+1 yılYok ona yetmezsem, yok ben tecrübesizim diye yanlış bişey yaparsam diye kafanı karıştırıp boş düşüncelere kapılma, seviyorsun ki ona bilgisiz kör cahil gibi görünmekten korkuyosun asla öyle düşünme ve bırak o sana ögretsin. Nerden biliyor yahu? ya daha önce bişeyler yaşamışsa diye düşünürsen ona olan güvenini sarsmaya başlamışsın demektir, öyle diyosa öyledir buna örnek ben varım 3 yıllık ilişkim bitti ve her erkek gibi bende gördügüm izledigim okudugum şeylerle bilgiliyim ve kız arkadaşımda hiç b işey bilmiyordu ben ona ögretmiştim. İlişkini akışına bırak. Mutluluklar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun efendilikle alakası yoktur. Herkesin cinsel dürtüleri, öğrenme isteği vardır. Adam izlemiştir, araştırmıştır. Efendilik dışarıya - insanlara gösterdiğindir. Kendi içinde, odanda ne yaptığın kimseyi ya da efendiliğini bağlamaz.
519 Yorumla
Soran+1 yılHic dusunmezdim boyle olcagini ya bayagi sasirmistim
Soran+1 yılSiz erkekler illa bu konulara girmek zorundasiniz yani
Soran+1 yılOysa ben hayatim boyunca hic yapmamistim
Soran+1 yılLibido yukseltiyor beklentiyi arttiriyor diye dusunuyorum
Soran+1 yılHep daha iyisini istetmiyor mu
Soran+1 yılO hep oyle diyor sen nasi bseysin diyor ustelik hicbsey yapmiyom
Soran+1 yılbir kere sen olmasan bir yolunu bulurdum dedi cingar cikardim zaten
Soran+1 yılbir de dusununce sen varken oyle seyler yapmam demek sanirim yinede moral bozucu ben olmasam ayy valla oyle biri degildi. Neyse artik oyle filmler bile izlemiyorum diyor tabi ne kadar dogru soyledigini bilmiyorum gerci ben varim artik ama
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum tesekkurler
+1 yılHer şeyi biliyor derken, örnek vermeni isteyebilir miyim? Benim de ilk sevgilim her şeyi bilirdi, adet takvimimi benden iyi takip ederdi, bacaklarımı alınca ertesi gün kızarıklıklardan dün aldığımı anlardı, agresif davranınca periyodumda olduğumu anlardı, kızların erkekler gibi boşalmadığını bilirdi. Ama bunların hepsi tamamen onun anne ve kız kardeşleri ile olan samimiyetinden ve biraz da kişiliğinde bol miktarda mevcut olan abazalığından kaynaklanıyordu.
15 Yorumla
Soran+1 yılYalniz kaldigimizda ya da kizsal seyler. Ben sagligim icindeyim latince kelimeleri o yonde olanlari benden iyi biliyor
- +1 yıl
Seni de incitmek istemem ama kızların kimyasını bu kadar iyi bilen erkekte egodan başka bir şey göremem. Belki biraz aşağılık kompleksi. İlk ilişkisinde eziklik psikolojisine girmemek için tedbir almak gibi, hadi ilk ilişkisi olduğuna inandık varsayalım, gecesini gündüzüne katıp bunları öğrendiyse sadece kendi erkekliğiyle senin masumane tavırlarına meydan okuma düşüncesi olabilir. "Erkek bilir, erkek yapar" olayı. Feminist bir insan da değilim ama bu tip erkekleri çok tanıdım. Gerek sevgili gerek yakın arkadaş. Sen bile bir kız olarak onun böyle bilgili olmasını buraya yazıyorsan, şunu düşün. Erkekleri onun kızları bildiği kadar bilsen, senin hakkında kötü şeyler bile düşünebilir bu insan tipi.
- +1 yıl
Başka bir ihtimale de şöyle de küçük bir örnek vereyim, ilk ilişkimde doğal olarak bakireydim ama gerek arkadaş ortamı gerek merak söz konusu olunca en basitinden BİM'de bile kasadan geçerken insanın gözüne gözüne batan kondomları bilirsin. Erkek arkadaşıma içinde 12 tane var gibi bir şey söylediğimde sen nereden biliyorsun ki diye garipsemiş hatta ayrılırken "zaten benden önce hiçbir şey yaşamadığına o kadar da inanamamıştım, bir kutuda 12 tane olduğunu nereden biliyordun" gibi bir cümle kullanmıştı. Demek istediğim cinsellik özellikle ülkemizde o kadar ayıpsanıp gizli tutulan bir şey ki, insanın içinde gereksiz merak uyandırması çok normal. Belki de rahatlamalısın.
Soran+1 yılEvet son cümle de dogru. Ama onu boyle istekleri cok ondan doayi cok sey izlemistir diye duaunuyorum birine kanitlamaktan cok kim dominant bir insan zaten ben altinda ezilmekten korkuyorum aslinda
Soran+1 yılHaklisin erkekler oyle dusunuyor. Ne yapmam gerektigini bilmiuorum
Bilmese zorlanırsın.
Sen işine bak , keyif al nasıl diye düşünme.
Erkeklerin doğasında var sevişme donanımı.
Birazda hayal gücüyle birleştirince deneyimli gibi gözükebilir.
Ya da şöyle diyebilirdin"erkek arkadaşım hiçbişey bilmiyor ne yapıcam?"
Yani tecrübesiz görünmek istemiyor olabilir.03 Yorumla
Soran+1 yılOyle olsa o konulara hic girmemis olurduk boyle bir problemim de olmazdi cunku mast yapmistm ne boyle bseye girmistim smsiye kadar aklima gelmiyordu. Neyse simdide iyi ama ben ilerde mutlu edememekten korkuyorum
Soran+1 yılOkey sagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılBilebilir, sıkıntı yapma bunu kendine, bu illa birşeyler yaşadığını göstermez, p*rno sitelerinde ve erotik sitelerde fazlaca takıldığını da gösterir. Ayrıca kadınlarla ilgili ve cinsellikle ilgili şeyleri bolca okuduğunu ve izlediğinide gösterir.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan da kiskanirim ben
Soran+1 yılBen ciplak erkek resimlerine bakiyo muyum
- +1 yıl
ben ne biliyim bakıyon mu :))
Soran+1 yılBakmiyorm iste onsan baskasina hep kardesim gibi bakiyorum o da bakmasin:(
- +1 yıl
Çok zor be o iş. Ama sen yine de konuş sana tamam bakmam diyecek yine bakacak o yüzden sitelere takılsın boşver :)
Soran+1 yılYapmıyorum diyo ama
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAh tatlım biz erkekler çok hayal Perest ve meraklısıyiZ bunun için teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanıyorz
05 Yorumla
Soran+1 yılYapmak zorunda misiniz
- +1 yıl
Egerki yolda yürürken önüne gelene yicekmis gibi bakıp hayaller aleminin derin deryasina tek kurekli bir sandal la dalmak istemiyorsak elizabetin uygun bir. Sevgili bulana dek bizi idare etmesi gerekiyor asıl mesele bizimki değil elizabetin çektiği cile
Soran+1 yılYapma diye israr ediyorum yapmasam kendi kendne tasar dedi ya
- +1 yıl
Sağlam abaza
Soran+1 yılYapma derken elinle yapma demistim ilerde sorunlara yol actigini duydumda
Yani bisey yasamasina gerek yokki arastirmistir izlenimi olmustur p*rno ve s*ks hikayeleri okuyup izlemistir illa bisey yasamis olmasi gerekmez rahat olabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBoyle seyleri yapmak zorunda misiniz ya
- +1 yıl
İyi de bunda ne var ki olmasi gereken seyler ayip degil o filmler de ogretici nitelikte cekilen videolar yasalligi da var izlemem dersen saygi duyulur ama her insan bir kerede olsa izler ve ote yandan dunyanin %95'i izliyor yapmak zorunda degiliz ama zevkimizi de dusunmek zorundayiz
Soran+1 yılBen ne onlari izledim ne mast yaptim ondan onceye kadar gerci hala yapmiyorum neyse de isteo kadar cok sey bilince karsidaki yetmezse
Soran+1 yılPeki o zaman tesekkurler
+1 yılSen de araştırsan sen de bilirsin. Ne var bunda? Adam bu konuda cahil değil diye hemen karalamanız mı gerek yani?
08 Yorumla- +1 yıl
aslanım benim :D
Soran+1 yılInsan sevgilisini hic karalar mi pek tecrubem yok yardim aliyorm kotu mu
- +1 yıl
3 yıllık sevgilinden şüphe duyarken iyi de benim yorumum mu kötü?
Soran+1 yılSuphe niye duyayim nasi boyle oluyor dedim ben nebilim erkeklerin cinsel hayatini
- +1 yıl
Yahu benim sevgilim de bir şey yaşamadı ona bakılırsa ama at gibi maşallah asd. Şaka bir yana ben bile araştırarak onca şey öğrendim, ataerkil bir toplumda olduğumuza görw erkekler hayli hayli öğrenir. Boş yere kurcalamasın aklını böyle saçma fikirler.
Soran+1 yılKurcalamasinda yanyanayken zaten maglum telde bazen bu konulara giriliyor benim soyleyecek hicbseym yok. Ya mutlu edemezsem o ise hep aktif olmamis istiyor
- +1 yıl
Yahu sen kendini aş öyleyse biraz. Sana evlenmeden yaşa demiyorum. Evliliğe hazırla kendini. Biraz bilgi sahibi ol. Oku öğren. Hayal kur, biraz fikrin olsun bu konularda.
Soran+1 yılAslinda oyle yapiyorum ne yapabilirm ne giyebilirim diye bile dusundum ama simdi yapmam onlari zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısaca sevistim bunlari nasil biliyor demissin anladığım kadarıyla.
Erkekleri bilir bu tur şeyleri hic birşey yaşamamış olsa da bu onun beyfendiligini bozmaz başka bitsey yaşamış olduğunu da göstermez.
Yalan soyleme ihtimali de var tabi.05 Yorumla
Soran+1 yılYasamak degilde bilmesi korkutuyor aslinda
- +1 yıl
Sevgilin kaç yasında senin?
Bilmemesi saçma olurdu erkekler orta okulda öğreniyor bunları
Tam. olarak konuyu bilmesemde tahmin ediyorum
Soran+1 yıl20 yasinda ben kendmi kotu hissediyorum ben bilmeyince
- +1 yıl
Kotu hissetme senin bilmemen de erkek arkadaşının hoşuna gitmiştir seni seviyorsa
Soran+1 yılEvet gidiyordu. Onla ogrensem o da hosuna gider mi
arkadaş arasında konuşulanlardan. intertte meraktan araştırdıkları, izlediklerinden falandır. günahını almaa :)
05 Yorumla
Soran+1 yılYok onlardandir kesinde onları nasi yapiyo onu anlamiyorm o oyle biri degil gibi disardan benden baska kimse bu yonunu bilmiyor zaten
Soran+1 yılBana sen smdi kendin boylesin dedi bir kere yani cok seyapmamistm o konulara hic girmemistm ondan once onla ogrendim biraz simdi aklima benimde gekiyor oyle seyler sen erkek olsaydin nasi olurdun dedigi oluyor benim ondan fena oldgmu dusunuyor
Soran+1 yıl:) tesekkurler
araştırdıkları izledikleri okudukları falan olabilir yani ya da yalan söylemiş de olabilir sana
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyup izledikleridir ama izledikleri bile cok cirkin seylerdir baskasindan nasi zevk alinir ki
Araştırmıştır. Sosyal ağda her şey var zaten. Kimsenin bilmediğimi kaldı.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan once bsey blmiyordm:/
Soran+1 yılTesekkur ederim; )
- +1 yıl
Arkadaşları anlatır kısmı tamamen doğru seni tebrik ediyorum zeki kız 😉
+1 yılİnternet bir derya. Okuyarak, izleyerek bir yere kadar da olsa herşey öğrenilebiliyor.
Büyük ihtimalle ben de o adamın aldığı tepkiyi alacağım :))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyi bilmesi illa ki yaşamış olduğunu göstermez. Birşey yaşamadım ama her haltı biliyorum elimizin altında internet denilen bir nimet var araştıran okuyan izleyen öğreniyor.
10 Yorumla
+1 yılBu yatakt bilgi olayi araba kulanmaya benzer. Ben sana nekadar anlatsam araba kullanmayi ne kadar izletsemde sadece mantigini cözersin binip sürmek ayri bir isdir bilgiden ziyade tecrube ister
00 YorumlaHerseyi biliyor derken ne anlamda söyledin? Kültürel anlam da sorduğun sorulara cevap veriyorsa cok kitap okuyordur araştırma yapiyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılYatak anlaminda
Soran+1 yılOnun oyle muhabbetlere katilcak biri oldugunu sanmiyorum ya cok gerek olmadikca sevgili meselelerine bile girmez
+1 yılBazi insanlarda dogal yetenek vardir. Kendisi nasil zevk alacagini ve neyin hosuna gidecegini tahmin edebiliyorsa onceden ogrenmesine gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoyle insanlari mutlu etmekte zor olmasin
- +1 yıl
Ona uyarsan o bir yolunu bulur. Alisirsin zamanla ogrenirsin.
Soran+1 yılKonusurken bile bazen benim anlatabilcek bseyim olmuyor kendmi kotu hissediyorum
- +1 yıl
Bu konuyu burada konusmayi reddediyorum. Ban yiyorum zira. Öğrenmenin yoluna bak.
+1 yılBelli canim kesin sen ilksindir. Sen uyumaya devam et. ;)
00 Yorumla
+1 yılbilsin ya ne güzel işte. birşey bilmek için çok şey yaşamak lazım degıl sagdan soldan duya duya ınsanda öğrenebılır.. içine kuşku düşürme ve fazla ilerisini karıştırma sogutursun uğraştırır senı..
01 Yorumla
Soran+1 yılDusurmek degil de nebiliyim korkutuyor beni
Sen ona sor mesela ilişki de ne hissedersin nasıl bir duygu apışıp kalır girmediyse.
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemediğini farz edersek p. no izliyordur ya da farklı eğitici videolar
01 Yorumla
Soran+1 yılYeni tanidigm siralar hic beklemezdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılyau bilemicek ne var arkadaş. ben ilk yapışımı hatırlıyorum da tamamen doğaçlama olmuştu. tek bir giriş var sen de de tek bir çıkış. istemsiz olarak da zaten zevk alıyorsun farkında olmadan
010 Yorumla
Soran+1 yılO giris olmadi zaten yapcaklarini anlatirken bile dyyan hep yapiyor der 100 tane pozisyon anlatti
Cevap sahibi+1 yılo zaman çok p*rno seyrediyordur 100rane pozisyoı deneyecek kız bulamaz zaten. hoş hepsini yapacak kız bulamaz da
Soran+1 yılAskolsun ilerde hallederiz
Cevap sahibi+1 yılfilm var bir de eğitici olarak yurt dışında gösteriliyor. bizde p*rno olarak 101 seks position diye.
Cevap sahibi+1 yılzamanla denersiniz zaten ona lafım yok da dpdndkdmdmd
Soran+1 yılGerek yok ki bastirdiklarimi aciga cikarsam yeter :D
Cevap sahibi+1 yılgız sen yanıyon yazık sevdiceğine iliğini kurutacan herifin :)
Soran+1 yılSimdi degil ilerde simdi pek kipirdayamiyorum
Cevap sahibi+1 yılben de senn gibi bir kız arkadsşom vardı iliğimi kırutmuştu. yemek yedirip enerji depoşatıp sevişiyodu benle. damızlık gibi hissediyodum kendimi. 1hafta evden çıkmadığımızı hatırlıyom. o da bastırılmış falan derdi
Soran+1 yılBiz tam bsey yasayamiyoruz sinir var :( ama o kadarinda bile o yoruluyor harbiden ben de yok oyle ne hikmetse
çok p*rno izlemiştir okumuştur
yaşasa ne olur allah allah ya05 Yorumla
Soran+1 yıl1. dir zaten heralde ama yasmasin ben yasamadiysam o da yasamamais olmali
Soran+1 yılYok aslinda ilk basta dusunuyordum bunlari simdi de teyit ettim guveniyorum
Soran+1 yılTesekkurleer
Erkek ortamı erkek muhabetleri abilerimiz ve erkek dürtüleri.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok beyefendi diye taniuor herkes ilk boyle oldgnu ogrendgmde cok sasirdm
Soran+1 yılHic kimseyle boyle mevzulara hic girmedim ya bilmiyorum nasil dusunuyorlar garip geliyor. Belki bu seylere hic girmese hiic aklina gelmiycekti
Bir sürü şey biliyor ne mk. La ışınlanarak mı yapıyo. . Cümle alemin bildiginden farklı ne donanımı var merak ettim mk.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen cumle alemin bildignin ne oldugnu bilmedigimden soruyorm
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adı üstünde bırakta ilk olsada bir şeyler bilsin erkek olduğu belli olsun
00 Yorumla Tamamda yasamadi diye bilmeyecek durum yok. Bende yasamadim ama az vok bilgim var arastirdigim ve cevrede duyup edindigim
011 Yorumla
Soran+1 yılHani yanyanayken konusurken anlatirken o hep bseyler yapiyor bu durumda kotu oluyor böyle de
Soran+1 yılAaa niye ki
Soran+1 yılNasi bir celiski bu
Soran+1 yılHa o baska o nasi istiyor sen boyle dusunuyorsan ve kimse olmadiysa
Soran+1 yılO zaman iyi yapmissin bende kendime dert etmiuim madem
Soran+1 yılO zaman tamam
şimdi herkes herşeyi biliyor zaten internette araştırıpda bulamayacağı birşey yok insanın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekler cinsel yönden daha çok araştırır meraklıdır ve p*rno izleyerek doğru ya da yanlış bilgilere sahip olurlar.
026 Yorumla
Soran+1 yılIzlemeyin cok cirkin :(
Cevap sahibi+1 yılizlemeyin diyorsun ama sen erkek olmdan bunu anlayamazsın gerçekten sen sevgilini tatmin etmediğin zmanlrda oda izliyor çünkü kendini rahatlatmak zorunda erkeklerin sorunu bu kızlar yapmadan durabilir ama erkekler öyle değil işte :/
Soran+1 yılGercekten mi bazen tersliyorum zaten aklimdan geciyor smdi ben uyuduktan sonra oyle seylerle ilgilenirse diye. Cokta seyapmiyorum aslinda
Cevap sahibi+1 yılevet sizde bir depo yok ama erkeklerin depo dolduğunda çok rahatsız ediyor rüyada boşalmakta iğrenç gerçekten uykuluyken sırılsıklam oluyorsun :/ o yüzden anlayış gösterebilirsen iyi olur yapacak bir şey yok yani
Soran+1 yılBu fena bir durum ya alismaktan mi kaynakli
Cevap sahibi+1 yılne yaparsan yap bunu durduramazsın saygı duymalısın bence çünkü farklı bir durum her an rahatlatırsan ozaman uzak tutabilirsin.
Soran+1 yılBende ona benziyorum da aslinda benimki hep potansiyel olarak kaldi ondan dolayi cik problem yok sonradan ikimizde de biraz pismanlk oluyor o kadar
Cevap sahibi+1 yılsen bastırmışsın kız olduğun için ama erkekler de öyle değil neden pişmanlık yaşıyorsun
Soran+1 yılHenuz evli olmadimiz icin
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ya yapmayacaksın kendi yapacak ama soğuyabilir sonu ayrılık olabilir kararı iyi vermen gerekiyor ne kadar ileri gittiğinizde önemli
Soran+1 yılTam bsey yapma yok zaten su an biraz uzagiz telden arada sirada
Cevap sahibi+1 yılozaman tlfdan sanal olarak diyorsun arada olur okadar
Soran+1 yılOyle aynen ayda bir falan
Cevap sahibi+1 yılbunun neyini düşünüyorsun ayda bir ise zaten o ohooooo :)
Soran+1 yılYapcagi zaman bana geliyo yani baska kadin resimlerine bakmasndan iyidir b
Cevap sahibi+1 yılayda bir mi yapıyo aanıyorsun gerçekten :) birlikte oluyor musunuz ya da yakınlaşma
Soran+1 yılBirliktelik degilde yanyanayken yakinlasma oluyor. Evet oyle diyorsa oyledir
Cevap sahibi+1 yılumarım öyledir
Soran+1 yılDegil olabilir mi ki ya. Istese bana bildirir heralde demi
Cevap sahibi+1 yılbaşkasıyla aldatmaz ama izlemediğinden emin olamazsın izler yani demek istediğim
Soran+1 yılHa ins izlemiyordur ben cok genis bir insa degilim. Benden once biri olmus olsaydi boyle yakinlasamazdim da
Cevap sahibi+1 yılozaman çok yakınlaşma benden sana uyarı ne kadar ten tene ne kadar değerse o kadar çabuk kaybedersin sevdiğini ve dokundukça istemsiz ileriye doğru gidersin bırak izlesin benden sana tavsiye
Soran+1 yılSınırlar var ki zaten biz zor gunler atlattik zamaninda evlenmek aklindan bile gecmiyordu ve acikca soyluyordu korkuyorum diye hersey acik su an Allah izin verirse ona artk olcak gozuyle bakiyor nebiliyim zaten uzagizda nadir gorusebiliyoruz. Acikcasi yanyana ve yalniz olunca da engel olamiyorum sonra da pisman oluyorum ama basli basina onun kabahati yok bende de var. Bilmiyorum icimden geldigi gibi davranmaya calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılozaman iyisiyle kötüsüyle yaşayacaklarınızı yaşayacaksınız inşallah bir an önce evlenirsiniz
Soran+1 yılElinde olsa su an evlencek adim gbi biliyorum biz kizlar hissederiz ki o cok acik insandir o da vicdan azabi cekiyor ama vazen sartlar el vermiyor ki su saatten sonra vizyonum ne olmali bende bilmiyorum acikcasi
Cevap sahibi+1 yılvizyonun uzak dur emin ol erkeğin mantığı çalışırsa senin duyguların yerle bir olur hisler yanıltır emin ol güvenme kimseye ilerde çok daha pişman olabilirsin :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bir kizi yanaktan bile opmedim daha ama cok proyum herseyi aaraastirdim izledim ogrendim :X
D022 Yorumla
Soran+1 yılIlk sevgilinde mutlu olabilirsn ama demi
Cevap sahibi+1 yıl:D ben herseyi yaparim zaten kasliyim hareket bile etmesine gerek kalmaz kondusyonum da saglam :d
Soran+1 yıl:/ yazik simdi. Benim sevgikim benimde aktif olmami istiyor
Cevap sahibi+1 yılYani senin de aktif olman iyi olur ama o tek basina yeterli tepkiyi veremeyecek demekki :D
Soran+1 yılYok mesela opulmektem bile cok hoslaniyor yanaktan opmekten yani bilmiyorm
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden olmaz de korkuyosan. d
Soran+1 yılDerim tamam
Cevap sahibi+1 yılCidden mi
Soran+1 yılHep dusunuyordum zaten
Cevap sahibi+1 yılSoyle o zaman zamanin ne getireceğini bilemeyiz sonra pişman olabilirsin
Soran+1 yılIlk elini tuttugumda ayrilsaydm da psman okurdm bana gore o kirlenmekti baska birine dokunamazdm su an dusunemiyorum zaten sanirim o biterse benim bu defter kapanir kmse gremez hayatima ben diger kizlar gbi deglm Allah yazmasin
Cevap sahibi+1 yılYa o anlamda söylemedim ne olur ne olmaz el tutmak ile iliskiye girmek farkli seyler
Soran+1 yılilişki olmasada sonucta yaknlastm onla ama smdi braksam nolcak ki
Cevap sahibi+1 yılBirak demedim cinsel iliskiye girmek zorunda mmisin :D niye birak diyim
Soran+1 yılya zaten vicdanım rahat degil benm :(
Cevap sahibi+1 yılHangi konuda
Soran+1 yılDaha once kmsenin elini bile tutmadim ben
Cevap sahibi+1 yılBen hic bir kizla konusmadim :D zhhxxxnj ben daha masumum galiba
Soran+1 yılGizli gizli niye yalan soliyim ki:(
Cevap sahibi+1 yıl:D bak şaka sandın ciddiyim ben de
Soran+1 yılSimdi bile knusuyorsn ama
Cevap sahibi+1 yılYok sayilmaz bu
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. İzlemediği, p*rno kalmamıştır onun ordan biliyordur osbirciler kralı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılBilgi paylaştıkça büyür imiş.. Ama onun ki paylaşarak mı büyümüş bilemem :)
00 Yorumla
+1 yılYalan yaşasa bile boşver takma senden önce yaşamıştır
00 Yorumlaya tecrübeli deneyimi var ya da bilgili okuyor ya da izliyor
08 Yorumla
Soran+1 yıl2. si diyor
Soran+1 yılZamaninda izlemis arastirmis niye yapar ki ilk basta tanidigim kisiden hic beklemezdim
Soran+1 yılMutluyum ve ilerde mutlu edememekten korkuyorum gerci halinden cok memnun gibi
Soran+1 yılSeks yok bile ki sadece yakinlasma oldu oda uzun zaman yavas yavas programli bsey degildi once el ele tutusma sonra yanaktan opme derkeen yil gecti bir baktik oyle yani onun uzerine degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ilk kızla yattıgımda ilk yaptıgına eminmisin demişti kız ama ilkti okadar şey okuduk izledik
02 Yorumla
Soran+1 yılOndan yani
Cevap sahibi+1 yılIkiside olabilir
+1 yılaraştırmak bilgi sahibi olmak suç mu? bende tecrübem yok ama bilgim var
00 Yorumlainternet çağında yaşıyoruz canım normal :))
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılNormal yani bsey olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok film izlemenin faydaları bunlar. :):
03 Yorumla
Soran+1 yılZarari yoktur demi
- +1 yıl
Yoktur. :):
- +1 yıl
Film 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 seninki yokluktan Abana gibi pür dikkat
... izlemiş demiyoda film o kada ayrıntılı mi anlatr:)
+1 yılaltta kalmamak için araştırıyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden oncede oyleydi ama ilk siralardan beri bilgili
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılPlanlayıp gelio Sende denio
02 Yorumla
Soran+1 yılYillardr bseyler yapiyo gbi davraniyor
+1 yılYakınlaştıktan kastın ne?
010 Yorumla
Soran+1 yılBaya iste
- +1 yıl
Hmm ya ben böyle şeyleri doğru bulmuyorum sevgi masum kalmalı diye düşünürüm istemeden kırıcı bişey yazmak istemem bunun için cevap vermesem daha iyi olur (Herkese güvenme)
Soran+1 yılHaklisin da atesle barut yanyana durmuyor cok haklisin yoksa kac yasina kadar oyle seyler dusunmuyordum ama artik oyle degil
- +1 yıl
Ya bak bu cevabıda hoş bulmuyorum o yüzden bunun tartışmasını yapmak istemedim senin sınırların var restini çekersin sen istemedikten sonra kimse sana bişey yapamaz yani belkide evleneceğin insan olmayabilir ve evleneceğin insan temiz biri olabilir ona ve çocuklarına yapılan bir haksızlık bu bence böyle hem nasıl bir sevgi anlayışıdır benimde sevgilim olmuştu ya öpüşmeyi bırak dokunmaya kıyamazdım aklımdan öyle şeyler geçmezdi bana kalırsa sevgilinin sevgisini sorgulamalısın bir müddet restini çekersen eminim ki senden soğuyacaktır sadece sen bilemem ama düşüncem onun bir nasıl desem kaba tabir kullanmayayım bağlılık diyim buda doğru bir tabir değil aman neyse işte öyle umarım pişman olmazsın haramdan hayır gelmez orasıda ayrı bişey..
Soran+1 yılSen haklisin keske olmasaydi ama olunca oluyor seven insan sevdigini istiyor sna yanlis gelebilir bana da geliyordu neyse iste hayat benim. O olmasa bile kimse olmuycak diye dusunuyorum merak etme
- +1 yıl
Ya illaki olucak elinde ise artık yapma yakınlaşmayı kes madem çok seviyo gelsin istesin bende sevdim kızda beni seviyodu sözde neyse o yakınlaşmak istemişti ben sadece sarılmakla yetinmiştim pişman değilim adamca sevdim yapma yapma gerçekten elinde yapma yazıksın seni cinsel obje olarak görmesine izin verme ya inan bana bu aşk değil..
Soran+1 yılIstiycekte zamani var. Ya ben yaninda olmazsam baska yollar bulursa ben oyle fimlmler izlemesine bile karsiyim. Tam bir birlesme olmadi zaten. Ben de hep pismmanlik cekiyorum
- +1 yıl
Seven sadık kalır özür dileyerek söylüyorum mast. yapabilir tam yapmadım ne demek ya lütfen beni sinir edicek şeyler yazma iki seçeneğin var seviyosa beni bekler dersin rest çekersin sevmiyosa defolup gider diğer seçenek bende yapmaktan keyif alıyorum bir zaman sonra ayrılırız zaten diyosan ayrı ama emin ol ki öyle ilişkilerin kesin sonu ayrılık oluyor sonra kız kendini bozdukça bozuyor daha da iğrenç bir hal almaya başlıyor karar senin bol şans.. :)
Soran+1 yılTmam dusuncem teşekkür
- +1 yıl
Ederim / Rica ederim :)
Türk kız itemi ; Sen bunları nerden biliyorsun?
22 Yorumla
Soran+1 yılNedek yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sana neler öğretti mesela
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim şimdi. .. :(
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKaynağını ona sorsaydın keşke.
06 Yorumla
Soran+1 yılKaynagini soyledi biliyorum net sayesindeymiste kafami karistiran ya bu adama yetmezsem
- +1 yıl
Niye yetmeyesin, net sanal sen gerçeksin.
Soran+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılIlki ilk gibi yasariz yani
- +1 yıl
Elma hakkında herşeyi öğrensen tadmadan tadını bilebilirmisin? Tabiki gerçeğin farkı olur.
Soran+1 yılO zaman bu rahatlatici tesekkur ederim
Hiç çekinmedi mi yaparken falan
02 Yorumla
Soran+1 yılO asamaya gelene kadar yavas yavas ileri gittik zaten ki birlesme olmadi ama hic cekinmiyor yani
Film arşivi vardır kesin :D
014 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya. Ha onu inkar etmiyor zamaninda izlemis
Soran+1 yılYapmamistir heralde ya o flmler cok mu sey ki ya
Soran+1 yılOyle tam bir sey yasamadik ama ufak belki ufaktan biraz fazladir ierleyen zamanlarda gorcez. Ins yakin zamanda evlilik var heyecanlaniyor nasil bir histir acaba diye
Soran+1 yılBilmem ben oyle dusunmuyorum bendeki potansiyeli cikardi hic dusunmezdim oyle seyler smdi bende dusunuyorm ama sadece onu yani o da oyledir ins ki ikimizde aslinda fenayiz
- +1 yıl
Farklı kişilerle takılınırsa hepsi ayrı ayrı düşünülür. Cinsellik böyle bir şeydir aslında. Sende onda olduğu için içgüdüsel olarak onunla düşünüyosun. Potansiyel herkesde vardır zaten :) ben öyle şeyler yapmadım yapmamda diyen bir kişiyi keşfettikten sonra kendi yaptıklarına inanamaz :)
Soran+1 yılAha o benim iste 3 yil once sen boyle dusuncen yapcan deselee yüzüne tukururdum. Lanet bsey ya onu seviyorum çok cok farkli yani
Soran+1 yılBen kimseye bu kadar guvenmezdim ya daha once ne kadar katiydim biliyor musun o cok baska
Soran+1 yılO da mantikli super bir guven gerekliydi ama sevmis olmam.
+1 yılerkekler doğuştan bilişr bu tür şeyleri
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAraştırmıştır, öğrenmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılBize bir zarari olmaz bunun demi
- +1 yıl
Olmaz tabiki takma kafana
+1 yılİçgüdüsel olabilir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılIcgudu herkeste var ama
+1 yılÇok film izliyor dur.
00 Yorumla
+1 yılErkekler hep böyle. Neler yemiştr oo
10 YorumlaCok zengin repertuvari var
00 YorumlaBilmese daha mı iyiydi?
00 Yorumla
+1 yılerkek bilir araştırma duygusu ön plandadir ;)
00 Yorumlabir sürü şey biliyor derken
02 Yorumla
Soran+1 yılYani acik nasi konusaym smdi ince mevzularsa
+1 yılErkek o erkek
01 Yorumla
Soran+1 yılBnmde ilk olunca ne dusunecegimi bilmiyorum iste fikir aliyorm
+1 yıltamamen icgudusel
01 Yorumla
Soran+1 yılCok tecrubeli gbi davraniyor ama
+1 yılyarımcı olmuslardır ben gibi hayırsever kızlar:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende çok beyefemdiyim hiç bişe bilmem
02 Yorumla
Soran+1 yılGercektwn mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
sen bilmiyormusun
05 Yorumla
Soran+1 yılOndan once hic bsey blmiyordm
Soran+1 yılNasi yani
Soran+1 yılOyledir
+1 yılnormal
01 Yorumla
Soran+1 yılBen niye bilmiyorum o biliyor hani ilk nasi bsey bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılseni kandırıyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye kandirsin
dırek ona sor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılO internetten diyor
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği