Öğretmenim bana aşık olmuşta olur mu peki öğretmenlerle ilişki?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes ne kadar normalleştiriyor bu durumu böyle… sadece bir soru soracağım müslüman mısın?
Elhamdülillah Müslümanım neden
böyle şeyleri normalleştirmek bir müslümana yakışır mı onu soracaktım? Nikah olmadan bir kadına elini sürmek? En büyük günah olan zinayı işlemek. Bak kardeşim işin ne kadar ciddiyetindesin ben bilemem ama şunu demeliyim ki. Güzelce yaşamaya bak, gerçekten bu dünya boş. Eğer ahirete imanın varsa böyle sapkınlıklardan vazgeç. Ben sana kötü bir şey demiyorum gerçekten yazık edersin kendine.. böyle yaşayıp 50-60 yaşına gelen ve çok pişman olan insanlar var onlardan biri olmak istemezsin. Zor evet nefise sahip çıkmak ama bunun mükafaatını düşün. Ölüm her an gelebilir. Bak depreme, sellere, yangınlara bunların hiçbiri ibret değil mi? Ben senin için diyorum gerisi sana kalmış ama yazık etme kendime gerçekten değmez
Evet ama Hepimizin sonuçta bir kusuru var kimi yalan söyler kimi iki yüzlüdür kimisi cinselliğe düşkündür insanoğluyuz yani zaten bizim hiç günahımız olmasa biz insan değil melek olurduk
O kadarda olur yani şimdi sonuçta genç adamım yani bende
Ben zaten insanlar kusursuz demiyorum evet hatalar yaparız ama bile bile hata yapmak sence mantıklı mı? Senin düşüncen şöyle oluyor o zaman ben yapayım istediğimi ne de olsa tövbe var Allah kabul eder tövbemi. Evet tövbe var ama bunun da kaideleri var gerçekten pişman olmalısın mesela. Ama bile bile bu düşünce ile de yaşamak ve yapmak… gerçekten çok bozuk bir düşünce tarzı.
Bende genç bir kızım o zaman bende her şeyi yapayım? İçki içeyim, kumar oynayayım, ilişkiye gireyim vs. Sence bu düşünce hoş bir şey mi? Dünyaya bir kere geliyorsun evet ama şunu da unutma ahirete 2 kere gitmeyeceksin.
Ben senin için diyorum ama sen anlamak istemiyorsun git zina yapanların günah bedelini bir dinle derim ne hissedeceksin? Ahiret gerçekten hafife alınacak bir şey değil. Lütfen çık bu düşünceden bak lütfen ben senin için bile şu an üzülüyorum aldanma insanların bu heveslerine kendine yazık edersin
Ve o kadar eminim ki her şeyi yaptıktan sonra temiz bir kadın ile evlenmek isterim diyeceksin. Neden böyle diyeceksin biliyor musun? Sen o ortamlara girip o insanların davranışlarını görünce çocuğum olursa ahlaklı bir insan tarafından büyüsün diyeceksin. Ama sana bir şey diyeyim mi aklı başında olan hiçbir kadın bu düşünce de olan kişiyi kendine koca çocuklarına da baba yapmaz.
Şimdi benim iki yüzlü arkadaşlarım var bir tarafı farklı öbür tarafı farklı buda İslam'da iyi bişey değil ben şimdi o adamın karşısına çıkıp sen iki yuzlusun kendini değiştirmi diyim? Adam belki yapısı öyledir değişmiyordur yani herkesin var illaha kusuru sen diyorsun ki insanlar hiç bir tane günah işlemesin kusursuz olsun
Hayır ben insanlar kusursuz olsun demedim insanlar dedim bile bile dedim Allah’ın affedici olmasına güvenerek bu şekilde düşünüyorlar dedim. Ama bu yanlış. Bu da senin elinde çekersin arkadaşını bu şekilde davranmamalısın senin yaptığın yanlış dersin. Kimsenin yanında değil de tek başına dersin. Hem o kişinin kusurunu örtersin hem de tavsiye verirsin. Bak ben senin için diyorum sana kızmıyor ya da seni eleştirmiyorum şu an zihnimi okuyor olsaydın sana ne kadar samimi davrandığımı kesinlikle anlardın. Yapma gerçekten yapma. Başka insanlara göre yaşama. Bak ben 3 haftadır çok kötüyüm aklım bile almaz halimi uyuyamıyorum, yemek yiyemiyorum ağlamaktan başka bir şey yapmıyorum. Ama biliyorum ki bu dünya da sabredince Allah yanımda olduğunu bilincinde olunca bunlara karşı bir duruş sergileyebiliyorum. Hayal et mezarın altındasın nasıl hesap vereceksin? Her şey cennete ya da cehenneme gitmek değil. Bu dünyanın amacını anlayıp yaşamak sen seni yaradanı görmek istemez misin? Ben çok isterim işte bu yüzden onun yolundan ayrılmamak için zor da olsa kendime engel koyuyorum. Sen de arkadaşların için böyle ol bir yanlışları varsa çek kenara düzgün konuş. Olumlu ol. Bizim dinimiz hoşgörü dini. Bile bile yanlış yapma
Biz kötü değildik biz her zaman iyilerin yanındaydık her zaman kötüleri cezalandirip iyilere yardım ettik.
sen ne hissettiğini doğru bilirsin ama yanlış bir şey yapma derim
Birbirinizi gerçekten seviyorsanız ve uyumluysanız neden olmasın
Takılmak için assında daha iyi değil mi?
İkinizin de isteği bu mu?
Onunkisi aşk aşık olmuş yani ben ama takılmak için düşünmüştüm
Karşınızdaki kişi çok üzülür istekleriniz aynı değil...
Niye üzülsün ne olmuş ki ilişkidir yani bu gezmede olur yeme içmede olur cinsellikte olur dağın başında bile kalsan cinsellik ihtiyaç yani
Elbette normal ama karşınızdaki kişi belki de aranızda duygusal bir şey olmadan bunu istemiyor ve buna saygı duymanız gerekir
Tamam sevgili olduktan sonra dedim bende zaten
Yaş farkı çok değilse olabilir.
Benlik değil
Yaş farkı çok deilse olabilir
Olur