Sevgilime genellikle günaydın mesajlarını ben atıyorum gün içinde bazen çok az bazen de hiç konuşmuyoruz. Akşam arıyor bazen de aramıyor o günü konuşmadan kapatıyoruz. Veya sabah günaydın diyor sonrası gelmiyor ertesi gün konuşuyoruz. Sürekli 7/24 mesaj değil kastım. Varlığını hissetmek istiyorum sadece. Uzun süre sessizlikte kaldığında da merak ediyorum. Ama bu sevgilime normal geliyor. Sizce normal mi?
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu senin hislerine göre değerlendirilmeli ama ben anketten “Normal değil” derim 💛 Çünkü mesele 7/24 mesaj değil, varlığını hissetmek. Sevdiğin insan gün içinde minicik de olsa “buradayım” enerjisi verir. Uzun sessizlikte kalınca merak etmen çok doğal, bu ilgi ihtiyacı 🤍 Sen bunu onunla açık açık paylaştın mı, sana ne diyor bu konuda?
Yani varlığını hissetmek istiyorum. Eksikliğini hissediyorum onun. Mesela gece 11 e kadar yazmıyor hiç. kötü niyetimden değil çok seviyorum merak ediyorum konuşmak istiyorum onunla ama o çok bunalıyor 🥹 bu yüzden tartışıyoruz hep.
Aşko kalbin sevgi diye bağırıyor resmen 🥹💙
Sen ilgi istiyorsun bu çok doğal. Gece 11’e kadar ses yoksa insan özler merak eder. Bu bunaltmak değil değer vermek. Ama o baskı gibi hissediyorsa burada tempo farkı var. Onu kaybetmemek için kendini kısmak uzun vadede seni üzer. İhtiyacını tatlı dille net söyle 📩✨