok iyi bir yer değil herkes birbirini felan tanır neyse bu 7 ay içinde çok şey yaşadık herkes birbirini tanıdığı için çok farklı durumlar oldu aynı sınıftayız ve bu daha da kötü ben çok kiskaniyorum ediyorum karışıyorum benim huyum bu. Hani derler kızlar kuşa benzer avucunun içindedir serbest bırakırsan uçar kaçar çok sıkarsan da ölür ben çok sıkıyorum daha ölmedi yani seve seve katlanacak ben hayatımda hiç böyle olamadım yani yanımdayken bile özlüyorum onu ama artık ne yapamaya çalışıyo ne var aklında hiç bilmiyorum hep diyo çok seviyorum aşığım felan hatta 5 dakika önce ağlıyodu bitmesin diye ama anlatıyorum mesela o dar pantolonu giyme diyorum onca söz veriyo tamam aşkım diyo sonra ertesi gün giyiyo ve bütün güvenimi sarsıyo sonra yine diyorum böyle böyle diye laf anlatıyorum yine söz veriyo ediyo ertesi gün aynı umursamiyo gibi nasıl olsa yine güvenicem diye sorun etmiyo ve boş veriyo böyle durumları ve nem aşırı kıskancım hani elimde olsa yemeğini suyunu verir bir odaya kapatır kimsenin görmemesini sağlarım böyle sevdiğimi biliyo ve bir o kadar oda benim gibi bana diyo sürekli bu kadarını haketmiyorum felan diye cidden haketmiyomu onca şeyde yaşandı hala kabul ediyorum onu ve seviyorum ama artık yoruldum ne yapmalıyım onca dünyada sorun varken en büyük dert sanki bu oldu bana ne olur yardimci olun
Sevgilim bana göre birisi değil düşünüyorum?