Sevgilim whatsapp dan bana mesaj yaz oradan konuşalım. Facebooktan konuşmayalım faceten yazma takip etmeni gerektirecek birşey yok diyor. Sizce niye?

Sevgilim whatsapp dan bana mesaj yaz oradan konuşalım. Facebooktan konuşmayalım faceten yazma takip etmeni gerektirecek birşey yok diyor. Sizce niye?

Whatsapp ı nı ve facebook messengarını kontrol ediyorum hep. Facebook da günde en fazla 10-15 dakikasını harcıyor face e baktığı sürelerde aktif gözüküyor messenger da en fazla 10 dk falan aktif oluyor sabah ve akşam daha fazla değil.

Whatsapp da ise çoğunlukla benimle konuşuyor başkası ile konuşmuyor sırf benimle en çok konuşuyor çevirimiçi olduğu süreleri de kontrol ediyorum hep. Facebook tan biriyle konuşması imkansız çünkü hep kontrol ediyorum whatsapp dan benim dışımda kimseyle konuşmuyor sadece birkaç kız arkadaşı okuldan ve sınav olduğu zamanlar sadece soru soruyor. En çok benimle konuşuyor. Facebook a girdiği an messengarda aktif gözüküyor o aktiflik kapanmıyor zaten telefonda sadece çevrimdışı yapıyor ama çevirimdışı olsa bile messengerda eğer aktif ise aktif gözüküyor zaten onda problem yok. Büyük ihtimalle faceten biriyle konuşmuyor aynı zamanda öyle birşey yapmıyor. Ama sizce neden ona iki defa yazdım faceten ve bana neden whatsapp dan konuşmuyoruz 50 yerden yazma whatsapp dan konuşalım diyor hep. Neden diyorum? İstemiyorum diyor mesaj gelmesini faceten whatsapp varken neden whatsapp dan konuşmuyoruz diyor.

Ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Hem zaten diyelimki iki kişiyi aynı anda idare etse. Birimizi whatsapp dan diğerinide facebook messengerdan idare edemez çünkü o kişide whatsapp dan niye konuşmuyoruz diye sormaya başlar ne bileyim saçma olur yani değilmi telefonda whatsapp ya da facebook messenger farketmez gerçi ama bilmiyorum