sevgilim aynı zamanda okulumuzun matematik öğretmeni ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum
18 yaşındayım 27 yaşında kendisi
18 yaşındayım 27 yaşında kendisi
bence yanlış egitim kurumlarında olmaması gereken bir durum. sahsen ögretmen olsam kızı sevsemde begensem de asla onunla sevgili olmam. nedeni ise diyelimki sevgili oldum kızla tartıstık bişey oldu ayrıldık intikam almak icin ya beni taciz etti diye tvlere gazetelere düşürürse? millete lafta anlatamazsın. sapık hoca olur cıkarsın. o ögretmen her kimse ögretmenligi benim nazarımda asla haketmiyor.
bugunlerde cok populer oldu bu konu sevgılıyı bırakın sevısenler var sozum meclıs dısarı
DERSTEN GECERSIN BOSVER :)) SEN DOGRU HISSEDIYORSAN DOGRUDUR FAZLADA KURCALAMAMAK GEREKIR HAYATINI OLDUGU GIBI DEGIL DILEDIGIN GIBI YASA :)
Benim arkadaşım edebiyat öğretmeni ile evlendi lise bitince. Aşk gercekse eğer mantikli. Adam onun için okuldan ayrıldı.
Cevap
11Cevap
Okul bitene kadar matamatikten sorunun olmaz. Üniversite de bir hoca ayarladın mı diploman hazırdır.
Bu soruya kimse inanmaz bir öğretmen neden seninle birlikte olsunki daha iyi bir yalan bula bilirsin :D
sevgılı olunur ama genelde seks gözüyle bakar bunu bıl
merhaba ben de öğretmenim sormak istediklerin varsa yazabilirsin.
Yani kötü bir durum yok ortada
Çok güzel gooo gooo :)
Matematik notun Belli
5 fskdjdasşlkdj
şanslı öğretmenin
yasak gizli olan hersey guzel gelir insana
Sorun olmaz ama dikkat edin yakalanmayın
Çok yanlış arada 9 10 yaş var
Yanlış. Kendi birinde bulman doğru.
hem merak etmişimdir nasıl başladınız?
Yasak aşk, sevdim :D
Bol keseden not :D