Eski sevgilim en yakın arkadaşımla konuşuyor ve benim sayemde!

Yaklaşık 1 senedir ayrıyız bu 1 sene içerisinde çok sık olmasada ara ara konuşurduk 5 6 aydır tamamen birbirimizden koptuk. Bu gün ondan bi mesaj geldi benden arkadaşımın numarasını istedi vermedim bende yok dedim. Sonra arkadaşıma durumu anlattım ve eski sevgilimin numarasını verdim . O arkadaşımla uğraşırdı laf atardı laf sokardı falan biz ayrıydık o zamanlar arkadaşım gelir bana anlatırdı. Arkadaşım onun 3 4tane arkadaşıylada çıkmıştı. Arkadaşımı hep salak bulurdu. Ben arkadaşıma konuşcaksan konuş sonradan öğrenmiyim öğrendiğimde üzülürüm sonuçta evlenip boşanmadık kimseye engel olmaya hakkım yok gibi şeyler söyledim oda olmaz öyle bişey falan dedi. Ama arkadaşımıda eski sevgilimide çok iyi tanıyorum yaparlar bana bu ihaneti. O kadar pislik bi insanmışki bu kadarını beklemiyodum. Arkadaşım mesaj attığında yaptıklarımdan dolayı özür dilerim bunun için istedim numaranı hakkını helal et falan demiş. Ben onların konuşmasını sağladım iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama numarayı verdiğime pişman değilim hala onu unutamadğımı sevdiğimi falan düşünmesin adi.
Eski sevgilim en yakın arkadaşımla konuşuyor ve benim sayemde!