- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle bir merak edip yorumlara bakmak istedim de, çok üzüldüm ya.. Yani allah boy vermiş ama gerisini koyvermiş! Ne yazık ki ne özgüven var ne de zeka kırıntısı.. Ah be güzelim, boyun kadar egon var senin, neyleyim güzel vücudu, 9 yıllık spor geçmişini? Az insan ol İNSAN! Yani hiç bu şekilde eleştiride bulunmazdım ama gerçekten uzunca okudum, insanlarla diyaloglarına baktım. Gizlide olmasan özelden yazardım ama maalesef ancak bu şekilde ulaşabiliyorum. Hani tavSiye mi dersin ne dersin, bilemiyorum ama bence önce uslubunu değiştir. Hani karşındakiler de senin gibi birer insan, boyuyla yahut fiziğiyle.. Fark yapmaz. İNSAN! Hiç bir sıfat bu gerçeği değiştiremez ve yine hiç bir sıfat burada kalkıp da gizliden insanlara hakaret etme hakkı vermez sana. Bil istedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama su yazın bile o kadar yapmacık ki? Ayrıca 165lik kızlar bana iticisin ama onlar manken derlerse sinirlenirim normal olarak özgüven her sporcunun parcasıdır o sahada onca kişi önünde bir seyler yapmak herkesin harcı değil ayrıca neyse ya sen insan olsan milletin insanlığını sorgulamazsın zaten o yuzden benim vicdanım rahat iyi geceler
En İyi Cevaplar
Yuzun guzelse goze batmaz ama cirkinse bsy diyemm keske benimde boyum uzun olsaydi tabi bu kadr degl :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılAyyy cok sağol
Bence çok uzun yani bana itici geliyor kız dediğin çıtı pıtı olmalı ama şöylede bir durum var buna üzülmemelsin yani bir arkadaşım var mesela cocuk 198 oda gidip heralde 170 ya da 160 bboyunda bir kızla konuşup sevgili olcak değil yani uzun kızlarda olmalı sadece biraz erkek bulma konusu sıkıntı olabilir :)
01 Yorumla
+1 yılUzun baya uzun. Arkadaşların çatlasın da patlasın kızım.1.82 boyun var daha ne. Voleybolcu falansındır kesin. Klasik insan tepkisi kıskanınca çamur atma direk
16 Yorumla
Soran+1 yılVoleybolcuyum
- +1 yıl
Sporcu,1.82 boy. Kıskanmaları gayet doğal takma böyle şeylere.
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Evet evet nasıl kedi uzanamadigi cigere pist der. onlarda sana UZANAMAYİNCAAAAAAAA yani:)
Soran+1 yılTesekkürler sevindim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılSokakta sana laf atanın ağzını burnunu rahat rahat dağıtırsın daha ne olsun
---------------------------------------------------------------------------------------
(Şaka bir yana umarım böyle bir durumla karşılaşmazsın :)01 Yorumla
Soran+1 yılAhahah voleybolcu smacı yer :D
+1 yılbugun arkadasa hep 160 lık kızlarlasn felan dedm cocugun boyu 190 190 kız varda bız mı bırlıkte deglz gıbısınden bırseyler dedı
benm boy da 182 ama benden bıle uzun olan bır suru ınsan varken sen hala neyın trıbındesn03 Yorumla
Soran+1 yıl182 den uzun kız cok yok
- +1 yıl
bu da senn ıcn avantaj ıste. ama 182 den uzun erkek cok
Soran+1 yılOlabilir ya cok sağol
İyi ya da kötü diye bir şey olmaz, bu senin genetik yapun. Bayan dediğin şöyle olur böyle olur diyenlere de aldırma... 1.42 de olabilirdin, 1.92 de bu sorun edilecek bir şey değil, itici falan da değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
Türkiye standartlarına göre kadınlar arasında upuzun olarak sınıflandırılacaksın ancak ezun erkekler için değil hatta bir çekicilik unsurudur takma kafana...
05 Yorumla
Soran+1 yılAssağıda bazı kızlar saydırdı cok itici falan diye :/
- +1 yıl
Sitede acilan konularin % 90 i boy ve kilo ile ilgili ya cok kisayim ya da hem kisa hem kiloluyum seklinde saydiranladin boyu kisadir takma kafana bence gayet iyi birak onlar 170 civari erkeklerle takilirken sen 190 liklarla takilirsin. Onlarin hayallerinin ulasmayacagi yere senin boyun yetisiyor ;)
- +1 yıl
Al sana birkaç tane hem uzun hem güzel kadın :D
https://www.imdb.com/list/ls000300811/
Soran+1 yılAhahah bu çok iyiydi yesekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYüzsekseniki diye okudum.
O kadar yabancıyım bi' hatunda bu boya asdf01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahaha yaaa
+1 yılSen tam bir egocusun boy takıntılı yaratık 1,82 falan oldugunda yok 1,62 dir senin o dediğin. Ulan benim öküz arkadaşim hadi diyelim boyun 1,82 - 1,77 lik kıza ne hava yapiyosun ki malmısın nesin sen o boyla voleybolcu olunmaz falan demeler senin tanıdığın kaç tane voleybolcu var 1,80 ve üzeri sanki 1,77 den cok farkın varda bir b*k gibi kızı eziyosun her zaman senden daha iyisi vardır böbürlenmeyeceksin egocu cevap yazmicam daha !!!
Sena_11 sen bırak böyle egocu malları sallama bile.040 Yorumla
Soran+1 yıld'accord monsieur s'il vous plaît calme
Ayrıca kimseye kendimi kanıtlama cabam yok olmadıda beni bilen bilir size ön yargılarınızla hayatta cok bol sans
A bientot- +1 yıl
Soran+1 yılCalme! vous êtes jaloux!
- +1 yıl
Oui, je suis jaloux car, je suis plus grand que toi en taille. Putain tu fait rire arrêt s'il te plait !!
Soran+1 yıl177 uzun 182 kısa hmm peki ::
- +1 yıl
Senin yaş kaç be kızım sen bir gitsene lütfen böyle yapmasanmı acaba !!
Soran+1 yılUps? Monsieur j'ai 20 ans comme vous
Bu arada sen diye konusmak ne haddinize? ;)- +1 yıl
Laf konuşurken bir önce dediğin lafı unutma ahmak !
' Uslubumda alakadar etmez '
Istediğim gibi konuşurum ben de alakadar edermi seni? Artık sus desem
Soran+1 yılSen sorsalar erkeğim diyosun bide dimi ;) seni söyle pembe bölüme alalım bence
Soran+1 yılYaş kaç falan diyodun noldu
- +1 yıl
Hım vay be demek öyle vah vah zavallı hadi zttir glrusuruz küçük hanım
Soran+1 yılHava atılacak cok özelliğim var asko dert etme hava atmak istesem meslek kariyer okul dersler bunları secer basarıyla ezerdim ;)
- +1 yıl
Soran+1 yılMeyve veren ağacı taslarlar
- +1 yıl
Ben sadece hem vakıfbank altyapıda oynuyor antremanları çok ağırdır hem dersler meslek falan diyor hadi ona da tamam ama burada takılacak zaman bulması çok gerçekçi gelmiyor bana
@DitMoiQuiTuEs amma zor nickin var ya :) - +1 yıl
Niick im zor evet :) seninkide iyimiş doğal :)
Soran+1 yılİnandırma cabam yok
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılSen oynadığım takımınsöyleme ben herkesin gördüğü siteye adımı yazayım komiksiniz ya
Soran+1 yılMemnun değilsin baybe air max ayakkabı bile giyemiyorum ben
Soran+1 yılSöyle bir cevap sen 18 yasındaysan bu sene ygsye giriyosun peki o halde hem antreman hem ders hem bura nası yapıyosun?
Soran+1 yılAir max ayakkabıyla boy oluyo 186 spor ayakkabısı o bile boyumu ikiye katlıyo
Soran+1 yılMantık gereği bir takımda olmadan antreman yapamazsın zaten
- +1 yıl
Sen bu kafayla gitmeye devam et herkes kendini biliyor burada 182 boyum var falan filan zart zurt diye laf ebeliği yapan, var olan egosunu ikiye katlayan ben değilim bir takımda oynuyorum evet bir vakıfbank eczacıbaşı olmasada fena bir klüp değil ayrıca air max spor ayakkabısını topuklu ayakkabı yaptın valla bravo :)
Soran+1 yılTaban hava 4 cm gir bak istersen ;)
Soran+1 yılEe cevre cüce erkek falan bir garip oluyo insan erkekler kısa senden hoş değil falan bide su cüce kızların erkekler minyon sever yargısı falan ama bazı arkadaşlar sağolsun boy konusunda kendimd güvenim geldi iyiki sormusım bu soruyu
Soran+1 yılSence ama ayrıca yeter sıkıldım
- +1 yıl
@DitMoiQuiTuEs arkadaş kusura bakma senide konuşmaya baya bir dahil ettik :)
- +1 yıl
Boyuna göre güzel giyinmesini bilirsen, erkeklerin tabiri, manken gibi kız derler. .. Bu senin elinde
00 YorumlaO kadar yumurta yersen olacağı bu.. :) Arkadaşların seni kıskanıyor benden duymuş olma da..
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. uzun boy güzelliktir, ama Türkiye'de ortalamanın üstünde olduğu için kompleks yapıyor.. yazık olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yıl://
+1 yılDüğünde 8 cm topuk düşünürsek 190 sence uzun değil mi :D
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun valla
- +1 yıl
e yani :)
+1 yılUzun ve çoğunlukla iticidir ancak o boyda manken de var kişiye bağlı yani
00 Yorumla
+1 yılBence gayet iyi en azından digerlerine gore gozle gorunur bir farkın olcak digerleri makyaj guzelı olcakken sen ise fizik guzelı daha iyi degilmi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi valla
- +1 yıl
o halde problem ne :) soyle dusun herkes topuklu ayakkabıya mecburken sen degılsın ıstersen her zaman babetle dolas kımse fark etmez ya da terlıkle :)) onlar uzun oldummu derdı kıyafet oturdumu derdı terzı derdı cekerken sen aldıgını bır kerede uzerıne oturtma ımkanı bulcaksın bunlar onlarda olmıcak asla cok daha sanslısın bence :))
Soran+1 yılCok tesekkürler
valla bana göre uzun kızlar taş gibi oluyolar bacaklar uzun fizik mükemmel keşke bende 1.90 olsaydım da 1.80'lik sevgilim olsaydı
03 Yorumla
Soran+1 yılOo sevindim
Soran+1 yıl:))))
+1 yılyok be ne iticisi bence çok iyi eğer bide taş gibi hatunsa ooo yemede yanında yat :D
00 YorumlaHafiften etine dolgunsa benim için çekici oluyor :)
00 YorumlaReklam diregi misin anacim sen 82 boy ne.
Yani sey masallah canım :) dhfjdhdjs01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhaahah cok tesekkürler
Boy ortalaması 1.65'lik ülkede kıskanıldığın içindir. Hiçte itici değil mükemmel aksine :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy cok sağol
+1 yıluzun biraz ürkütürsün sevglini ama yapcak bisey yok Allah böyle verdiyse sende uzun bir erkek arkadas bulcan
00 YorumlaUzaya merdivensiz çıkmayı mı planlıyon o nasıl boy.
012 Yorumla
Soran+1 yıl:///
Soran+1 yılNası kısaltıyım
Soran+1 yılAhahhaah
- +1 yıl
Agirlikmi boydan kisalsada buseferde enine uzar ya bu gene kompleks yapar o zaman:)) pp
Soran+1 yıl:////
Soran+1 yılAhahahha
- +1 yıl
doğru soluyosun ne var uzayda hiç olmazsa dünyanın yuvarlak olduğunu gene ispatlamış oluruz.:) p
İtici olduğu bir gerçek muhtemelen zayıfsındır ve erkekler zayıf kızları sevmezler.
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa
Turkiyede sinirli sayida olan kadinlar grubundasin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
bir pembiş üye burada bir gün 1.70 diğer gün 1.75 diyor o olmayasın bugünde 182 olmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYooo öyle bisi yapmadık
+1 yılBizim bir arkadas var işte, lakabı uzun. Sen düşün. :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D haha
- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
+1 yılne iticisi be. erkeklerin çekememezliği o. senden kısa oldukları için öyle tepkiler veriyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılKızlar veriyo o tepkiyi
- +1 yıl
o zaman kızların çekememezliği
Soran+1 yılSağol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılne itici be çekemiyorlar bence. hepsi bodur bodur geziyorlar ben uzun kızları severim.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olabilir cekememe kısmı
- +1 yıl
boşver sen mutluysan sorun yok. türk kızları kısa olduğu için kendinden uzun gördümü garipsemesi normal çünkü uzun yok. :)
Soran+1 yılDoğru valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bir rusla birlikte olmuş biri olarak yatakda çok kötü ben 1.73 üm oda senin kadardı çok zor oluyor o günden sonra bana hep itici gelmiştir uzun kadınlar...
00 Yorumla
+1 yılKiz cirkinse fazla boy bana travestileri çağrıştırıyor
10 Yorumla
+1 yılHala kat kat kısasın benden 1.98 boyum var basketciydim bende.. işimiz zor boyumuza göre kız yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAhagagafg
- +1 yıl
Gülme komşuna dicem ama başına gelmiş seninde ztn. d
Soran+1 yılDoğru valla
- +1 yıl
Senle ben uyumlu olurduk ama sen çok kiskanirsin kavga ederiz sonra. d
1.82 boy kız için iyi ya ama kötü diyenleri salla hatta argoda at gibi denilen cinsten :D rahat ol
04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
Soran+1 yılAhahah cok mutlu ettiniz cok sağolun
Allahtan daha başka ne isteyeyim tam uygun kız işte :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhhaahah
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Valla bugün spor salonunda bir rus kız gördüm boyu nerden Baksan vardı 1.80 ama ne kızdı 😜😜😜
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
+1 yıltopuklu giydiğinde yanına kolay kolay erkek arkadaşı bulamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılEğer çok kilolu değilsen itici durmaz tam tersi zarif bir görüntün olur
04 Yorumla
Soran+1 yıl54 kilo
- +1 yıl
Zayıfmışssında işte bayaa sorun yok yani
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
Rica
+1 yılKesinlikle itici degil hatta erkekler peşini bırakmaz şahsen 1.93 olarak boyun çok iyii
00 Yorumla
+1 yılBoyum 188 şahsen yanıma uygun boy birde seksi vücutluysan
00 Yorumlabenimle aynı boy :)
iticiliği kızın hatlarına bakar.00 Yorumlauzun boy kızlar için itici.. ben sevmem uzun boylu kızları. boyuna göre sevgili bulmanda zor oluyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. çok uzun değil ama türk kızı standartlarına göre uzunsun
00 Yorumlabence benım ıcın tam bır hayallllsın; gercekleşmesını ıstedıgım bır hayal :)))
00 Yorumla
+1 yıl1,95 im bana çok sıkıntı kadın uzun oldumu at gibi derler en fazla
00 Yorumla
+1 yılAynı boydayız bence gayet hoş :) vücudun da aynı ordandaysa tabi :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sen nerdesin ya bul beni. 182 bayan bildigin pirlanta degerindedir..
00 YorumlaBenim de boyum 182 boyumdan gayet memnunum ama toplum içinde gerçekten kendini gergin hissedebiliyorsun sana dik dik bakanlar da oluyor
00 Yorumla190 bir erkek olarak cekici geldigini soyleyebilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılOoo harika
+1 yılyazmayin soyle seyler sonra kiskancligimdan cat caaat catliyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kıskanıyosun yaa bütün erkekler minyoncu
- +1 yıl
ya yemisim butun erkeklerinide sen ne guzel bir boya sahipsin oyle ya?
Soran+1 yılYa konusman o kadar samimi ki salla boyu cok tesekkür ederim bu arada
- +1 yıl
ne demek :d
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzun ya bir arkadaşım vardı 1. 84 demez mi benden uzun olsan çıkma teklif ederdim yıkıldım o an
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki
Boyumuz ayni bana gore uzunsun sana 195 falan gider :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok uzun sevişilmez senle 7382,3;#:@^&2;2//:;##,#^#
00 Yorumlasevgilim 1.80 benden 3-4 cm uzun dert etmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
+1 yılsorun yok. güzelsen manken ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılVoleybolcuyum
- +1 yıl
peki. vücudum iyi diyorsun.
erkeklerin % 80 nine göre çok çekicisin ama bunlardan çoğunun seni zıplayıp öpmesi gerekir
+1 yılTopuk payı icinde mi bu ölçünün :))
015 Yorumla
Soran+1 yılTopuk payı derken
- +1 yıl
Anlaşıldı bir 5 ila 7 cm de öyle koy sen:))
Soran+1 yılTopuklu ayakkabı giymem ben :D
- +1 yıl
şimdi ne diyim:) giymesende kurtarmaz yani:))))
Soran+1 yılAhhaha
- +1 yıl
Bide yatağa uzandiginda yer çekimi baskısından kurtulan omurga ve eklemlerde kendini salıp açılacak bak bir 3 ila 5 cm de öyle köy sen.
Soran+1 yılE yeter ama
- +1 yıl
Tamam şimdi eksiltmeye başlayalım 50 den sonra her sene 1 cm eksilcegine göre.. ideal boya kaç yaşında ulaşmış olursun bir bayan olarak :) pp
Soran+1 yıl:((( hmm peki ama ideal boya ulaşıncaya kadar yaşayamam bence
- +1 yıl
Yeter ama. ? Bunu bana değilde zamanında growth, ostorojen, hormonlarina demiş olsaydın keşke..
Soran+1 yılAhahahah
- +1 yıl
Neyse canım ya latifeler bir yana. Huyu huyumaaa boyu boyumaaa mevlam o boyu sana vermişse vardır bir hikmeti. sebebi. nedemisler huyu huyuma boyu boyuna bitti gitti.
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Ben nere gidem ne idem hem erkeğim hem 170 im tuhhh allah... Neyse isyan etmicem vardır bir hikmeti:))
Soran+1 yılİllaki
Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı. İtici değilde çoğu erkek gururuna yediremez...
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef evet
Soran+1 yılHaahha doğru bak
- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBoyu boyuma suyu suyuma (Atasözü)
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah
- +1 yıl
Uzun boylu kızlar çok çekicidir aksine, karizmaları tavandır. Kendinize oldukça güvenebilirsiniz. Yapmanız gereken şık giyinmek ve asil davranmak. Yürüyüş ve hareket tarzları uzun boylu kadınlarda çok önemlidir. Sebebi ise oldukça dikkat çekmeleridir. Sizden kısa boylu erkeklerin ilişki için cesaretleri nadir olarak görülmektedir. Bu bir dezavantaj değildir. Boyunuz aşırı uzun olmamakla beraber güzel yurdumuzda uzun boylu erkeklerde bir hayli fazladır. Önemli olan tek şey ise kendimizi sevmektir. Bu benim demektir. Hayatınızda başarılar dilerim. Saygılar.
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. tam aradigim kız boyu bende 1.82 yim :) ;)
00 Yorumla
+1 yıltanışalımmı 2.03 boyum var bnde kız bulamıom
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kalsın
+1 yılİtici değil kaldırıcı o boya bülbül öte
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaah
+1 yılYoo kendini şanslı hissetmelisin bende uzunum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOo zürafa kardeş :D senin kaç boyun
+1 yılÇok uzun bence hoş değil tabi ölçülerine bağlı
03 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Üzülme güzelim ya 190 erkeklerde var onlara göre idealsin 😊😊
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıluzun boy iyidir :D :D
00 Yorumla
+1 yılErkekler 1.82 değil :Dd
014 Yorumla
Soran+1 yılAhahhaha ama türkiyede öyle o iş
- +1 yıl
Ama Türkiye de yaşıyoruz.. İtici
Soran+1 yılBenim hayallerimde türkiye yok :) ayrıca mankenlerde mi itici?
- +1 yıl
İyi de onlar manken :D
- +1 yıl
Bizim gibi sokakta gezmiyorlar o isten para kazanıyorlar
Soran+1 yılOnlardaki fiziğe sahibim 9 yıldır bosuna depil o antremanlar
- +1 yıl
Deve de de boy var :))
Soran+1 yılMankenleri aç bak kıskancından catla kapat oke?
- +1 yıl
Ben 1.72yim öke ;)
Soran+1 yılCok uzunmussun :D
- +1 yıl
Yeterince uzunum valla :D erkekler benden kısa ya sen neyin kafasindasin :D
Soran+1 yılAhahhaah siz türk erkekleriyle devam ;)) zaten bu tiple sana anca 172den kısa erkekler bakar baybe
- +1 yıl
Olur sende yarmagul gibi gez ortaliarda baaay :D
Soran+1 yılÜstdeki yorumları oku baybe coğunluk uzun diyo
- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler