Evlilik vaadiyle şikayetçi olmak istiyorum faydası olur mu arkadaşlar

ben yurtdışında yaşıyorum, eski sevgilim beni iki sene önce bekaretimi aldı, kendiside yurtdışında yaşıyor ikimiz ama türk vatandaşıyız. beni zorladı yane tecavüz diye biliriz. sonra bana yeminler etti evlencem diye. bende tm inandım güvendim bir ay önce beni terk etti bende bunu aileme bildirdim ne de olsa kızlığımı kaybettim artık. ve babam onu karşısına alıp konuşmak istedi ben kızına el sürmedim dedi. elimde kanıt olarak otel makbusları var doktordan raporum var. bunlarla mahkemeye versem faydası olurmu? otel dedim ilk ilişkide zorladı beni ondan snr benim rızam oldu. neden şimdiye kadar evlenmedik o hayvan beni oyalamış yok okulunu bitir yok şunu bitir.. bitirdim gün beni terk etti... elimden geleni yapmak istiyorumki cezasını çeksin artık. onun ailesi beni sevmiyor istemiyor. benim yaşadım kasabada adımı çıkardılar milletin içine giremiyom bi kaç kez intar etmeye çalışdim. arkadaşlar bana yardımcı olun ben bu hayvanın böyle kolaycana kurtulmasına istemiyorum. ikimiz aynı yerde yaşıyoruz sürekli yeni sevgilişinle karşıma çıkıyor. benim çıkarkene başka kızla konuşmaya başlamız sürekli damarıma basıyor yaşamak istemiyorum onun mutlu olmasını istemiyorum.. çok sevmiştim çok güvenmiştim.. ben dokunmadım diyor ama elimdeki makbuslar var sonuçta çay kahve içmeye gitmedik. beni zamanında zorlamasaydı evlenmeye kadar beklerdim tabiki. ondan sonra neden kendi rızamlar sorarsanız, korktum tehdit edildim. korkum başka kıza gider diye tehditte benimle yatmazsan ailene herkse seni anlatırım... ve şimdide anlatıyor hem namusumu kirletti hem ruhumu. durmadan intar etmeye çalışıyorum. napa bilirim.. ben yaşım şimdi 21 kendisi 22. inşallah birşey yapa bilirim elimden birşey gelir. arkadaşlar gerçekten hayatımın en zor günlerini yaşıyorum hangi kız isterdi böyle terk edilmeyi. ben artık dışarıya bile çıkamıyorum
Evlilik vaadiyle şikayetçi olmak istiyorum faydası olur mu arkadaşlar