Evli Birine Aşığım ve Çaresizim Yardım Edin?

Uzun zaman sonra ilk defa aşık oluyorum. Aramızda tam 20 yaş var ve evli ancak çocuğu yok... Onunla çok önceden tanışıklığım var. Hatta öğrenim gördüğüm okul lise-ortaokul-ilkokuldu ve ben lisedeyken ortaokul ve ilkokulun görsel sanatlar derslerine giriyordu. O zamandan zaten hayranlık besliyordum ancak hiç aklımın ucundan bile geçmezdi böylesi... Tam benim karakterime uygun biri. Sanata düşkün, bakımlı,çocuk ruhlu, hayatını en güzel şekilde yaşayan, hayatın keyfine varan biri. 21 yaşındayım ve kanımın son damlasına kadar çaresizim. Çok seviyorum birden başladı bu... Acaba sevgilimden ayrıldıktan sonra depresyona girdiğim için mi böyle oldu, bilemiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenmesin benimle ya da karısını boşamasın. Ben onu hesapsız, çıkarsız sevmek istiyorum zaten. Sadece bunalınca gelsin yanıma gezelim, eğlenelim. Başka hiçbir şey istemiyorum. Eşi ile sorunları olabilir diye düşünüyorum çünkü çocuk yapmamışlar bayadır evliler. Ben lise 4. Sınıftayken de evlilerdi.
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumları okudum ve haklısınız. Yaptığım çok büyük bir yanlış... Dayanmaya çalışacağım bu acıya...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar DAYANAMIYORUM! Her gün bir bahane bulup arıyorum. 5 haftadır görüşüyoruz ve eşi 5 haftadan daha uzundur Konya'da! Aralarında sorunlar olduğuna artık çok eminim. Bana çok iyi davranıyor ancak aşk anlamında iyi değil. Arkadaş gibiyiz... Ne yapacağımı bilmiyorum ama çok aşığım. Evlenmek istiyorum aslında ama o evli yani arkadaş oluruz eşiyle sorunları varsa boşanır zaten sadece arkadaş gibi görüşürüz. Yorum yapın , akıl verin. Kötüyüm dostlaaaaar!!
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olmuyorsunuz. Olsanıza ya... Onunla görüştüm yüz yüze dönerken yani ben taksiye binmeden öncede sarıldım. O şaşırdı baya çünkü sarılmayı bitirdikten sonra yüzüme bakıyordu. Bilmiyorum ama ben sarıldım o ellerini 10-15 saniye sonra koydu belime... Bilmiyorum ben ne yapacağım Allah kahretmesin.
Evli Birine Aşığım ve Çaresizim Yardım Edin?